Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś konkretnie czop odchodzi już nie mam co do niego wątpliwości.
Cały dzień boli mnie jak na miesiączke. I nie wiem teraz co mam zrobić bo za 2 tyg mam do lekarza a coś mi się wydaje że chyba urodzę wcześniej, przy tych 2 cm rozwarcia. A jeszcze nie mam zrobionego badania na paciorkowce bo lekarz mówił że za 2 tyg.mi pobierzę. I już sama nie wiem czy do niego wcześniej nie zadzwonić -
Seneka mi się wydaje ze za dwa tygodnie to Ty już urodzisz !! a paciorkowca powinien Ci gin już pobrać, zwłaszcza przy 2 cm rozwarciu !!! ja miałam pobierany w 36 tc. Ja bym chyba zadzwoniła ...
seneka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ruda, szkoda, ze rzęsy nie wyszły tak jak chciałas.,ja bym nie wyszła z jednym okiem innym i drugim innym, nawet, wiedząc ze baba sie starała. Bo w końcu to ja płace i ja bede chodzić z tymi rzęsami. No chyba ze to na prawdę mała różnica
Co do wizyty i pomiarów to dziewczyny juz wszystko powiedziały. Nie zamartwiaj sie bo to nie ma sensu przy błędach pomiarowych. Cieszę sie ze wszystko inne w porządku i ze od 31 będziesz pod opieka.
Mi znowu częściej twardnieje brzuch. Ehhh...celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziwny ten gin bo przeciez juz ostatnio mialas to rozwarcie to czemu wtedy nie pobral wym azu? Te plamienia moga byc niepokjace bo z rozwarciem mozna chodzic (moja siostra przenosila ciaze z rozwarciem 2cm). Dzwon i pytaj!
Madzia mi tez twardnieje caly czas i bole okresowe mam, nieprzyjemne to.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam twardnienie brzuszka i jak bylam badana w czwartek w szpitalu to tylko szyjka była skrócona we wtorek mam znów wizyte , ale nie wiem czy bd mnie badał ginekologicznie .
ogólnie mała juz jest tak nisko czasem tak tą główką mi tam naciska ze nie moge chodzic taki bol w podbrzuszui oczywiscie co chwile do toalety. a cienka wkładka z naturelli mi przemaka od razu.. brzuszek chyba tez sie troche obnizył . a dopiero zaczynamy jutro 36 tydz.
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
wrocilam:P bylismy u rodzicow, zrobilismy grila szaszlyczki i ziemniaki, polezalam w cieniu na kocyku mmm cudownie:D
mi dzis brzuch twardnieje i pobolewa jak na okres, spojenie łonowe tez zaczelo pobolewac jak chodze.
seneka lepiej zadzwon do gina!Monis
[/link]