Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wiem masz racje :*
Ale ja taka panikara jestemwszystcy mi to mowia w kolo, a maz to w ogole, ze wykoncze go psychicznie
Anitka, ja moge isc do szpitala teraz szybciej ale czekac dluzej
Oby nam wszystkim zaczelo sie wczesniej samo i wtedy dopiero pojedziemy na porodamela, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila masz racje, juz nie patrze na te wymiary tak bo oszaleje
musi byc dobrze i tyle!
Moj maluch sie obrocil, tzn teraz ma plecki z lewej strony.. Ale on ma troche wiecej miejsća, bo dalej mam wiecej wod..
A i wazy juz ok 3500 (orientacyjnie wiadomo)Dodi, Kajoni, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Paula pewnie juz zobaczyla swojego Marcelka, tenbwidok wynagrodzi jej te wszystkie stresy.
a ja jakas nerwowa dzisiaj jesrem, tj zestresowana niebwiem czemu...
za godzine jade do gina ciekawe ile tam zabawie i czy bede miala usg...amela, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Właśnie też zauważyłam że 1 są dużo rzadziej na promocji niż pozostałe rozmiary, mam nadzieje ze jednak złapie jakąs promocje, a jak nie to kupie te po 21,90 pampersa, z rossmana to też dobra cena!
Mi gin mówił że też mam sporo wód i maluchowi jest wygodnie
NIe martw się te wymiary to sama widzisz raz tak raz śmiak, jest na pewno wszystko dobrze
lece myć włosy, ale mi się nie chce, matko leń to mnie ogarnął już totalnie o.o
Dodi, Ruda27, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMonia powodzenia na wizycie!
Kajoni mi natomiast mowia ze mam ladna cere i jakos ladniej wygladamtez sie smieje ze moze porod sie zbliza
Monia takie poddenerwowanie jest juz normlane, ale juz niedlugomusimy o tym myslec.. Tyle czekalyamy to nawet jeszcze 2 tygodnie wytrzymamy
Kajoni, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Monia powodzenia na wizycie!
Kajoni mi natomiast mowia ze mam ladna cere i jakos ladniej wygladamtez sie smieje ze moze porod sie zbliza
Monia takie poddenerwowanie jest juz normlane, ale juz niedlugomusimy o tym myslec.. Tyle czekalyamy to nawet jeszcze 2 tygodnie wytrzymamy
A co do wielkosci dzieci, to ostatnio jak siedzialam przed ta konsultacja ordynatorska to gadalam z babka, mowila, ze jej dziecko mialo miec 4400 przy porodzie, urodzilo sie 3900. Wiec sporo sie pomylili. Ja ostatnio patrzylam jak ginka mierzy mojego, to wcale tak dokladnie nie zaznaczala, a mi mowi, ze jest jakis margines bledu. Tak ze ja sie nie przejmuje. Teraz i tak juz nie mozemy noc zrobic, jedynie cierpliwie czekac
Monia, powodzenia na wizycieDodi, Ruda27, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie. Moze to niesmacznie zabrzmi, ale nie moge znalezc jakos konkretnej informacji. Od wczoraj przy podcieraniu przy siku mam na papierze cos konsystencji hmm budyniu? Podbarwione krwia. Takie brunatne. A przed chwilka mialam tego calkiem sporo. Czy to ten czop? Czy ki pieron? Czuje co jakis czas skurcze, ale nie specjalnie cokolwiek mnie boli...
Dodi, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni ja mysle ze to czop, ale nie wiem bo nie mialam
jak widzisz ze to jest inne niz mialas wczesniej i podbarwione to moze czop
a podobno jak podbarwiony to porod niebawem
ojjj czyzby sie juz szykowalo u Ciebie ?
Kajoni, celia, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
O jeju. Nie mialam takiego wczesniej Daria! Szlag! Wlasnie sobie uswiadomilam, ze nie jestem gotowa na nic!
Kada i co? Trzeba czekac? Mam w poniedzialek ktg z wizyta to mam tam powiedziex temu lekarzowi o tym chyba, nie?Ruda27, celia, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria dobrze ze ta polozna zadzwonila,wazne ze jestes spokojniejsza
Kajoni,kurcze nie znam sienie wiem jak ten czop wyglada. Ale ja bym chyba pojechala do szpitala !
A ja wczoraj spotkalam kolezanke,ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy. I do mnie mowi-
I co bedzie dziewczynka ?
a ja - a skad wiesz ?
a ona -widze po Tobie
a ja w szoku jak ona to poznala
A co do promocji na pampersy czy na mleko to przewaznie nigdy nie ma na 1,tylko od 2 sie promocje zaczynaja. Juz to kiedys zauwazylam.Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość