Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko się przenosze ze słońca w cień z butelką wody
Piesiol ze mną. Zrobiłam obiad i jestem mokra. ..
Heh ja się właśnie zastanawiam czy jakoś niebawem nie zrobić małżeńskiego wieczorku i nocytroszkę się boję bo jakoś nie miałam wcześniej chęci i się troszkę bałam, dlatego muszę wszystko przeanalizować. ..heh chyba mi upał uderza do głowy.
Kajoni, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
oj, ta nasza kamilka to jest gosposia, takie wypasy...i obiad z dwóch dań, szacun!
pisalyscie o tych szczotkach do włosów, więc otworzyłam moją i na opakowaniu napisali żeby umyć ciepłą wodą z mydłem i wysuszyć, ale ona tak śmierdzi nie wiem czy to tą kozą czy co, ale jak ja dziecko tym uczeszę to będzie waliło od niego z daleka...wasze też tak śmierdzą?Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Celia lekarz powiedział ze koło 10 mogę zjeść porządne śniadanie
niby przy cc trzeba byc 5 godzin po posiłku tym bardziej ze nie bedą mi robić juz żadnych badań prócz ktg bo sama je sobie dziś zrobiłam prywatnie. Inaczej musiałabym sie stawić o 7 rano na czczo i tyle czekać a to juz w ogóle bym spanikowala. A tak pójdę na 14 akurat mnie przygotują i juz. Czekam na mojego W i zaraz idziemy jeszcze do sklepu tylko po wodę w małych butelkach z dziubkiem. A tak juz torba stoi na wylocie. Nie wierze, po prostu nie wierze...
Domi IRL, Aggie, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Agapast moja nie śmierdzi ale zaraz tez ja użyje w ciepłej wodzie i w mydle. Chyba do szpitala nie trzeba zabierać szczotki co?? Biorę smoczek w razie co... Nozyczki do paznokci ... I chyba starczy? Z takich akcesoriów dla Małej.
-
a ja zjadlam placki ziemniaczane:)
Kamilka jakie pysznosci!
Madzia najedz sie kochana porzadnie! bo potem juz nie bedzie jedzenia za dwoje hihi:P
moja szczotka nie smierdsi przynajniej dla mnie
ja mam w liscie szpitalnej szczoreczke do wlosow dla dzieckaa smoczek i buteleczke biore na wszelki wypadek
u nas grzmi ale jeszcze nie padaCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyagapast wrote:oj, ta nasza kamilka to jest gosposia, takie wypasy...i obiad z dwóch dań, szacun!
pisalyscie o tych szczotkach do włosów, więc otworzyłam moją i na opakowaniu napisali żeby umyć ciepłą wodą z mydłem i wysuszyć, ale ona tak śmierdzi nie wiem czy to tą kozą czy co, ale jak ja dziecko tym uczeszę to będzie waliło od niego z daleka...wasze też tak śmierdzą?
Kochanie musze przyznac sie bez bicia ze to nie ja gotowalam
Maz wzial na wynos z restauracji oboktanie jedzonko a smaczne ze szok
Z tej szczotki to sie usmialam jak to napislashaha moja tez smierdzi koza ale umyje ja w mydle wyparze i mam nadzieje ze wywietrzeje ten smrod
Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
A to dobrze, że zamówione, już miałam wyrzuty, że ja to taka żona jestem, że mój chłop w życiu nie widział dwudaniowego obiadu...chyba, że u mojej mamy, bo ona z tych co obiad musi mieć 2 dania
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasieńka:) wrote:JA tez wrocilam z wizyty
Upal taki ze szok... wszystkie przeplywy idealne, głowka juz bardzo, bardzo nisko i 1,5 cm rozwarcia
U mnie ta sama sytuacja od tygodnia i cisza:)coś czuje że jak nas złapie to raz a porządnieKasieńka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagapast wrote:A to dobrze, że zamówione, już miałam wyrzuty, że ja to taka żona jestem, że mój chłop w życiu nie widział dwudaniowego obiadu...chyba, że u mojej mamy, bo ona z tych co obiad musi mieć 2 dania
Spokojnie ja tez chyba nigdy daudaniowego obiadu nie zrobilam