Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie Daria nic sie nie zaczyna moze za duzo mleka z rana bo zjadlam platki i wypilam kakao i mnie zmulilo
Ja to znajac moje szczescie ze dwa tygodnie przenosze ciaze, we wt zapytam gina jaki plan po terminie..
A Ty sie nie przejmuj bo w kazdej chwili moga Ci wody odejsc i sie zaczna skurcze bo te bole i twardnienia to gowno daja tylko dyskomfort a nie zblizaja do poroducelia lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczy w 2 ciazach ani razu wody plodowe same mi nie odeszly w pierwszej ciazy przebijala chyba 2 razy a w drugiej to odeszly same ale juz jak mialam pelne rozwarcie i nie wiem czy to polozna spowodowala bo podczas badania odeszly a skurcze i to takie ze ledwo chodzic moglam mialam od 3 dni fakt nieregularne ale okropny bol...
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja siostra tez w obydwu ciazach miala przebijany pecherz, ja wiem ze wcale nie musi sie zaczac od odejscia wod tylko tak napisalam ze brak twardnien czy boli spojenia nie znaczy ze porod w lesie bo czesto jest tak ze jest cisza i nagle sie zaczyna a czytalam o wielu przypadkach ze te ktore mialy zagrozona ciaze rozwarcia bole i grozil porod przedwczesny pod koniec sie wyciszalo i porod po terminie takze nie ma reguły..
-
Daria tak ! dziś cały dzień leże i odpoczywam
Ja gdzieś czytałam że białko w moczu i wysokie ciśnienie może świadczyć o stanie przedrzucawkowym... dokładnie nie wiem jak to jest.
Mila miłego wyjazduMy jedziemy z mężem jutro ale na budowe ;/ też bym gdzieś pojechała nad wode !
MILA, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMonia to nie wychodz, odpoczywaj.. Teraz tego potrzebuje Twoj organizm
Mila to udanego weekendu, ale wam fajnue
Anitka jeszcze troche, teraz budowa pozniej mega odpoczynek na swojm
Kamila ja wiem wiem, to roznie bywa z tymi wodami i skurczami. Tylko napisalam, ze chcialabym zeby u mnie od wod sie zaczelo, bym miala wtedy pewnosc i bym do szpitala po antybiotyk jechala.. Bo czekac nie chce, a z bolami i skurczami moze byc falszywy alarm..amela, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Sprawdziłam na ostatniej wizycie ważyłam 78 kg , ciekawa jestem czy jeszcze coś tyje..
Moni no to masz niezłego leniaMusimy korzystać, bo to nasze ostatnie tygodnie beztroskiego lenistwa :d
Moni& lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
przez cala ciaze bylam hardkorem, nic mnie nie męczylo, wysypialam sie mimo ze nie spalam dlugo a teraz masakra, organizm juz przemeczony a jeszcze to czekanie i jedna eielka niewiadoma kiedy to nastąpi robi swoje.
Daria ja mam nadzieje ze skoro nie mamy zadnych skurczy itp to tych prawdziwych nie przegapimy i nie beda tylko falszywym alarmem....
Mila udanego wyjazdu!Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam, kolejna noc do doopy
kuzwa nawet skurcze mi sie aktywowaly przy obracaniu. Dzis sie pogoda pogorszyla, niby lepiej bo chlodniej, ale inne cisnienie i znow bede nie do zycia.
Quendi, o kuzwato straszne
ja nie ogladam pl telewizji a na angielskiej nie zawsze uda mi sie trafic w wiadomosci, onet oczywiscie to scierwo a nie portal informacyjny, i nigdy nic nie wiem... ale moze to i lepiej, co za tragedia
Daria, wspolczuje chorobska, moze tradycyjnie jakis rosolek? Ciezko cokolwiek poradzic w ciazyja normalnie smaruje sie vickiem, bo jak moja prababcia mawiala, na chorobsko najlepszy pot, ale w ciazy rozgrzewac sie nie wolno... Na zatkany nos jednak mozesz sprobowac chyba inhalacji z vicka (zapytaj w aptece) super pomaga
No i jak Monia pisze syrop z cebuli
a ja lubie duzo kolorow, zwlaszcza dla dzieckaale jak juz pisalam, rozowy moj wrog kiedys, teraz zachwycam sie nim
oczywiscie nie pink pink pink bo bym sie chyba tecza porzygala
ale subtelnie
O wlasnie, Mila mi przypomniala, ze mialam o torbach napisac, piekne powybieralyscieale nie dostalyscie toreb do wozkow? Ja mialam kupic "kolorowa" dokladnie ta http://bobasshop.co.uk/product_info.php?products_id=6226 ale mama stwierdzila ze to nie potrzebny wydadek majac torbe w zestawie i to calkiem spora (zapakowalam do niej wszystko co trzeba do szpitala dla Malej, lacznie z pampersami).
A parasolka nie wiem czy musze kupic, buda wyglada na dosc okrywajaca... chyba wezme wozek na spacer jak wyjdzie slonce i przetestuje.
Mila, ladna waga, podobno teraz nie powinno sie przybierac na wadze, wrecz mozna nawet tracic, nie wiemw zeszlym tyg sie zalamalam, kolejne wazenie w niedziele.
Ja czytalam o tej dziewczynce, dla mnie to pozwolenie narodu na czysta pedofiliepowinni powystrzelac tych co "kupuja" sobie tak mlodziutkie zony, przeciez te dziewczynki lalkami powinny sie bawic a nie tworzyc dom i spelniac obowiazki malzenskie
Ja mam dwa koteckilobuzy kochane, ale psiara tez jestem, ja bym chciala border collie... piekne sa
niestety Darek narazie sie nie zgadza
A labradory faktycznie dla dzieci super, ale trzeba miec sporo przestrzeni bo maja niespozyta energie
i czesto maja genetyczna wade i choruja na epilepsje... czasami da sie to "uspokoic" lekami... a czasami niestety trzeba sie z pieskiem pozegnac bo staje sie niebezpieczny dla siebie i innych w trakcie napadow ;( mama ma shitzu i tez sa super z dziecmi.
Ruda27, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
ja wózek dostalam ale bez torby dlatego kupilam.
Agus jeszcze troche musimy wytrzymac z tymi naszymi dolegliwosciami... mnie dzis lekki skurcze zlapaly w podbrzuszu i juz sie przestraszylam ale szybko przeszlo:P
Shitzu ma moj kuzyn, slodka psinka:) ale ja wole cos wiekszegoMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam motorek w tylku
latam sprzatam ukladam ciuchy w szafie az pot ze mnie leci
maz ma jazdy bo robi prawko na kat c takze jestem sama i szaleje
normalnie mam dzien!
Co do psow ja kocham nad zycie mojego sznaucerka jest malutki ale nie uwazam zeby byl kanapowym szczekaczem, jest bardzo inteligentny ma nieskonczone poklady energii a wilczura 10 razy obskoczy nim ten sie zorientujeMILA, Moni&, Aggie, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:ja sie zrobilam taka leniwa,.ociezala ze najchetniwj to bym nigdsie nie wychodzila:/ nic mi sie nie chce, dluzej spie i jeszcze sie nie wysypiam...
Moni& lubi tę wiadomość