X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, grztuluje ciazy donoszonej <3

Kajoni super ze babelek zmienil pozycje i juz tak nie cierpisz :)

A ja sie nie pochwalilam ubranym lozeczkiem :) Darek co wejdzie do sypialni to mowi jak pieknie wyglada :) Zdjecia jednak nie oddaja tego jak slicznie jest <3

16bivf8.jpg
    dgktj7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 11:47

Kajoni, Kasieńka:), Niebieska, Camille87, ona20, MILA, mika1987, Moni&, Ruda27, amela, seneka, Sproquette, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Aggie! Przecież ten widok jest cudowny! Ja to bym tam siedziała non-stop i patrzyła na te cudowności! Jeszcze tylko Majeczka w środku i widok będzie kompletny! Fantastyczne! Aż zazdroszczę, bo u mnie jeszcze nie ma, bo akwarium dalej stoi... ehh...

Ja siedzę przed wentylatorem, z dołu pachnie sernikiem na dzisiejszą imprezkę. Ale będę jadła. Ostatnie objadanie przed wyrzutami sumienia :D

Aggie, celia lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ślicznie to wygląda... ja bym też w kółko tylko patrzyła i macała ...

czytam że rodziny wam obstawiają kiedy urodzicie... ja tam stawiam na Kamilę bo brzusiu na prawdę mocno się obniżył... także trzymam kciuki za ciebie kochana...

a na fb wrzuciłam kilka fotek z naszej małej sesyjki... wyszły tak sobie ale zawsze to jakaś pamiątka...

Camille87, Aggie, MILA, Moni&, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie cudownie wyglada to lozeczko :-) tak kolorowo !!
    Positive dziekuje Kochana :-*

Aggie lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :D ja to jestem zakochana w tym kaciku :D a Darkowi oczy miekna tez, az w szoku jestem :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;-)
    ja.jestem na działce wiec z.czytaniem postów słabo :-P

gratuluję kolejnych tygodni :-D

aggie cudny kącik :-D

Aggie, amela, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mamuski:)

jak sobie radzicie w tych tropikach?ja to zaraz na jezioro jade..

wogole wczoraj dostalam skurczy jak na @..nie byly mocne,ale trzymalo mnie z pol godzinki..potem pucilo..

chcialabym miec na suwaczku 37 juz:)

amela, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie tylko ja cierpię z powodu tych upałów... Leze w domku przy wentylatorze... Jedna nogę mam bardziej spuchnieta niż druga...wyglądam juz jak kupa nieszczescia.

Aggie, piękne łóżeczko. Wyglada wręcz obłędnie. Ja sie zastanawiam kiedy ubrać łóżeczko małej bo chce to zrobic sama, ale chyba w przyszłym tygodniu.

Daria, świetne te kocyki, dzięki za linki :) i odzywaj sie jak po wizycie.

Dziś z rana rozmawiałam z koleżanka i okazało sie ze sierpień ma byc równie gorący a ja mam dla Zuzki tylko 1 pare rampersow. Wiec czym prędzej do Smyka z moim W bo jeszcze ostatnie przeceny...i znalazłam po 17zl ostatnie 2 sztuki rampersow w rozmiarze 62 :) przynajmniej mi sie dziecko nie ugotuje :)

Monia gratuluje 38 tygodnia!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 12:34

Aggie, Ruda27, amela lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez tropiki, wiatrak juz poszedl w ruch, zaraz z mezem idziemy drzemac :-)
    Madzia z jedne strony to dobrze ze bedzie cieplo w sierpniu bedziemy mogly na spacerki chodzic :-) my juz nie bedziemy sie tak meczyc a przynajmprzynajmniej normalne lato bedzie :-)

Mika my chyba tez dzis nad jezioro pojedziemy ja sie nie pokapie ale nogi pomocze chociaz :-)

Moni&, celia lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny:*
    Agus sliczny kącik dla malutkiej! :*
    ja pierr ja oszaleje z tym cisnieniem, mierzylam raz - 139/84, drugi 118/80, trzeci po 5 min 120/74 masakraa, chce juz urodzic i skonczyc sie przejmowac tym cholernym cisnieniem...:/
    Tropiki sa nie do zniesienia, wiatrak chodzi non stop....
    W sierpniu tez upały? Ja slyszalam ze ma byc deszczowy:P Tez niedobrze, bo z brzucholem cięzko w upały a z maluszkiem w takie upały tez sie nie wyjdzie... i wlasnie jak takie dziecko ubierac?

Aggie, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a moze cisnieniomierz watpliwej jakosci?
    Mi tez sie zdarzalo ze mierzylam dwa trzy razy pod rzad i wiadomo ze pomiary sie roznia ale raczej delikatnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak taki upal to chyba body na krotki rekaw, bo przegrzac tez nie wolno..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeszcze jesen w domu i wczesniej porownywalam pomiary to byly niemalze identyczne. zmierze jeszcze pózniej.
    slyszalam ze maluszki trzeba ubierac tak jak my bysmy sie mialy ubrac-tj jak nam jest mega gorąco to maluszkowi tez wiec najlepiej jakies body albo rampersy w takie upaly

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak Monia - z tym ze Ty jak sie spocisz to wezmiesz prysznic i wszystko ok a taka dzidzia to zaraz jakichs potowek moze dostac itd.. :(

Widzialam ze Daria na fb buszuje a relacji z wizyty na forum to nie laska zdac :P

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam..
    Na wizycie ok. Maly jeszcze nie zszedl.. Szyjka na palec (krwawie po badaniu) powoli sie przygotowuje do porodu.. Ale nic narazie nie wskazuje
    Dostalam skierowanie do szpitala i 31/1 mam sie stawic jakbym do tego czasu nie zaczela rodzic przez to ze maly ma ta glowke wieksza i zebym byla pod kontrola.. Ciesze sie z tego powodu..
    Ogolnie malo przybral i brzuszek nie jakos duzy ale moze byl przed sniadaniem :P

U kosmetyczki bylam te rzesy robic, ogolnie nie polecam.. Nie jestem zbytnio zadowolona..

Aggie przecudnie wyglada ten kacik! Bosko! A kocyk jest dla mnie przesliczny :) szkoda ze moja mama tak nie umie :P

Przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkiego ale troche tego naskrobalyscie :P

Camille87, Moni&, Kajoni, amela, Sproquette, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Mo ua gratuluje nowego tygodnia i donoszonej :) < 3

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria szyjka na palec? To 2cm rozwarcia! Tak?
    Dobrze ze wszystko ok, a wiesz ile wazy? Glowka nadal rosnie czy sie zatrzymala?
    Dobrze ze pojdziesz do szpitala! Bedziesz pod dobra opieka w razie czego zrobia ciecie..
    Kurna czyli henna i teraz to tuszowanie to kasa w bloto tak? :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 13:12

• kada24 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda a wage znasz maluszka.... ale super ze w porzadku u ciebie ;)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dzieki i super ze u Was ok. aaaa to Ty bedziesz po Kamili :D i fajnie ze juz wiesz ze masz sie do szpitala wstawic jej :)

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glowka troche rosnie. Wlasnie sprawdzam i brzuszek od 2 tyg nie urosl :/ waga ciut skoczyla bo niecale 300...

‹‹ 1571 1572 1573 1574 1575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ