Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Ninkapa. Nie jest powiedziane ze po cesarce będziesz dochodzić do siebie dłużej niż po normalnym porodzie. Różnie bywa. Nie ma sie co zamartwiac na zapas. Ja ze względów ortopedycznych bede miała cc ale nie powiedziane ze ta ktora z Was ma zaplanowany poród naturalny urodzi właśnie przez cesarke.
Właśnie Dariapowodzenia
celia, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :*
Dam wam znac mysle jakos w poludnie jak wroce..
Moj maz napisal czy ma jechac jutro z nami ale napisalam zeby robil jak uwaza
Tez lece spac, chociaz jest mi tak duszno ze masakra! Neich ta pogoda sie zmieni bo idzie oszalc, powiem wam ze w dzien dla mnie ujdzie, ale nocy sa przekichane!! Do tego twn katar. Mam taki plaster na koszulke co sie przykleja na lepsze oddychanie, zobaczymy czy to cos pomoze..
Dobranoc misiaczki! Do jutracelia, Madzikovy, amela lubią tę wiadomość
-
Macie racje, w nocy jest okropnie... Tez budziłam sie spocona, na dodatek cieżko juz sie przekładać na boki, ciągłe wstawanie do wc... Pomaga mi od paru dni wiatrak....bez niego nie dałabym rady w ogóle spać. Koszmar. A te upały chyba sie nie skończą. I jak tu ubierać takiego noworodka.....
-
Hej Kochane!
Melduję, że u mnie wszystko ok, nie urodziłam i nie zamierzam jeszcze
Niestety nie dam rady Was nadrobićJa miałam dwa intensywne dni, kolejne 8 przede mną.. Dziś niestety organizm się zbuntował i cierpię
Skurcze mam co chwilę, nawet no spa nie pomogła. Ale nie są bolesne, więc to nie poród
Do tego wyszedł mi nieszczęsny hemoroid i tak mi zepsuł samopoczucie, że szok.. Boli to cholerstwo jak nie wiem
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze :*celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Sylka 3maj sie!! Hemoroidy to podobno okropne świństwa. Współczuje. Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie to i te skurcze, bo trochę utrudniają funkcjonowanie, ja 2 dni temu miałam je ciagle.
Quendi niedługo w łóżeczku bedzie Hubertmmmm
Dziewczyny brakuje mi jeszcze jednego kocyka...co przeglądać to nic mi sie nie podoba, moze cos pomozecie?? Jakaś propozycja??Sylka lubi tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczyny :* Ja jeszcze czekam na Pawła, za jakieś 40 min wraca z pracy. Może jakiś film obejrzymy, ciekawe w jakim humorze wróci.
Oni też chyba przechodzą teraz jakąś burzę hormonów przed Naszymi porodami.
Powodzenia Daria jutro :*
amela, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
To ile macie kocyków?
Ja ostatnio na allegro bardzo przyjemniutki i tani znalazłam, planuję zamówić. Link proszę bardzo: http://allegro.pl/womar-kocyk-zaffiro-100-bawelny-75x100-wzory-i4431180252.html
amela, Aggie, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Jak na żywo będę mogła Ci powiedzieć dopiero w przyszłym tygodniu, bo umówiłam się z mamą, że zamówię go we wtorek. Ogólnie u tego sprzedawcy robię większe zamówienie, bo ma sporo rzeczy, które mnie interesują. A nie chciałoby się za nimi tutaj latać, bo nawet nie wiem gdzie i nie znam tutejszych marek jeszcze na tyle, żeby wiedzieć co kupować.
Chyba 80% wyprawki mam z Polski.
-
Ooo śliczny!
Ale faktycznie drogi. Ja jestem w Anglii.
Także jak coś zamawiam, to do mamy. Ona też kupuje mi sporo rzeczy i potem robi wielką paczkę i przysyła kurierem tutaj. Lecę już, bo mój Paweł zaraz będzie. Muszę mu zupkę zagrzać.
Dobrej nocy wszystkim
Madzikovy, celia, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ja dzisiaj miałam ciężką noc. Musiałam wziąść apap-o 1.30 jak mnie obudził ból głowy to masakra. Od razu zmierzyłam ciśnienie-117/68 p.76 czyli super...
Pomęczyłam się ze 2 godz i samoistnie zasnęłam z psem na kanapie
Znowu dzień pracy mi się zapowiada. Po pracy męża wpadniemy na działkę-podlać trawnikhe he
celia lubi tę wiadomość