Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Kada nie strasz
Ja mialam straszna noc - najpierw wymiotowalam (zdrowe jedzenie bylo) nie moglam zasnac, bylo mi dziadosko goraco, maly sie krecil razem ze mna, a koniec wpadla cma do sypialni i trzepotala skrzydlami ale postaralam sie ja olac, jakos zasnelam to ok 3 ppd blokiem jakas akcja policji, syreny wyly, ktos sie darl przez megafon MASAKRA!
No i ledwo 7 wybila a ja juz nie spie, dzien do du.... -
Sproquette wrote:Seneka, ale chyba nie zielone?
A tak poważnie. Miałam ostatnio jakiś czas właśnie takie inne upławy, bardziej ciągnące. Tak przez kilka dni. Teraz znowu mam normalną konsystencję. Jeśli to to, to u mnie wychodzi partiami.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Kurde Kamila znowu wymioty? Ja mysle, ze organizm sie przygotowuje i serio Cie zlapie na dniach
Ja spala, tak samo zle.. Wiecznie sie wiercilam, cala spocona masakra jakas! Juz chce urodzic bo idzie w nocy oszalec
Madzikovy sliczny ten kocyk
Ja kocykow mam 4 plus jeden gruby na zime. Od kolezanki juz wiem ze dostane kocyk z bawelny organicznej sliczny
Pokaze Ci jakie ja mam z tych cienszych ladniejszych
http://allegro.pl/letni-kocyk-minky-sowy-2x-minky-bez-wypelnienia-i4179020920.html to mysle tak na ciut chlodniejsze dni
http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-100-bawelna-cienki-letni-i4376624590.html ten jest mega cienki na troche upalniejsze dni
Ide sie szykowac, moj przyjedzie po nas.. Odezwe sie potem :*Aggie, celia, Madzikovy, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno wczorjasze jedzenie spowodowalo wymioty, wiem bo i mojego meza bolal brzuch
u mnie sie nie zapowiada jakos.
Ja w nocy tez nie daje rady, nie wiem jak wam ale mi strasznje goraco od rogala jestwiec go wyrzuciłam w nocy..
Co do kocykow to tez mam 4 z czego dwa dostalam (jeden podwojny gruby od bratowej).
Daria czekamy na wiesci po wizycie! -
hej! a ja dla odmiany przespalam calutka noc, teraz sie obudzilam dopiero a zasnelamprzed 23. wstalam tylko 2 razy na siku:P
Sliczne kocyki. ja mam 4 i tez wssystkie dostalam.
Sylwia a ja ostatnio o tobie myslalalm i sie przestraszylam ze sie nie odzywasz ale przypomnialam sobie ze masz gosci:P tez mi wyszedl hemoroid... nieprzyjemne uczucie:/
Quendi wspolczuje bólu glowy..ale dobrze ze cisnienie ok. ja musze zara zmierzyc.
kada a moze te chochliki to Ty haha przyznaj sie co robilas w nocy!
ja mam ostanio sklonnosci erotyczne a mój jakos nie bardzo... trudno on bedzie cierpial po urodzeniu malego
Daria daj znac jak po wizycie:*celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moj to by sie cieszyl jakbym miala sklonnosci erotyczne
mnie nalatuje doslownie na chwile i... po nastroju... mam nadzieje ze to sie poprawi po ciazy.
Daria, sliczne te kocyki, zwlaszcza ten w sowki... i powodzenia na wizycie
Kamila, ja zanim odpalilam laptopa to sie zastanawialam czy bedzie jakas wiadomosc od Ciebie
Ja wstalam w sumie 3 razy, ale raz to zaraz po usnieciu wiec nie najgorzej, ale za to przewracalam sie masakrycznie, no i znow sie spac odechcialo... bol glowy itd. bo pogoda raczej barowo duszna.Moni&, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
noo ja juz wiem ze ciaza donoszona i moge rodzic wiec strach odszedl i ochota naszla:P
Kamila Ty jestes teraz numerem 1 hehe jak sie nie odewiesz z rana to sie wssystkie bedziemy stresowac. wiec jak pojedziesz na porodowke to smsik od razu
ale mialam schiza poczulam mokro w majtkach bo wkladki zapomniala zalozyc na noc i myslalam ze mi wody odchodza hahaMagda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
monia ja tez dzis takie uczucie mialam przez kaszel ze mi wody odeszly tak mnie kaszel zlapal w nocy ze szok mialam wkladke mokra majtki i spodnei od pizamy hehe musilam sie przebrac
Moni& lubi tę wiadomość
-
no w jednym momencie sie przestraszylam a pozniej sobie pomyslalam kurde szkoda
mi moja mama prorokuje ze urodze za tydzien w niedziele haha wysmialam ją
nie wiem czy ktos ma kontakt z pekinka, pewnie jak dojdzie do sievie to sie odezwie do nas.
a Lanusia ma problemy z netem i z komputerem co chwile.Monis
[/link]
-
Dzien dobry!
Moja noc wyjatkowo udana, choc strasznie goraco. Na sniadanko zjadlam juz miske platkow z zimnym mlekiem, bo u nas juz 23 stopnie. Na obiadek jedynie smaze w panierce cukinie, bo nibe objadamy sie, bo szwagierka robi grila na imieninytak ze bedzie wyzerka
dostalam oficjalny zakaz rodzenia dzis hahaha
Kocyki super! Ja mam poki co tylko jeden, ktory dostalam, ale drugi ma mi babcia dac, a ze dwa sobie dokupie jakos w tym tygodniu. A te Wasze to sliczne
Co do wkladek i wyciekow, to ja tez zmieniam wkladki kilka razy na dzien i na noc tez zakladam.
Musze jeszcze kupic w rossmanie takie rzeczy kosmetyczne dla mnie do torby do szpitala no i maz mi uswiadomil, ze nie mam zadnej oliwki czy czegos dla bobaska, tylko linomag i do mycia nivea chybatak ze to jeszcze trzeba zalatwic.
A nie wiem czy moj maly sie grzecznie obrocil na liczne prosby mamusi, czy to jednak nie byl ucisk, tylko jakis ciazowy bol, ale prawie mnie puscilo!!! Moge chodzic w wyprostowanej pozycji, schody zaden problem juz, czasem przy lezeniu jeszcze cos mnie tam zaboli, ale zupelnie bez porownania z sytuacja sprzed tygodnia!
Moni&, Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEe dziewczyny, dla mnie numerem jeden jest teraz seneka, jak wzpomniala o rozwarciu!
Ja wczoraj patrzylam na koje zdjecia z usg i pierwsze podawaly termin na 30/31 lipca i tak mysle ze moge urodzic lub po tym terminie, tym bardziej ze kiedys mialam sen ze byl 31 lipca a mi wody odchodza - nie wiem czy pamietacie ale pisalam o tym baardzo dawno temu
Kajoni dobrze ze juz bolu nie ma! Moze to i dzieciaczek byl tak ulozony i sie obrocilchwala mu!
A ja zasnelam na godzinke po sniadaniu, u nas upal jakich maloMoni&, Kajoni, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny