Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńka to super wiadomości czyli coś już zaczyna się dziać
Ja to troche jestem zła na mojego gina że już do terminu porodu nie kazał mi przyjśc na wizytedziś mija tydzien od ostatniej wizyty, powinien jeszcze raz chyba mnie zbadać? i ja bym wiedziała czy coś się dzieje a tak to nic nie wiem... dopiero w poniedziałek na ktg. Niby mam termin na 3 ale powiedział żebym przyszła w poniedziałek bo 3 to niedziela !
Czy którejś z Was lekarz też nie kazał już przychodzić do terminu porodu ?Kasieńka:) lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Cieszę sie ale jestem przerażona jak diabli. Mówię do niej ze jutro to juz pobuszuje, ale na zewnątrz
Moni Ty to jestes zdesperowana
Amelka, no ja miałam wizytę 5 dni temu. Wcześniej tydzien wstecz. Wiec nie wiem, ale generalnie pod sam koniec powinny byc wizyty co tygodniowe. Tak robią u mnie. Ale moze każdy lekarz ma swoją praktykę.
Madzia gratuluje 40 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:22
Magda2013, Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasienka no no
szykuj sie pomalu
Amela ja mam jeszcze wizyte w poniedz.4.08 ale jak do tej pory cos sie wydarzy to mam mu dac znac w razie co. No ale narazie sie nic nie szykuje. Wiec czeka mnie pewnie ostatnia jak nie przedostatnia wizyta u niego.Kasieńka:) lubi tę wiadomość
-
Woow Madzia
ale zlecialo, co?
Ninkapa, Ty pisalas cos o jakis wkladkach do butow dla dziecka na plaskostopie? Okazalo sie ze cora siostry ma, ale tu jej nic nie poradzili na to, na chwile obecna, moglabys dac cynka jakie to wkladki i gdzie kupic? a moze online?Madzikovy lubi tę wiadomość
-
No moze 24 godziny
ja pierdziu... Dopiero sie dowiedziałam ze jestem w ciazy!! Ale poleciał ten czas....masz racje Aggie.
Moni to widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:46
Kajoni, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ojej, Madzia, to jutro o tej porze może będziesz w trakcie
i zobaczysz swoją dzidzię
ale fajniutko
Tak, Rewolucja, sierpniówki się rozpakowują w lipcu i to w szczególności te, które pewnie by chciały jeszcze poczekać. Jak zwykle na opak
No i na Ciebie Kasieńka idzie czas...!!
A ja myślałam, że jak chodzę prywatnie, to też będę miała częste te wizyty pod koniec ciąży (nawet z racji tego, że chcą zarobić), a tu jakoś nie specjalnie. Miałam 4 lipca (wcześniej chyba 9 czerwca), później 21 lipca i w sumie więcej nie mam.Moni&, Madzikovy, Kasieńka:), celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka Ty masz termin na 31 lipca wiec jak najbardziej moze juz w tym tygodniu urodzisz
trzymam kciuki!
Monia ja tam tez swojego meza wykorzystuje, gin mowil zeby korzystac bo po porodzie bedzie szlabanniech sie chlop nacieszy, dzks z rana mnie przyatakowal
Madzikovy spokojnie, bez nerwowjutro juz bedzie po! Ale Ci fajnie!!
Anitka nawet nic nie pisz o takich zwyrodnialcach! Zgadzam sie - do gazu z takim!
A ja sie chwile zdrzemnelam, Lanusia pisala ze ma szyjke skrocona ale zamknieta, moze u niej tez cos ruszy? Lanusia przyspiesza porod na calego z liscmi malin wiesiolkiem seksem itpWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 14:59
Madzikovy, Kasieńka:), amela, Aggie, Moni&, celia, Kajoni, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka super ze akcja rusza!
to na dniach pewnie powitasz swoj skarb
Ja mam bepanthen na sutki, mam nadzieje ze wystarczy, ale tez mysle o tym puralen.
Monia ciesze sie ze na wizycie wszystko ok!ciekawe co lekarz bedzie dzialal
Moja koleznaka poszla wlasnie, bylysmy tez na spacerze i gofrach
Ale upal... Wiatrak jest zbawieniemMoni&, celia, Kasieńka:), Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny