Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Seneka, trzymaj sie
. Pewnie bedziesz nastepna sierpniowka
zaczynamy sie rozpakowywac!!!!! Ale faaaaajnie
Kamila i Kada -potem Wy, haha ale to nigdy nic nie widomo
My tez wczoraj po imieninowym grilu u szwagierki. Pojadlam smakolykow jak nie wiem co, ale juz mnie ssie, wiec musze wstac i isc cos przekasicnoc nawet jako tako przespana, ale dzis juz od 6 spac nie moge i maz tez, jest goraco jak cholera, czuje, ze cala sie lepie
Super macie zdjecia na fbja wczoraj tez zrobilam, wrzuce pozniej jak wlacze komputer, to juz pewnie jedne z ostatnich w takim stanie blogoslawionym
Moj maly teraz kopie jak cholera, ze czuje jakby mial mi wylezc juz na zewnatrz a przy okazji obija mi pecherz. Moj brzu chyba tez opadl, bo jak siedze, to czuje go na udach jak sie opiera, a wczesniej tego nie bylo.
Uf jak goraco..... wstaje....Moni&, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
witam mamusie! dopiero wstalam. ale tez zle spalam:/ w nocy mialam bóle okresowe coraz czesciej sie zdarzaja i bol z tylu plecow nieprzyjemny raz z lewej raz z prawej pewnie od zbyt dlugiego lezenia na jednym boku:/
kada gratuluje 37 tygodnia!
u mnie pod blokiem tez szczeka prawie codziennie taki maly szczekacz bo komua sie nie chce z psem na spacer wyjsc to go przed blok wypuszczaja i drze morde
seneka ojj juz niedlugo:)
ja mialam jakies porąbane sny bylam na urodzinach u kolezanki ktorej nie lubie, potem mi sie snilo ze poszlam do cyrku chodzic po linie zeby przyspieszyc porod masakra
u mnie goraco dzis znowu jak choleraRuda27, celia, Kajoni, amela, kada24 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa dzis dlugo na lewym boku spala i tez jak sie obudzilam to myslalam ze mi biodro odpadnie
a z tym psem to wspolczuje, u mnie jeszcze rok temu baba ptaki dokarmiala i pod oknem 5-6 rano cala gromada wron golebi i innego dziadostwa krakala! Lawki obsrane, plac zabaw obsrany, trwa wydziobana i nikt palcem nie ruszyl - ja z mezem zalatwilismy temat sami i od roku spokoj
Moni&, Kajoni, Aggie lubią tę wiadomość
-
Witam
U mnie dziś noc całkiem znośna
Kada gratuluje 37 tc
U mnie pada deszczyk od rana, jest przyjemniebez upałów narazie !
Daria ja też przeczuwam że u mnie nic się nie ruszy przez te dwa tygodnie, zobaczymy jutro mam wizyte !!!Camille87, Ruda27, kada24, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
O Amela, ja jutro też mam wizytę
Rano na 8 jadę na ktg a wieczorem o 20,20 mam wizytętak że będzie się czym z Wami podzielić.
Kada, gratulacje 37 tygodnia!
U naszego sąsiada jest pies, którego prawie nie wypuszczają z kojca, który ma wielkość może 5x5m. Biedak potrafi wyć cały dzień ;(
Poza tym my mamy kury i rano jak się je wypuści jak tata idzie do pracy przed 6 to potrafią zrobić taki rumor że szok, ale do tego idzie się przyzwyczaićnic tylko czekać aż koguty dorosną
Poza tym jest jeszcze dzięcioł walący w stalowego słupa hahahamela, kada24, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela, Kada gratuluje kolejnych tygodni
Seneka, pewnie dlugo sie nie uchronisz jak juz czop odszedl
Ja tez mialam noc do banico chwila pobudka do toalety, co chwila kolejny przewrot na drugi bok
i do tego dlonie, dziewczyny dajcie jakis sposob na opuchniete i bolesne dlonie (palce najbardziej) bo ja serio nie daje rady... nawet rozprostowac palcy nie moge i mam takie jakby szpony
po jakiejs godzinie od pobudki juz nawet moge ruszac ale dalej bola
kada24, amela lubią tę wiadomość
-
Aggie ja ma niestety to samo z dłoniami, pytałam o to lekarza mówi ze niestety nic się nie da na to poradzić i jest to częsta przypadłość kobiet w końcówce ciąży, mi magnez troche pomógl, ale nadal rano jak sie oburze to bolą, później w ciągu dnia jest lepiej, opuchnięte u mnie na szczęscie nie są, może troszke. A bierzesz magnez ?
Może pomału i do Was dotrze deszczyk
u mnie wczoraj było okropnie duszno i gorąco!! Miłego spotkania z koleżanką
My zaraz jedziemy na budowe bo coś tam ze schodami musimy zmienic!
u mnie teraz grzmi !
zazdroszcze wam dzisiaj tego deszczu, u mnie duszno jak cholera, masakra sahara jakas.
niestety Agus nie poradze Ci nic na opuchniete palce bo nie mam tej dolegliwosci. mialam ten problem gdy pracowalam- przez dzwiganie ciezkich rzeczy i prace po 12h czasem codziennie tak mi palce puchly i rece dretwialy ze jakrano wstalam nic nie umialam zrobic, przechodzilo po jakims czasie. pewnie kregoup jest bardziej obciazony i to tez przez to.
Amela gratuluje 39 tc!
a mi wszyscy mowia ze brzucholek mi sie obbiza jupi:D nawet moj męzus to zauwazylamela lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej
mam nadzieje ze juz sie pogodzilyscie ze swoimi mezczyznami
oni tez sie stresuja ta sytuacja nie mniej niz my..ale nie potrafia o tym mowic..nie potrafia powiedziec co ich gryzie.
Ja ze swoim mezem caly czas mamy lepsze dni,ze tak powiem. Nawet w piatek bylooczywiscie nie chce zapeszac
Monia gratulacje donoszonej ciazy
Amela gratki 39 tc a Kada dla Ciebe 37 tc
Ja mam tez jutro wizyte i w tym KTG ale na 16 dopiero ide,takze zdam relacje wieczorkiem.
Aggie no ja mam to samo z rekami,palcami i stopami,nie wiem co na to poradZicwczoraj mi kuzynka powiedziala ze to zatrucie ciazowe
a lekarz powiedzial ze to normalne w ciazy te puchniecia konczyn.
Nie wiem w sumie..bo teraz mi wyszly te bakterie w moczu moze mam to zatrucie..ale cisnienie mam niskie. A przy zatruciu cisnienie jest wysokie. ZObaczymy co jutro powie.
Camilla ja zawsze spie na boku albo prawym albo lewym. Zalezy z ktorej strony Maja nozki wypycha,bo jak z prawej to musze spac na lewym boku a jak z lewej to na prawymzalezy od niej. Mam tak samo jak Kada hehe
A wczoraj mi cos weszlo w lewy bok i promieniuje az do kolana i do pachwiny. Nie wiem czy to korzonki czy jakis nerw..nie moge chodzic a jak ide to musze lewa nowe miec wyprostowana, taki bol
kada24, Moni&, celia, amela, Ruda27 lubią tę wiadomość