Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak otwieram moja szafe to mam tyle rzeczy ktore na mnie nie wejda, a tak malo tych szerszych pasujacych bluzek... ale nie oplaca sie kupowac tym bardziej ze coraz rzadziej wychodze. jutro moze podjedzieny do rodzicow to na ogrodku posiedzimy bo juz naeet na spacery nie mam ochoty i sily...
Kamila moze dopadl Cie syndrom wicia gniazda i za kilka dni cos sie ruszy?Ruda27, Camille87, MILA, Magda2013, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kamilka ja nic nie chce gadac ale to objaw zbliżającego się porodu ha ha ha
yupiiii
Moja mama ma shitzu, jest kochany i faktycznie jak spotyka się z moją Mileną to normalnie dom wariataten ją gryzie, ta ucieka, ten ją goni, ona go goni , on szczeka na nią ale i tak po niej skacze, a ta ryczy i sie cieszy Matkoo !!! ha ha ha
zawsze mówię ze są siebie warci - dwa gupieloki
co do zakupów dla siebie to w ogóle nic nie kupuję, nie czuję takiej potrzeby. I tak chodzę jak zmora bo też mi się nawet ubrać nie chce, poza tym założyłam że po porodzie schundnę i znowu wszystko za duze będzie ha hai tej wersji się trzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:26
Aggie, amela, Camille87, Moni&, Magda2013, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja tez slyszalam ze to objaw zblizajacego sie porodu
takze dzialaj kochana, dzialaj
Ja tez nic nie kuouje, teraz to juz bez sensuostatnio koszulke wzielam, nie mierzylam ale kupilam luzniejsza zeby pozniej brzuszek tuszowac.. Teraz juz wiekszosc bluzek jest za krotka, ale staram sie je naciagac
Ja nie przepadam za malymi pieskami, chyba ze ta miniaturka co sie w szklance zmiescitak to wole jakies bydlaczki
Camille87, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć mamusie!
Ruda śniłaś mi się, ale jakoś inaczej wygladałaś niż na zdjęciach z fb, nawet się rano zastanawiałam czy nie rodzisz:)
Mila, Ty na bank schudniesz, patrząc na Twoje zdjecia chyba z wakacji to jesteś tam mama super laska.
U mnie wczoraj wywiesili kartkę, że do 24.07 nie będzie ciepłej wody, myślałam, że to żart, ale niestety nie...kurde będę jeździła po ludziach myć głowę, przecież w zimnej nie umyje.
Diabolo, Twoje dziecko rzeczywiście duże, w porównaniu do mojego chuderlaka...
Kamila, moja koleżanka wszystkie okna w domu umyła, a w nocy juz rodziła...więc...kto wie:)Ruda27, Diablo, Magda2013, Camille87, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyDiablo, ale czesto takie usg sie myli co do wagi, co do wielkosci moze sie zgadza, ale z waga moze byc inaczej..
Nie martw sie na zapas. Poza tym przeciez nawet jak dziecko schodzi nisko to moga zrobic cc, w koncu nawet po kilkugodzinnym porodzie robia cc i sie udaje.. Nue martw sie na zapas! Napewno bedzie dobrze i dzidzia zdrowaa to najwazniejsze
Diablo, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga oo fajnie ze Ci sie snilam
A co do wody to masakra, tyle dni bez cieplej wody?! Bedziesz musiala w garnku sobie grzac.. Akurat teraz.. Wspolczucia
Kurde to ja sie za okna bioreale ja to taki len jestem ze masakra, dalej w lozku
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Hej a za mna znowu koszmarna noc
na siku wstawalam chyba ze 5 razy do godz.5 nad ranem a potem juz przestalam liczyc. Spalam dzis do 10
Mila fajny ten Twoj kotek..ja tez uwielbiam koty,bardziej niz psy. Dla mnie psia siersc tak smierdzi a juz wogole jak jest taka pogoda wilgotna. I z pyska im jedziea z kolei moj maz lubi psy a kotow nie. Kiedys chcielismy jakiego zwierzaka to sie nie moglismy dogadac i w koncu nie wzielismy nic
Kajoni o tych pampersach sleep & play slyszalam ze sa jedne z najgorszych,kuzyn mi je odradzil.
Daria nie boj sie..na pewno nie przegapimy porodu. Moze byc jeszcze tak ze przenosimy ciaze 2 tyg. Mi zostalo jeszcze 17 dni do terminu ale jak sobie pomysle i dodam te 14 to mi wychodzi caly miesiaca juz teraz mi jest ciezko jak nie wiem.. Mam nadzieje jednak ze urodze jakos w terminie..
Ja sie tez musze wziasc za porzadki ale nie moge sie zebracide zaraz do okulisty sie zapisac bo juz mialam to zrobic ponad miesiac temu
jak tam moje oczy czy nie ma przeciwskazan do porodu sn.
Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Kada,Dodi powodzenia u poloznych
Diablo,wlasnie..waga w rzeczywistosci moze byc inna niz usg podaje. Nie martw sie kochana
Aga tak to jest w blokach,u nas w zeszlym roku tez nie bylo cieplej wody a ciekawe jak w tym bedzie ?
A co do parasolki to ja dostalam do wozka w tym samym bezowym kolorze.Takze zakup mam z glowyi zakup torby tak samo
Ruda27, Diablo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiablo a dlaczego niby nie moge zrobic cc przy rozwarciu?
Tak jak Daria pisze - czesto podczas porodu sn wychodzi potrzeba ciecia i robia bez wzgledu na rozwarcie i fakt ze porod trwal nawet kilka godzin..
Mam nadzieje ze lekarz pojdzie po rozum do glowy i ustali termin cc na tydzien dwa prze terminem z om!
Ja juz poodkurzalam i podlogi zmylam, wracam do szafy
Aga ja mam juz okna pomyte wiec nic z.tego hahaha ja dzis ide ja festyn nie ma rodzeniaDiablo, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:ja kocham bulteriery, ale to moge pomarzyc
Dariu busie to najwspanialsze piaki na świecie. Ja już się nie mogę doczekać kiedy Hubcio i Busio będą największymi przyjaciółmiciekawe który którego będzie na manowce wyciągał
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi Twoj jest przecudny!
Kamila no to jak masz tyle sil i energii do mnie tez mozesz przyjsc cos posprzatac. Bo jakbym miala teraz rodzic to nie powiem, ale uporzadkowanego pokoju nie mam
Madzia powodzenia u okulisty!
A ostatnio pisalyscie o pampersach jakie do szpitala wziac i lepiej jakies zwykle. Ja nie wiem jak to jest, ale u mnie dziecko jest caly czas z matka, ja go przebieram i przewijam. No wiadomo chyba ze cos zlego sie dzieje, ale to nie biore takiej opcji pod uwage.. Tylko go badaja i jest ze mna, wiec chyba im pampersow dawac nie musze? Jak cos to wsadze do tego wozka gdzie lezy pare sztuk..
Jestem zadowlona prawie wszystko kupionezostala kolderka i monitor oddechu z niania
takze to juz raz dwa i mam wszysciutko ufff
celia lubi tę wiadomość