Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny np strasznie przykro mi bylo jak pisalam o tym obracaniu dziecka bo u nas w uk jest to bardzo powszechne a w pl niestety albo stety nie....i wszystkie skrytykowaly ten pomysl a ja bylam zielona i zamiadt mnie wspierac itp to piczulam sie skrytykowana teraz juz nieco wiecej wiem i raczej wybiore cesarke ale kto wie czy maluszek sie nie obrocil
-
Najpierw dostajesz zastrzyk na zwiotczenie miesni macicy potem takim ala naciskuem cos podobnego do masazu probuja ukierunkowac dziecko do kanalu rodnego dla mamy dosc nieprzyjemne dla dziecko ponoc jest ok robia to pod ktg i usg ale wszystko moze sie wydarzyc i chyba tylko pilowa dzieci obraca sie a grozba cesarki nadal istnieje bo moze wysapic krwotok pekniecie macicy i dziecko moze owinac sie pepowina wiec chyba wole od rZu zaklepac cesarke
-
Ninkapa Kochana bądźmy dobrej myśli że będzie chłodniej. U nas leje i coś wieje nawet
super. Chwila wytchnienia
Celuś Słonko, przyjęłam taktykę zlewania wszystkiego bo bym musiała popełnić zbrodniędałam sobie spokój z rozmowami z moim mężem na błache tematy i jego pomysły-niech je kieruje do Czarodziejki z Księżyca
celia, Ruda27, Aggie, amela, Dodi, Sproquette lubią tę wiadomość
-
Ja równiez przychylam się do wypowiedzi dziewczyn że teraz końcówka już i nie warto się żreć a szczerze powiem że każdy ma swoje mądrości i też jak rodziłam córkę to łykałam ile się dało od innych mama
wujek google mi nie pomógł tyle co starsze mamuski które już urodziły
A teraz też chętnie słucham innych mam które mają już dzieci bo one wnoszą dużo nowego mają całkiem inną więdzę niż np Ja albo podobną a już w ogóle podziwiam jak ma któraś już 2 dzieci i czeka na trzecie więc na pewno można śmiało powiedzieć że ma jakies doświadczenieale ostatnio też od pierworódek dużo się dowiedziałam to znaczy ze ta wiedza bardzo dobrze przepływa i całkiem te dziewczyny zielone nie są
Trzymajcie się razem dziewczyny dużo nie pozostało do końca a za miesiąc będą maluszki albo prędzej i każda już nawet nie wspomni o tym co się działocelia, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
mila daria dodi skonczycie sie wadzic zeby hanys z hanys o bylu ciulstwo sie powadzil!!!!!
moj tata jest aniolem ale dzis przeszedl swoje wziol i ogien w piecu zrobil bo stwierdzil ze jest zimno ehhh a ja okna na oścież zeby bylo chlodniejcelia, Camille87, Dodi, Sproquette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przyjmuje rady, od Mili tez przyjmowalam i chetnie czytalam, tak jak od kazdej ktora ma ju dziecko. Ale czasami jak ktos wysmiewa czy pisze tak jakby innej racji nie bylo tylko tej osoby, to sory ale sie odezwalam.. Nie chcialam tutaj zaczynac klotni, oraz nie chce zeby ktokolwiek z mojego powodu opuszczal to forum.
Dlatego Mila olej moja osobe, a ja bede olewala Twoja i bedzie po krzyku. Nie ma co zachowywac sie jak dziecko i foszyc bo raczej to juz nie jest smieszne..
Chyba zaczne sie bac cokolwiek tutaj pisac i zaczne ograniczac to forum, aczkolwiek nie zrezygnuje z niego, dlatego ze komus sie nie podoba moje podejscie do czegos..
Quendi dobra decyzja, najlepiej nie wdawac aie w dyskusje z facetami, po co sie denerwowac
Ninkapa ja nie mialam pojecia jak dziala takie obracanie, nie wiem czym to grozi, ale mam nadzieje ze jutro bedziesz mile zaskoczona..celia, Quendi, Dodi, Sproquette lubią tę wiadomość
-
Ponoc rzadko bywaja powiklania ale nie przemawia do mnie ta polowa dzieci ktore sie obroca gdyby odsetek byl wiekszy to pewnie zStanawialabym sie nad tym a tak to chyba decyzja jakby co podjeta ale z mezem jeszcźe raz to przedyskutujemy juz o tym rozmawialismy i pozostajemy przy cc
-
nick nieaktualnyPonawiam pytanie - czy ktos wie cos na temat promocji pampersow w rossmannie?
Jak cos to od jutra w kauflandzie lovela 1,8kg znow za 13,99
Klotni ja juz nie komentuje bo mysle ze to jakies nieporozumienie. Ja sie nie obrazami mimo ze tez nieraz odbieram pewne komentarze jako krytyke ale chyba z czasem ucze sie nie brac wszystkiego do siebie - to tylko forum
Anitko a 3 sierpnia to ktory bedzie tydzien u Ciebie? Jesli nie urodzisz to kiedy na wywolanie? Masz jakis plan B?celia, amela, Dodi, Sproquette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez czuje sie czesto krytykowana, ale chyba na tym polega forum zeby tu dyskutowac..
Kamila bylam w rossmannie a nie widzialam promocji, ale przyznam ze tylko zerknelam na pampersy
Dzieki za cynk o loveli, szkoda ze mam daleko ale moze ktos bedzie jechal i mi kupi bo ta promocja jest najlepszaCamille87, Sproquette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja chyba kupie jedno opakowanie - mam 2 opakowania i niepelne dzidziusiia plus smierdzacego jelpa ale "jesc nie wola" wiec moze polezec chyba
Kurna bo tyle stron nadziergalyscie dzis jak mnie nie bylo ze tylko mi mignela informacja o promocji i nawet nie pamietam kto pisalpatrzylam gazetke w internecie z rossmanie ale tam nic nie bylo o pampersach..
Celia, uparta Justynka, w ogole widze ze chyba tylko moj Kubus dal sie namowic na obrotl
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny