Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam witam!
Noc u mnie masakrajuz coraz bardziej jestem zalatwiona, katar na maxa, nos zatkany, pokalsuje.. Juz mam dosc, do tego taka duchota ze mokra w nocy jestem.. Ojj ciezko by bylo rodzic i byc chorym
Wolalam juz wstac bo chyba na lezaco mi gorzej, chociaz jak siedze to tez nos zatkany
Quendi, pewnie Hubercik niedlugo sie rozbryka znowu
Matko co tu robic o tej godzinieQuendi, amela lubią tę wiadomość
-
ale pospalam, poszlam wczoraj spac przed 22 a sie czuje jakbym nie apala pól nocy. dobrze ze sie obudzilam bo mąz by zaspal do pracy:P
Ona sliczne ubranka! a jak rozooowoo!ja za to obsesyjnie lubie niebieski
az ostatnio jak kupowalismy wanienke to juz mialam niebieska ale tatus dla synka chcial zielona bo za duzo niebieskiego to odpuscilam:-) dobrze ze tej dziewczynie zrobili cc. ehh boje sie takich akcjo w szpitalu.
Quendi kochana Ty nie ogladaj wiadomosci zamiast tego wlacz sobiie cos milegobo nasze hormony teraz tak wariuja ze naprawde lepiej sobie odpuscic przyswajanie takich infornacji. dobrze ze Hubcio jest aktywny:) moj tez mial wczoraj slabszy dzien. rozbryka sie!
Daria ja bym biedna cme wypuscila takie slodkie wlochate stworzonko:P
Kada wspolczuje ugryzienia komara wredne mendy. mojego meza ostatnio tak pogryzl w nocy a mnie nic a bic ciekawe:D
Daria na kaszel kup sobie drosetux mi szybko pomógł. kuruj sie kuruj bo poród naprawde nie bylby przyjemny z choróbskiem:/
ja mialam jakies porąbane sny ale juz dokladnie nie pamietam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 07:25
Quendi, Magda2013, ona20 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia a Tobie juz przeszedl kaszel?? Juz jestes zdrowa? Tez Ci sie to zaczynalo z katarem czy gardlem? Kurde tak sie wymecze,.. A jakos nie widze meza na porodowce wycieranacego mi lecace glutki
on to sie wszystkiego brzydzi
Dziekuje kochana za cynk, napewno go dzisiaj kupie jak juz ten kaszel sie zaczyna
Ja natomiast lubie jasne kolory, np biale, szare itd dla dziecka.. Niebieskich tez mam troche, ale wole dodatki typu wanienka itd bialeja to troche nawiedzona jestem i nie lubie az tak pstrokatych kolorow
Na lipcowkach ruszyla akcjachyba z 3 rodza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 07:33
celia lubi tę wiadomość
-
ja juz sie wyleczylam, zostala tylko lekka chrypa ale nie wiem czy to wynik przeziebienia czy jakiejs alergii. mi na kaszel pomógl dopiero drosetux i syrop z cebuli blee, wypilam tez wczesniej syrop prenalen ale jakos efektow nie bylo. a katar tez mialam to babka w aptece mi polecila krople do nosa prenalen ale jakos srednioo to pomagalo na zatkany nos. a tak to stosuj wszystkie donowe sposoby jakie tylko znasz w koncu musi przejsc! :*
Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzieki Monia :*
No smaruje nos mascia majerankowa.. Koncze juz syrop prenalen i tabletki prenalen. Uzywam tego tantum verde i dzisiaj kupie ten drosetux.. Zrobie sobie tez mleko z czosnkiem i herbaty z miodem bede pila.. Chyba nie przezyje syropu z cebuli
Najgorsze tez sa te noce, takie upaly, tu otwarte okno, czlowiek sie poci..Moni& lubi tę wiadomość
-
hehe na syrop z cebuli to u mnie wszyscy narzekali, tzn bardziej na ten zapach wiec musiałam go na balkon wystawiać
tez nie lubie syropu z cebuli ale czasem trzeba sie przełamać
kada Ty to juz masz dość napewno przez te czeste skurcze. ale jeszcze troche:) ciekawe czy urodzisz tak jak Ci mama powiedziała:D mi wczoraj mama powiedziała ze napewno urodze w przyszłym tygodniu to jej mówie nawet tak nie zartuj, zreszta ja i tak nastawiam sie coraz bardziej ze urodze blizej terminu
w ogóle to coraz cieżej sie czuje, tydzien temu jeszcze mogłam śmigac, a teraz masakra, kazdy ruch powoduje jakies ciągniecie, ból pachwin, ciężkosc i twardnienie brzucha... Kacperku wyłaź juz, takie piekne wygodne łózeczko na Ciebie czeka!
A sie wybija dzisiaj, rączką mi jezdzi w dole brzuchaRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No ja przez te skurcze mam dość a wogole cała spuchnieta jyz jestem ręce ramiona buzia eh wczoraj mnie moja kumpela widziała bo byłam u niej paznokcie robić sobie to mówi matko boska jak ty spuchlas 3 tyg temu nie byłaś taka mąż też gada ze opuchlam wiec teraz tylko czekam kiedy mam ruszać w stronę szpitala
-
Hej
Aicha sory że nie odp. ale twój post mi umknąłw Każdym razie faktycznie idziemy łeb w łeb ha ha
to że młody nie będzie więcej ważył niż 3kg to moja sugestia, bo córka urodziła się w terminie z wagą 2800g a tu bedzie CC przed terminem. A cc dlatego że poprzednio tez była cesarka i tak wolę
Kada torba fikuśna ha haKażdy ma swój gust więc... byle tobie się podoba i jest praktyczna
Ja jednak też wolę bardziej stonowane. Ja wybrałam
http://allegro.pl/edisa-torba-do-wozka-ewa-producent-i4330324377.html
pistacja-pistacja kółka
Parasolka jest jak dla mnie nieodzowna. Też kupiłam nie jako gadżet i ozdobę tylko dla ochrony przed słońcem. Bo pamiętam kiedy wychodziłam na pierwsze spacery z córką, młoda zasypiała a tu słońce prosto po oczach jej świeciło. Wkurzała się i ryczała a ja chodziłam z pieluchą tetrową na budzie z gondoli - masakrapaskudnie to wyglądało. Od tamtej pory nie rozstawałam się z parasolką na dłuuuugo
nawet jak już córka urosła i jeździła w gondolce.
Paula co do tych biegunek to ja nie mam ale faktycznie traktowane to jest jak objaw porodu więc bądź czujna kochana
Ja z kolei dzisiaj się wyspałam. Podejrzewam że dlatego że temp. spadła trochę i super mi się spało. Brzuch nie ciążył, tylko też katar mnie dopadł.
I ucieszyłam się bo narazie moja waga stoi w miejscudzisiejsza waga 72,7 kg
Moni&, kada24, amela, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila Ty to laseczka jestes
daj swoje zdjecie
Co do parasolki zgadzam sie z Toba, tu nie chodzi o gadzet, ale o ochrone przed sloncem, a wiadomo sloneczko anwet w gondolce sie dostanie do dzidzi.. Ja mam co prawda czarna parasolke, niby przyciaga slonce ale ona specjalna jest z jakims tam od spodu uv nie jakas zwykla..
Zamowilam wlasnie jakies byle jakie staniki, chociaz zeby do spania miec. I zaraz torbe zamawiam
Kada trzymaj sie z tymi skurczami.. Jeszcze troszke musisz dac radeMILA lubi tę wiadomość
-
no kads pod koniec lupca juz mozesz rodzic:)
Daria te Twoje torby tez fajne,.dzis dopiero link otworzylam:) ciekawe kiedy mi dostarcza, peenie poniedzialek albo wtorek dopiero.
a ja sie jeszcze zdrzemnelam bo jakas taka senna jestem.
kurde obawiam sie hemoroidow po porodzie bo juz mnie nieprzyjemnie zaczyna bolec..MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dziewczyny , jaka laska
matko boska
Daria ale wiesz, czarny przyciąga słońce pod względem ciepla ale raczej promieni nie przepuści takze spox
Mój kot mnie wkur... przetwiera mi się tam i z powrotem. Drapie po drzwiach ze chce iść , wypuszczam ją, po czym siadam a ona za 5 min wraca i znowu drapie ze chce wejść wrrrrrrrrrrrr. A dzisiaj rano przyszła do mojego łóżka i najpierw noskiem mnie po brzuchu smerała tak słodko, a potem polizała he heta jak by czuła ze ktoś tam jest co?
Normalnie to ona śpi z nami ale głównie śpi ma moim mężu
dokładnie śpi na nim
pytam go nieraz czy mu to nie przeszkadza a on na to że nie czuje. Jak można nie czuć że coś ci na klacie leży
a jak nie na klacie to na nodze itd
A jak rano mu zadzwoni budzik to ta już znowu włazi na niego i mruczy - mrrrrrr, mrrrrrr, mrrrrr - bo już wie ze zaraz wstanie pffffffffff szajby można dostać a niby się mówi że mruczenie kotecka uspokaja
mala_mi, Ruda27, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy wczoraj na FB widziałyście artykuł o tym jak 8 letnia dziewczynka w Jemenie zmarła podczas nocy poślubnej.
MAtko boska
to dziecko było w wieku mojej córki
jak sobie pomyślę jak ona cierpiała bo chory naród pozwala na jakieś śluby z dziećmi a potem 40 letni facet uprawia z nią sex to po prostu nie mogę
ryczeć mi się chciało
jak kur... trzeba być zacofanym zeby coś takiego robić
popierdolony kraj - zresztą nie tylko tam się to zdarza. ehhhhhh Jak Bóg moze na takie rzeczy pozwalać