Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
tez bym chciala kiedys labradora:) nie zadnego tam szczura malego pekinczyka czy yorka tylko labradorka:) to sa łagodne psy i uwielbiaja dzieci. ehh tez sie dziwie ze Bog na takie cos pozwala... ta cala islamska religia jest dla mnie chora nikt mi nie wmówi ze oni sa normalni:/
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMy tez jestesmy za labradorem
albo bialy husky, albo wilczur
ja kocham bulteriery, ale to moge pomarzyc
na buldozka francuskiego moj tez sie niezbyt chce zgodzic
Ja nie chce nawet czytac czy sluchac takich historii.. To jest okropne, a tego nie zmienimy
Umowilam sie jutro do kosmetyczki na trwale tuszowanie rzesciekae jak to bedzie, to jest na 3 tyg
wiec rano ginekolog, potem kosmetyczka i chyba pozniej do tesciowej pojedziemy
Dziekuje Quendi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:35
Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
ruda my mielismy husky i dziekuje juz nie chce wszystko by bylo w porzadku gdyby nie uciekala i kury od sasiada gonila i raz nam przyniosla ehh juz nie bylo rady na nia maz ja uwielbial bo mial kompana do biegania a teraz mu sie marzy alaskan malamute ale w domu go trzymac chce a ja sie nie godze bo takie psy tylko na podworko sie nadaja
-
witam
Ruda ciekawa jestem co z tym tuszowanie rzes daj znac jak bedziesz po i jak to wyglada.....
Co do czyszecznie to nie ma reguly juz wczesniej pisalam o tym jak to bylo u mnie ale widocznie przeoczyliscie to ....z pierwszym synkiem czyscilo mnie bodajze 2 tyg przed a w drugiej ciazy kilka godzin przed a teraz chodze czesniej i tez widze ze organizm sie przygotowuje na ten wielki dzien...
w czwartek idziemy no to usg ale dziecko nie ma zamiaru sie obrocic nie mam pojecia czy tak duzy czy tak malo mijsca ma choc w 28 tyg byl normalny zaden gigant no ale lekarz powiedzial ze dopiero od 29 tyg zaczyna szybko nabierac masy...
moj starszak wlasnie ma wakacje wczoraj byl ost dzien w szkole a mlodszy dzis ost raz poszedl do przedszkola
musze popatrzec co potrzebujemy do tego remontu pokoju walki mamy folie tez pewnie jakies tasmy no i musze zobaczyc ile farby mam zostalo na pewno jedna pelna puszka a dalej to nie wiem
Kamilka a Ty jak sie trzymasz juz coraz blizej:)MILA, Camille87, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
aaaa co do psow to my mamy irlandzkiego staforda i jest przekochana do dzieci ostatnio moj mlodszy wpadl na pomysl zeby sobie ugryzc ogon i biedaczka piszczala ale nawet nie zawarknela u nas te psy sa nazywane nanny dog bo sa bardzo cierpliwie do dzieci i nie sa wbrew powszechej opini agresywne owszem zdazaja sie agresywne ale moim zdanie w duzej mierze to wina wlascicieli....
MILA, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
my teraz ze schroniska mamytakie duzego kundla itez corka siada na nia ciagnie wyglupia sie z nia nie jeden pies dal by jej juz popalic jak nasz west jak mu sie nie podoba to juz warczy ale nie ugryzie a ta sunia no aniol wogole pilnuje ja chodzi za nia i strasznie sasiada nie trawi wiec jak pan jasiek podchodzi do niej juz broni stoi czujna
amela lubi tę wiadomość
-
Witam Was w ten upalny poranek ...
Ja wczoraj prawie cały dzień za domem, nie miałam nawet chwili żeby wejśc do Was, Rano na badania, potem widziałam się z przyjaciółką, jak wróciłam była 18, od razu się położyłam bo nogi spuchły jak nie wiem, usnęłam od razu ...
Gratuluje udanych wizyt kochanei rozpoczęcia kolejnych gtygodni
Mnie krocze też boli na maksa, w nocy to już koszmar się przewrócić na drugi bok albo wstać !
Mila je teraz też mam troszkę więcej wydzieliny, czasami też jest taka zółta, ale też nic mni nie swędzi także myśle że jest ok i też cały czas wkładka musi być!
Kada a mi lekarz nic nie przepisał na obrzęki nóg a mam bardzo duże ;/
Madziu super że znalazłaś tą pościel w sówkiMi też się ona bardzo podoba i te króliczki ecri są super !!
Ja ostatnio przestałam się ważyć na ostatniej wizycie u gina ważyłam 81 kg, ale z ciekawości dziś wskocze na wage
Ładne macie torebki do wózka ja później wrzuce zdjęcie mojej
aulinko ja nie mam biegunki już dość długo, ja bym powiedziała o tym ginowi, uważaj i pij dużo !
Daria u mnie katar to masakra, czasami spać w nocy nie moge bo się dusze...;/ Zdrówka kochana
Co do piesków to moja mama mam chihuahue którą kochamy nad życie
MILA, Ruda27, Aggie, Magda2013, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Witam jestem tu nowa chodź czasem was podczytywałam jak miałam czas . Też mam termin na sierpnia dokładnie 9 niestety wcześniej nie miałam czasu bo jeszcze do zeszłego tygodnia pracowałam a potem zaczęłam w końcu przygotowywać coś dla naszego maluszka . A teraz mam problem byłam dzisiaj na baniach moczu i wyszło mi białko w moczu dokładnie 15mg/dl i nie wiem co myśleć o tym czy któraś z was też tak miała .
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila czemu Ci niedobrze?? Moze cos sie zaczyna?!
Wiecie co, tak czytam ze was ciagle cos boli, ze spojenie, ze pachwiny.. A mnie niemoze u mnie macica sie jeszcze tak nie przygotowuje
oj moge miec ciezki porod
Ninkapa dla mnie sliczny pies, ja lubie takie groznei racja to jaki jest pies,mzalezy od wlascicieli..
Amela to dzisiaj dzien odpoczywania? Ja narazie nic nie robie, pozniej tylko pgarne pokoj i w kuchni pozmywam..nie mam zbytnio sil na niccelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela dziś go kupuje dopiero bo przyszła paczka do mnie chyba ze moja mama ma go to zacne Ju brać bo ja używam tego kremu z bilendy ale on tylko przez 2 godz działa i mam znowu spuchniete nogi eh taki urok mój ja juz cała spuchnieta jestem od stóp do głów