X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • ona20 Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okropieństwo ! biedne dzieciaczki .
    Mnie szlag trafia jak widze cos takiego . Ja tez kolezance mówiłam i nie tylko ja zeby nie palili przy małej ,ale ona powiedziała "paliłam w ciazy to teraz tez moge przy niej palic z resztą to moje dziecko i moge sobie je truc" ...

https://www.maluchy.pl/li-69616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku biedne dzieciaczki :-(
    Nie wyobrazam sobie tego.. ja nawet jak palilam to nigdy w domu tylko zawsze na balkonie nie wspominajac przy dziecku!

Dzis segregowalam ubranka w szafie, bo ze Kubus ma byc malutki to te wieksze poukladalam na polkach a mniejsze powiesilam na wieszaczki i wachalam te ubranka tak pachna dzidziusiem, nie wyobrazam sobie zeby tak fajami walily :/

ona20, Aggie lubią tę wiadomość

• ona20 Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie , dzidzius ma byc czysciutki pachnący i zadowolony , a nie śmierdzący fajami z wiecznie odparzoną pupką.

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram Was dziewczyny!
    u nas w domu jest 7 osób i na szczęście nikt nie pali. U znajomych palą w domu to dziecko ciągle tylko astma i wyjazdy nad morze bo problemy z oskrzelami i płucami i się dziwią skąd to się bierze.

I pomimo, ze ja strasznie nie lubię palaczy, a tym bardziej palących dziewczyn, w ciąży czy nie, to podziwiam Was dziewczyny, te, które rzuciły i wiedzą co dobre dla dzidziusia :)

celia, Aggie lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/sukienka-21061-czerwona-clubowa-na-lato-sexi-s-m-i4436711104.html
    haha laski, jak się Wam podoba taka sukienka? :P

celia, Camille87 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:

I pomimo, ze ja strasznie nie lubię palaczy, a tym bardziej palących dziewczyn, w ciąży czy nie, to podziwiam Was dziewczyny, te, które rzuciły i wiedzą co dobre dla dzidziusia :)

Dziękuję :-) moim pierwszym objawem ciąży była totalna nietolerancja na papierosy. Już paliłam e-papierosy ale dobrze pamiętam jak wychodziłam z pracy, e-fajka, pierwsze zaciągnięcie i ble....:-)
    Nie wrócę do papierosów
    I się zastanawiam jak można palić w ciąży-przecież to odrzuca

Kajoni lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • ona20 Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    quendi nie każdego odrzuca :) mi sie chciało jeszcze bardziej palic niz przed ciąża mogłabym jednego za drugim , ale oczywiscie nie chciałam truc dzidzi i rzuciłam od razu :)

celia, Aggie lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wyobrazam sobie palic przy dziecku zreszta nawet bedac w ciazy albo pic, toz to szczyt nieodpowiedzialnosci! biedne maluszki sa trute od poczecia:( ja nie palilam dlugo wiec udalo mi sie rzucic to swinstwo w dniu ujrzenia dwoch kresek na tescie i mam nadzieje ze do tego nie wroce, nie chce.
    u mnie nadal goraco ale juz nie tak jak do poludnia, bylismy na chwile u rodzicow a potem posiedziec na polu w cieniu na kocu, przyjemny wiaterek.
    cosik mnie glowa pobolewa, na jutro zapowiadaja ochlodzenie oby...

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)dołącze do dyskusji:)

jesli chodzi o palenie..to ja np palilam przed ciazą,aale oczywiscie rzucilam..i tu Quendi Cie zaskocze bo do dzis mam ochote zapalic sobie i nic mnie nie odrzuca..ale wiadomo ze nie skorzystam z pokusy..

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to mnie odrzuciło okropnie-jak mąż idzie na balkon zapalić (bo wrócił do normalnych papierosów) to go zamykam bo nie daje rady :-)

Może to dlatego że ja od stycznia 2013 paliłam już e-papierosy

tb736iyeli5hckvm.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi a patrze ze my rowniutko w tym samym czasie ciazy jestesmy:)

Quendi lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w całym swoim życiu wypaliłam może 2 papierosy ;) Jakoś nigdy mnie nie ciągnęło, na szczęście :)
    Kajoni, sukienka boska buhahahaha :D :D :D Teraz można włożyć otworkiem na brzuszek, tyle, że z tyłem byłoby nieco nieprzyzwoicie :P :P

Kajoni lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni, kiecka idealna żeby wpasować w nią ciążowe boczki:)

Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajoni ale kieca hehehehe

Kajoni lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, ale kiecka hahahaha ja mialam wrazenie ze loniaki jej gdzies wystaja :P no kuzwa kto w czyms takim chodzi?

Ja zawsze mowilam ze w ciazy rzuce, nie rzucilam od razu ale scielam o ponad polowe i tak stopniowo coraz mniej i mniej i 1/01/14 to byl moj pierwszy dzien calkowicie bez :) ale ja jak pisalam duzo palilam :) i odrzuca mnie od nich, ale bywaja i takie dni ze zabilabym za fajka, i wiecie co? mysle ze Maji by sie to niespodobalo :P i nie pale, mam nadzieje ze nie wroce do tego cholerstwa nigdy. Moj nadal pali, ale ograniczyl troche, i na pewno ograniczy jeszcze bardziej po porodzie, to samo zapatrzenie ma na alkohol, sam dzis do kolezanki mojej powiedzial (siedzac przy piwku) ze korzysta poki moze bo nawet nie bedzie chcial lyka jak sie corcia urodzi zeby jej nie smierdziec :)

Kajoni lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuś tak :-) jutro zaczynamy następny tydzień :-)

tb736iyeli5hckvm.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehh Kajpni niezla sukieneczka :D

Ja tez sobie nie wyobrazam palic przy maluszku, Biedne te dzieciaczki..:( u mnie maz nie pali juz 10 lat a ja nigdy nie paliłam !

Ja juz wykapana, tak mi sie nie chcialo, lenia mam jakiegos, a jeszcze musialam sie ogolic bo jutro gin, troche sie chyba pozacinalam :D

celia, Kajoni lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni sukienka pierwsza klasa :D hahah

Moj maz juz pojechal.. Teraz juz dopiero na porod przyjedzie..

Co do palenia, ja nigdy nie palilalam.. Moj maz palil ale dawno temu, a teraz raz na jakis czas sobie zapali cos, zwlaszcza male takie cygaretki :P

Jest tak duszno, juz mam dosc tej pogody! Wole deszcz.. Od wtorku chyba ochlodzenie ufff

Kajoni lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz tez mam dosc, chce deszczu!!!! glkwa mnie boli ehh ide spac

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylismy dzis znkw na tm festynie, akurat Sylwia Grzeszczak spiewala i powiem wam ze jakas katastrofa, tzn ledwo doszlismy do placu ja juz spocona (a byla godz 20! I szlismy parkiem nad jeziorem) wiec musialam usiasc i odsapnac, potem poszlismy na plac bylo sporo ludzi postalam 5 min i pot az za uszami mi lecial :/ poszlismy stamtad do parku bo nie dalam rady, skonczylo sie na tym ze poszlismy na pizze i do domu, bo piesek sam zostal. Ja juz chce urodzic bo nie daje rady poce sie jak swinia :/

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ