Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi a pozniej ja Twoim albo odwrotnie
ktoz to wie
Ja np.jak wchodze po schodach to zauwazylam ze musze isc z szerzej rozstawionymi nogami..albo jak siedze na kanapie to nogi tez musze szeroko rozstawic. Brzuch tak jakby mi sie opiera na nogach.Dodi, Ruda27, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Kajoni takie podejście mi się podoba buaahhhaaa
luzik, no stress
kurde mi to będzie cieżko porównać czy brzuch opadł bo mi się wogóle cycki nie opierały na nim ani do niego nie sięgały, ale jak widać u Ciebie to już drugi objaw oprócz syfa
Magda Ty już będziesz dawno bawić zanim ja urodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:16
Ruda27, mala_mi, Kajoni, Camille87, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny troszke Wam zazdroszcze tych 2 tyg do terminut porodu a kamilce to juz w ogole tez chcialabym byc tak bliska a jednak w waszym odczuciu daleko ojjj wiem cos o dluzeniu sie czasu i pytan czy jeszcze nie urodzilas ale wiem i ze na mnie przyjdzie pora przyszly weekend bedzie bardzo pracochlonny jak i caly tydzien bo urzadzamy i remontujemy ten pokoj dzieciom takze mam nadzieje ze czas szybko mi minie:)
celia, Dodi, Ruda27, Kajoni, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurna przespalam tyle zdarzen
Paulince oczywisciw gratuluje z calego serducha!!tak to jest z ta waga ush mialo byc 2200 jest 2500
czyli super!
Kajoni ja tez mysle ze to czop! Tzn ze masz juz rozwarcieszykuj sie!
Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magda, ja tez tak chodze, jakbym miala kolek miedzy nogami, a jak siedze to tez szeroko zeby mi sie brzuch zmiescil, a nie opieral na udach.
Dodi, co mam panikowac, po conatura sama wie co robi, ciaza donoszona, Adas kopie jak szalony, moze przyszedl czas na niego
i tak ma sie pojawic za tydzien, to wiesz, lepiej ze natura pokazuje, ze faktycznie jest gotowy
z reszta nie ma co przesadzac, bo to moze jeszcze potrwac. Co prawda czytalam, ze jak z krwia to predzej jak pozniej, ale wiecie, roznie bywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 15:29
Camille87, Magda2013, celia, Ruda27, Dodi, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:A ja wczoraj spotkalam kolezanke,ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy. I do mnie mowi-
I co bedzie dziewczynka ?
a ja - a skad wiesz ?
a ona -widze po Tobie
a ja w szoku jak ona to poznala
Madziu, a gdy ja spotkałam się z położną (babka z 20 letnim stażem) to usłyszałam, że z kształtu brzucha jest pewna, że to chłopiec. Była wielce zaskoczona informacją, że żaden syn tylko córciaNo chyba, że czeka mnie (niechciana) niespodzianka na porodówce
Camille87, Magda2013, Kajoni, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCelia fajny link dalas
hahaha masakra co tam wypisuja az strach sue bac
Jejku jak moj sie dzisiaj wypycha, i na dole i pod zebra, moj sie smieje ze wypycha die nozkami od zeber zeby zejsc na dol
Dodi, amela, Camille87, celia, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dodi ja za samą wzity płace 140 zł
Oj coś czuje że się pomału zacznie u nas dziać
My jedziemy na zakupy bede pewnie jakos wieczorkiem, może jeszcze któraś urodzi
Ruda27, Camille87, Dodi, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Camille87 wrote:Ninkapa - nie ma czego zazdroscic
u mnie nic sie nie dzieje heh
A Tobie czas szybko zleci na przygotowaniu pokoiku
mamy chyba ten sam termin ja na 28.07.
jak się czujesz?
jakies objawy?
ja sie boje ze mój mały nie bedzie chciał byc terminowy.Camille87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualny
-
pekinka82 wrote:Dodi super Twój wpisik ...No to czekami na czwarte maleństwo ...i kolejne...kolejne
Amela prowadzi cudną listę a ja chciałam jakoś podkreślić pojawienie się Naszych forumowych dzieciaczków
a jak Wy się czujecie pekinko?
mala_mi, celia, Aggie, Kajoni, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaguś82 wrote:Camille87 a ty dlaczego nie na lipcówkach?
mamy chyba ten sam termin ja na 28.07.
jak się czujesz?
jakies objawy?
ja sie boje ze mój mały nie bedzie chciał byc terminowy.
Hej! Poniewaz Ovu wyliczylo mi termin na 3 sierpnia a dopiero gin na grudniowej wizycie wyliczyl mi termin wg om na 29 lipcaja juz sie zzylam z dziewczynami tu i tak zostalam
poza tym to mamy juz 3 mamy i bedzie 4 bo ma cc ustalone na 29.07 wic jak widac nazwa watku bardzo umowna
Moj pewnie tez nie bedzie terminowy, oznak jako takich brak - jedynie bol miesiaczkowy, bol spojenia lonowego, miednicy i surcze niebolesne. A jak u Ciebie?Dodi, celia, Ruda27, Kajoni, aguś82 lubią tę wiadomość