Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się zdaje, że Mala_mi o promocji w rossmanie pisała
Quendi bardzo dobra taktyka
A tak swoją drogą dziś śmiać mi się chciało nad absurdem sytuacji. Dziś mój ginek, gdy położyłam się na fotelu i uprzejmie rozłożyłam nogi, zaczął mi opowiadać, że jego żonie ukradli pieniądze z konta. Potem o tym jak walczył z włamywaczami itp. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że ja świecę tyłkiem i nie tylkoi jakoś nie czuję się najbardziej kompetentnie ani elokwentnie w tej sytuacji
Też macie takie absurdalne przeżycia z foteli ginekologicznych?Camille87, Ruda27, Quendi, Kajoni, Aggie, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Kada
a ktory rozmiar? 2?
Ninkapa ja myslalam zeby kupic purelan 100 bo lipcowki polecaly ale jest dosc drogi wiec chyba sie wstrzymam..
Celia niezleja tam nie mialam takich historii moj gin od razu bada jedynie jak siedzimy przy biurku to spiewa razem z radiem
wczoraj madonna leciala i skomentowal patrzac na moja date urodzenia ze mnie jeszcze na swiecie nie bylo jak to madonna nagrala
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
celia ja mialam raz sytyacje jak gadka szmatka przy usg i mowi ze mam sie zbytnio mocno nie golic bo mam ranki a ja mu na to ze mam LUSTRZYce i tak to wyglada potem hehe sie mnie pyta co to i tlumacze co i jak to bidulek tak sie smial ze nie umial juz usg zrobicccc
od 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 20:56
Ruda27, celia, Camille87, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
W 2 ciazy meza wyslalam po mosc bo z bolu wylam zrezzta pierwsze 2 tyg karmienia piersia byly masakryczne teraz smieje sie z tego jak maluszek pil sobie mleczko a ja po jaki s czasie jak juz z bolu nie wyrabialam na sile go odciagalamoj nameczylam sie na poczatku sle pozniej juz bylo oki nie bolalo.....
-
Ninkapa ja też, tak jak Daria mam bepathen na sutki
Kada, dobre, ale przynajmniej w temacie
Ja to wciąż na fotelu czuję się niezręcznie. No a jak on tak normalnie opowiada, to muszę odpowiadać, reagować i nawiązywać kontakt wzrokowyJakby to była zupełnie naturalna pozycja do konwersacji
Ruda27, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
A i Ninkapa dzieki za odpowiedz. U nas chyba nie stosuje sie takiego obracania, a przynamniej ja nie slyszalam. Jak bylam na wizycie i mowilam lekarzom o tym jak mi maly uciska na rwe kulszowa i zazartowalam czy mozna go jakos przesunac zeby nie uciskal, to sie dziwnie na mnie popatrzyli i powiedzieli ze absolutnie, przeciez jest juz za duzy.
Ja nie mam takich akcji jak Wy u ginekolozki. Czasem tylko jak robila mi usg to gadala do malego jakby siedzial kolo niejcelia lubi tę wiadomość
-
Celia ja nie mialam takich sytuacji
moj lekarz zawsze sie skupia tylko na badaniu
taki powazny jest..malo co zartuje.
A jaki krem na brodawki polecacie ? bo ja nic nie kupilam jeszcze. Slyszalam ze Maltan czy jakos tak jest dobry a ten Bepanten to jest na odparzenia u maluszka a na sutki tez go mozna stosowac ?celia lubi tę wiadomość