Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni wrote:Dodi, tez przeczytalam, super artykul, rzeczywiscie nie ma sie co spieszyc dla wlasnego ''widzi mi sie''. Lepiej poczekac, az nasze maluszki beda gotowe
oczywiście nie bierzemy tu pod uwagę sytuacji "awaryjnych"rzeczywiście fajnie napisane.... Co nie zmienia faktu, że Adaś już się chyba przygotowuje
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o przyspieszanie porodu, to mnie dziś pani doktor powiedziała, że spacery, delikatne prace w domu czy seks są wskazane i stwierdziła, że już powinnam praktykować.
Mąż mi powiedział, że dziś jest "dzień łapania za penisa" nie wiem gdzie to usłyszał, ale był oburzony, że ja tego nie wiem:)Ruda27, Kajoni, celia, Dodi, Magda2013, Aggie, Camille87 lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
wrocilam, pozniej Was nadrobie:)
szyjka skrocona ale jeszcze zamknieta:( ale maly jest bardzo nisko dlatego to rozpychanie czuje wiec jeszcze se poczekam na poród chyba:P wazy 3300, no i wszystko w porzadeczku:)Ruda27, seneka, kada24, Kajoni, Dodi, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja staram się ruszać jak najwięcej, dziś upiekłam ciasto posprzątałam, męża też wykorzystałam i powiem wam że brzuch się stawia od 3 w nocy a do tego jeszcze biegunki dostałam mam nadzieje że to już niedługo. Myśle że to pomaga
Ruda27, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:oczywiście nie bierzemy tu pod uwagę sytuacji "awaryjnych"
rzeczywiście fajnie napisane.... Co nie zmienia faktu, że Adaś już się chyba przygotowuje
Tez mi sie tak wydaje, bo kolejna partia wyleciala.
Aga, cicho! Zeby moj sie nie dowiedzialu mnie wczoraj bylo
to moze dlatego cos sie ruszylo. A ja tak generalnie to sie specjalnie nie oszczedzam. Wiadomo, ze uwazam na siebie, ale gotuje, piore, prasuje, sprzatam, no bo kto za mnie zrobi. Maz pomaga i czesto w kuchni, bo zle mi sie przy zlewie stoi heh brzucho mnie odpycha
duzo chodze i to po schodach, bo gdziekolwiek oprocz kuchni i lazienki chce isc to musze pokonac schody. To dla mnie chyba tez lepiej, bo moze pomoze mi to szybciej dojsc do siebie po porodzie. Na szczescie nie mam zalecen lezenia, bo chyba bym oszalala
Ruda27, celia, Dodi, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seneka, to widze, ze tak jak i ja korzystasz! No i brawo
zycze powodzenia
Monis, fajnie ze po wizycie dobre wiesci. Dzidziolek sporawy. Moj chyba bedzie z tych mniejszych... ale co tam, wazne zeby zdrowy byl
A wlasnie mialam sie pytac. Czy pakujecie do torby do szpitala smoczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:23
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny...
Kajoni teraz Ty bedziesz nasteona
Paulusi gratuluje Marcelka<3
a w ogole to schudlam 1kg
gince pokazalam moje cisnienie powiexziala ze ładne ale na wszelki wypadek mam brac dopelgyt.
a smoczek wezme na wszelki wypadek, duzo nie zajmuje;)Ruda27, Kajoni, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Bo wlasnie u mnie na fb ktos udostepnil zdjecie dzidziolka ze szpitala ze smoczkiem w buzce i tak sie zastanawialam, czy tez brac, czy bierzecie. Fakt, duzo miejsca nie zajmuje.
Kurcze Daria, te lipcowki to w ogole maja jakis opozniony zaplontam wiele dziewczyn rodzilo po terminie.
Monis, tak podobno bywa pod koniec ciazy ze sie nie tyje juz a wrecz chudnieRuda27, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapiszcie mnie na swoja liste 27.08 cc Julian. Dr co prawda mowil ostatnio ze moze byc szybciej ale poki co daty cc nie da sie zmienic bo moja dr ze szpitala gdzie bede rodzic jest na urlopie. Ale bede informowac na biezaco jakby sie cos zapowiadalo
celia, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
noo teraz jeszcze bardziej boje sie zeby niw przenosic bo nie chce rodzic klocka 4 kg, tak 3500 by byko ok:P
ale jestem zadowolona z wizyty, niby gin na zastepstwie za mojego ale zaluje ze u niej nie prowadzilam ciazy od poczatku. na kazdej wizycie badanie i usg na spokojnie, wszystko pokaze na spokojnie i sie nie spieszy jak czasem moj gin. a na bakterie przepisala mi jeszcze jakis inny antybiotyk no i mam powtorzyc badanie moczu pozniej.
Ruda27, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]