Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka super wiesci! a ze Kubus nie jest taki duzy to moim zdaniem ok, lepiej urodzic sn dziecko 3 kg niz 4-,5:P
Sproquette faktycznie masz księge a nie karte ciazy. fajny pępuszek:P
Daria nie bój sie i nie zamartwiaj na zapas, Twoj maluszek jest zdrowy wiec co by sie moglo stac? urodzimy zdrowe maluszki<3
Dodi mialam kiedys czesto z nerwow taka gule w gardle i samo przechodzilo, ale daawno juz tak nie mialam, prznajmniej nie w ciazy.
my podjechalismy sobie autem na pole i posiedzielismy, fajne powietrze bylo, a teraz duszno znowubo pewnie jakas burza idzie.
Kacpercio sie dzisiaj tak wypycha ze szok, a wali głowka po szyjce albo sie juz tam wpycha bo az boli. ale i tak to kocham:P
no i pije syrop z cebuli na ten cholerny kaszel:/Ruda27, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aggie ciesze sie ze wszystko ok u Was
Kamilka dobrze ze po wizycie wszystko oknajważniejsze ze wszystkie przepływy sa dobre
Paulinko najważniejsze zdrowie maluszka ! Teraz juz wiesz kiedy zobaczysz synka !
ja tez nie mam wpisanej w karcie wizyt u dentysty i rodzinnego...nie wiem po co to komu, dentysta to jeszcze rozumiem ale rodzinny?
Ja wypiłam kakao zjadłam prince polo a Nelka ma czkawke
Nie zauważyłam stałych por u Nelki, w ciagu dnia caly czas sie wypina a w nocy raczej spiAggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Moni& dobrze, że jest ktoś kto zna to uczucie
Amelka też nie ma jakichś stałych pór teraz aktywności, ale w nocy raczej śpi bo raczej Jej nie czuję
ja też się już powoli zbieram do spania bo jutro kilka spraw do załatwienia i muszę nieco wcześniej wstać
DOBRANOC :*Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie.. koncowka bywa bolesna, a przed chwila jak sie kladlam w rogalu i noge podnioslam to tak mnie zakulo z prawej strony w podbrzuszu jakby mi ktos noz wbil! Juz wiem ze bede klac na porodowce
Dobra koniec narzekania co nas nie zabije to nas wzmocni
DOBRANOC KWIATUSZKIWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 00:25
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Wczoraj zapomniałam się spytać czy któraś z Was też ma już króciutką szyjkę-ale twardą i zamkniętą i czy to normalne? Już wolę się upewnić
Kanapki do pracy męża zrobioneidę jeszcze lulku. A Hubiś bryk bryk
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam mamusie!
ja sie juz wyspalam, ale mialam sny ze Kamilka i Magda2013 urodzily w tym samym czasie
Kamilka Ty juz jestes na takim etapie ze akcja moze sie zaczac w kazdej chwili:)
moja szyjka na ostatniej wizycie byla "ok" i zamknieta- tyle wiem ale czy twarda czy miekka nie mam pojecia:/
dzisiaj do gin na 16 ale mi sie nie chce znowu tyle czekac po l4 i wyniki badan zeby wpisac wrr. a potem na 18 na msze za babcie musze isc tez mi sie nie chce. nic mi sie ostatnio nie chce
Dodi a melise pijesz? mi zawsze pomagala na jakies nerwy sprobujWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 07:29
Magda2013, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej mamuski!
Czuje sie zlegardlo mocno boli
nic nie pomogly wczorajsze preparaty i metody..
Do tego tak malo narzekalam, to dzisiaj jakis ciezki ten brzuch e nocy byl, strasznie ciezko mi sie obracalo.. Coraz gorzej sie wysypiam...
Kamilaja chyba nie mam takich boli..
Monia fajnysenciekawe czy sie sprawdzi
A ja mam ciaze donoszonajuuuupiii
Moni&, kada24, Magda2013, Aggie, amela, MILA, Sylka, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja też w nocy ledwo co z łóżka wstałam tak mnie bolało spojenie i skurcze brały mocno ze Mateusz mało co teraz się rusza biedny wymeczony dziś mam wizytę na 13 zobaczymy co mi tam powie
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Daria gratuluje ciąży donoszonej!
Ojj biedna kuruj sie dalej, bo niestety w ciagu jednego dnia nic nie przejdzie:( Ja tez męczę ie tym paskudnym kaszlem, rano jest najgorzej:/
Mnie juz wszystko zaczyna irytowac, wkurzać wokoło, nawet jak leci program w telewizji który mi sie nie podoba to mam ochote rzucic czyms w telewizor bo tak po prostuRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]