Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:http://allegro.pl/sukienka-21061-czerwona-clubowa-na-lato-sexi-s-m-i4436711104.html
haha laski, jak się Wam podoba taka sukienka?
Rozumiem ze bez majtek ja trzeba nosic, no tak akurat na odejscie wodcelia, amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja sie nawet nie spodziewalam ze wieczorkiem przy lekkim wiaterku ja sie tak upoce
chyba zaczynamy gubic wode ktora namagazynowalysmy w trakcie ciazy bonmam wrazenie ze i celluoit na nogach sie zmniejszyl
nie ma tego zlego hihi
amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz tez wstalam i mąz mnie zawiezie do laboratorium zeby mocz do badania oddac. tak wczesna pkra a slonce juz w okno prazy ehh ochlodzenie dopiero ok srody masakra juz mam dosc tych upalow.
w nocy brzuch mnie pobolewal jak na miesiaczke znowu coraz wiecej bóli mam i to spojenie łonowe.
dzisiaj wroce z labo i nigdsie sie nie ruszamMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Mi sie juz ciut lepiej spalo. Mialam wiatrak w pokoju, munimalnie pomogl, bo skierowalam go w inna strone. Ale zawsze cos
Kamila to mialas pobudke, teraz pewnie pospisz sobie
Monia jeszcze troche boli i koniec
Ja mam nadzieje, ze do pierwszego tygodnia sierpnia maluszek bedzie z nami..Moni&, amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helol ja tez spalam przy wiatraku hehe nad ranem maz wylaczyl go dopiero ale mudsialam spowrotem zalaczyc bo myslalam ze ocipieje z ciepla eh...... a ja wczoraj troche pochodzilam po podworku na lodach bylismy i na placu zabaw to w nocy cierpiałam z boli eh.. teraz tez mnie boli ;(
-
Madzia wszystkiego naj naj!
Daria tez mam nadzieje ze do 5 sierpnia chociaz maluch juz bedzie z nami:)
juzwrocilam z labo, spotkalam taka starsza znajoma tesciow to powiedziala mi ze juz mam nisko brzuszek osz kurde jak to cieszy bo wiem ze coraz blizej
ja tez spalam cala noc przy wentylatorzeRuda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Magda2013 wrote:U nas caly cZas upaly nic sie nie chce ochlodzic.
Seneka a co u Ciebie ?? rodzisz juz ?
Jeszcze nie rodzę, dziś mam wizytę, cały weekend pobolewało jak na okres brzuch się obniżył, zobaczę co lekarz powie.celia, MILA, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Jejku jak Wam zazdroszczę już tych bliskich terminów. Niech mój Synuś siedzi jak najdłużej ale myśl o 28 sierpnia wg.gina-42 tydz . ciąży mnie tak wkurza że ......
Jako tako spaliśmy...mam nadal problem z adaptacją w nowym miejscu
Dzisiaj dalej małe porządkijuż się robi przytulnie w domu. Jeszcze zmisna dywanu, łazienka i juuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 08:25
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeneka powodźenia!!
czekamy na wiesci
Quendi ale Ty juz za tydzien masz ciaze donoszona, wcale nie musisz czekac jeszcze ponad miesiaca.. Jak bedziesz po terminie (40tydz) to szpital po paru dniach powinien Cie przyjac. Tego sie dowiedz w swoim szpitalu, skoro Twoj gin jakis pomylony..