Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu a my dopiero działki wróciliśmy i z kebaba. Na działce w cieniu było bosko
Podlałam nowy trawnik-pojawiła się mała trawka
Wykończona ale szczęśliwa idę lulciu.
Aaaaa od dzisiaj zamienilismy się z mężem miejscami w łóżku he he obydwoje to przeżywamy ha haamela, Ruda27, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
heej
Seneka ja chyba bym dzwonila do lekarza, tak jak dziewczyny radza, aczkolwiek u nas nawet nie robia tego wymazu.
My bylismy u mamy, i cala droge (jakies 30 minut teraz) mialam skurcze i brzuch mi twardnial, w druga strone tez... bolalo nieprzyjemnieA i zauwazylismy dzis ze brzuszek mi sie obnizyl, nie jakos super mocno ale jest roznica
amela lubi tę wiadomość
-
aggie teraz powoli sie bedzie obnizal heeh
a ja meza strasze ze jak zaczne rodzic dzis to czy zdarzy dojechac z pracy hehe a on na to ze chyba nie ale na karetce jest olga wiec wiesz ja posle do ciebie i przy niej urodzisz hehehe a ja dojade... a ja mu na to ze nogi zacisne i poczeka synus.. a tez mniewkurzyl bo pod koniec lipca znowu mu dolozyli dyzur juz ma 12 dyzurow w drugiej pracy wrrr i jak na zlosc pod koniec lipca najwiecej ale przynajmniej 28 lipca ma wolne hehe -
odpowiedz na temat bolow miesiaczkowych od mojej poloznej : "Jezeli boli pania brzuszek jak na miesiaczke to skurcze przepowiadajace pod warunkiem ze krotkie i nieregularne, a cos sie dzieje"
seneka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy dziekuje :*
Staram sie nie stresowac, ale czasami ciezko.. Pocieszam sie ze za 12 dni pojde do szpitala, jak mnie nie beda chcieli przyjac to mam dzwonic do mojego gina..
Co do rzes to nie jest mega roznica miedzy oczami, moja siostra nawet nie zauwazyla ze cos sie rozni
Bole okresowe tez mam co jakis czas.. Twardnienie brzucha tez.
Powiem wam ze jakos nie licze juz na naturalny porod ze w ciagu tych 12 dni cos ruszy..
Seneka dziewczyny dobrze mowia.. Ja mialam 34-35 tydz wymaz pobierany. A Ty powinnas sie spieszyc jak czop Ci odpada..
My jestesmy u tesciowej. Siedzielismy z rodzinka, grill.. Teraz leze w lozku a maz mi paznokcie obcina u stop hahaw koncu, bo patrzec juz nie moglam
Pewnie juz spicie wiec dobranoc mamuskiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 22:56
seneka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny