Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni dobrze ze synus da Ci troche odpoczac i juz nie boli:)
Kamila no zobaczymy ciekawa jestem ktora bedzie nastepna:D
ja staram sie zasypiac na lewym boku ale po kilku godzinach biodro strasznie boki i jak sie budze to musze sie przewrocic na prawy. przy nastepnym budzeniu znowu na lewy i tak w kolko:P
kurde moglaby chociaz pekinka odpisac ze wszystko okCamille87, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz Monia, pekinka pewnie poki nie wyjdzie ze szpitala z synkiem nie bedzie miala glowy do pisania na forum, ja sie jej wcale nie dziwie i wybaczam.. gdyby bylo wszystko ok pewnie byliby juz w domu i dalaby znac, ale moze Emilek potrzebuje wiecej pomocy medycznej..
oby szybko nabral sil!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pamietam jak mi siostra mowila ze pod koniec to juz bede myslala tylko o tym zeby urodzić ze bede miala dosyc i czas bedzie sie dluzyl a ja jej nie wierzylam bo cieszylam sie dopiero co rosnacym brzuszkiem
a teraz faktycznie ciagnie sie jak flaki z olejem, choc jak sobie pomysle ze we wtorek zaczne ostatni, 40 tydzien i chocbym miala przenosic to juz niedlugo synek bedzie z nami
Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
no wlasnie ciaza to piekny stan ale juz mam dosc i ta niecierpliwosc zeby wreszcie przytulic malenstwo. a jeszcze swiadomosc ze ciaza donoszona i maluszek juz jest gotowy do zycia poza brzuszkiem potęguje to wszystko:)
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No chwała małemu za zmianę pozycji
mogę normalnie funkcjonować!
U nas też już gorąc jak jasny gwintzabieram się właśnie za zrobienie szwagierce kartki na urodziny, bo muszę wysłać.
Mąż zabiera się za przygotowanie wszystkich niezbędnych elementów, żeby wynieść z pokoju akwarium. Nareszcie! Będę mogła wstawić łóżeczko!
Mnie się teraz lepiej śpi na prawym, ale wtedy mały strasznie się wierci, bo jest ułożony względem prawego boku i mnie się wydaje, że go cisnę, to staram się obrócić na lewy bok, ale ileż można.
Moniś, gratuluję 38 tygodnia!
Laski, śmiejmy się śmiejmy, nie wiadomo kiedy każdą z nas dopadnie. Ja liczę, że na ktg w poniedziałek wyjdą mi jakieś skurcze i mnie zostawią już hahahMoni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez zazdroszcze altanki
u mnie w mieszkaniu na razie znosnie
Ja wlasnie jak spie na prawym boku to wydaje mi sie ze malemu tak lepiej bo nogi ma z lewej i sie swobodnie odpycha a jak spie na lewym to sie nie rusza zbytnio i mam wtedy wrazenie ze jest scisniety..
Ja sienzastanawiam nad moim lozyskiem bo jest juz niby III stopnia wiec moze dlatego maly nie przybiera.. zobacze co gin powie we wtorek bo czytalam ze jak lozysko jest niewydolne to wywoluja porod tylki ze miara wydolnosci lozyska sa przeplywy ktore akurat sa idealne wic juz sama nje wiem..