Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi do terminu porodu zostalo 12 dni, jutro juz 11 ale nie boje sie porodu, tzn staram sie o tym nie myslec, boje sie wywolywania i oksytocyny.
Tak jak kada pisze tyle kobiet to przezylo to i my przezyjemy
My pierworodki chyba mamy lepiej bo nie wiemy czego sie spodziewac to raczej lek przed nieznanymKajoni, ona20, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja nie mowie ze nie przezyjemy, wiem ze wiekszosc kobiet to przeszlo.. Mi nie o to chodzi. Ja sie nie boje bolu. Jakos po prostu samej tej sytuqcji, czegos nowego.. Tego ze nagle mnie to moze chycic kiedy nie bede hmm gotowa.. Chyba nawet nie umiem do konca wyjasnic o co mi chodzi
Mika no to niezle jak nawet mini tampon boli.. Ale pozniej sie bardziej macica chyba rozluzniacelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila teraz ja mam przygode z cma
kurde siedzialam i cos mnie w kark musnelo.. Od razu panika, zapalam swiatlo i szukam. Widze cme na scianie i ja dupa nie trafilam w nia!
nie wiem gdzie teraz jest, siedze i mam schizy i nie zasne
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja dzisiaj wyszlam . walczylam od rana o wypis , bo chcieli mnie do jutra jeszcze zostawic ,ale sie udalo
a nic konkretnego i tak nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:15
kada24, Kajoni, Ruda27, celia, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Ona, skad tyle ubranek? Super! Tylko dla mnie za rozowe heh jak rozu nie lubie
Laski, dzis bylam w kauflandzie i pampersy sleep&play za niecale 24zl za 58 sztuk, wychodzi po 41 groszy za sztuke, ale chyba sa od rozmiaru 3. Wzielam dwie paczki a tak se na zas, na pewno sie nie zmarnuja
Mezowi sciagneli gips, ale kazali ,mu jeszcze noge oszczedzac, wiec jeszcze pomyka o kulach ale staje juz na tej nodze, ma ja ''rozchodzic''. Wiwc wszystko na dobrej drodze
Buziolki, milego wieczoru :*celia, kada24, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja własnie lubie róż jak dla dziewczynki
a rozmiary różne bo juz małych mam sporo
Ja na poród tez sie zle nie nastawiamnie wiem czego mam sie spodziewac więc sie nie boje póki co
Tylko chce zeby mała najwczesniej wyszła w 38 tyg zeby dotrwac ,ale tez zeby nie przenosic
Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
W szpitalu była wojna między oddziałami masakra . patologia ciązy kontra porodówka
Dziewczyna leżała w szpitalu 10 tyg a wczesniej poroniła 2 dzieci . no i miała jakies bakterie i ogólnie juz miała skurcze szyjki nie było widac itp a ordynator chciał ją wypuscic do domu po czym inny lekarz wziął ją na cesarke i na porodówce okazało sie ze bakterie dalej nie są wyleczone chociaz ordynator twierdził że są .. po cesarce tak po niej jeździli i po tym lekarzu co ja zrobił ze masakra.. a dobrze zrobil , bo ta bakteria była grozna a tak to podaja dziecku teraz antybiotyk i jest ok. dziewczyna sama powiedziała ze nie po to lezała 10 tyg zeby znów wyjsc bez dziecka ...
nick nieaktualnyOna super ciuszki!
Ja lubue jak dziewczynki kaja rozowenie ze cale w rozu sa, ale ja tam roz lubie w odpowiedniej ilosci
Quendi niestety, takie czasy.. Okropne czasy! Masakra co to sie dzieje
Kajoni super, ze maz juz bez gipsuw koncu Cie troche odciazy
Ja lece spac. Dobranoc mamuski!ona20, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Quendi a co sie stalo?
A ja nie lubie rozu, a ostatnio polubilambaa nawet posciel rozowa wybralismy, juz jest ubrana (poza kolderka bo nie bede na poczatku uzywac) a teraz za kazdym razem jak przechodze obok pokoju i zerkne to serce mocniej zabije
a ja padlam po sprzataniu, zoladek mnie rozbolam i mialam focha na laptopa
Ja tez sie boje, bolu i nowosci i tego ze nie bede potrafila zajac sie swoim malenstwem, ze nie bede rozrozniac placzu... tego ze moze mnie zlapac deprecha (jestem latwa ofiara tego wstretnego "chorobska" kiedy jestem przemeczona)... Ale nie moge sie doczekacogolnie mam przeczucie ze urodze krotko po 30 lipca (termina na 24 sierpnia).
Ona sliczne ciuszkiona20, celia lubią tę wiadomość
-
Aggie zestrzelono samolot malezyjskich linii lotniczych, leciał z Amsterdamu. Zginęło 298 osób w tym 80 dzieci
zestrzelono na granicy Ukrainy i Rosji...
My już nie śpimy. Mały jakoś mniej od wczoraj dokazuje-znowu ma swoje cichsze dni...
Główka mnie coś boli, chyba się jeszcze położe na godzinę.