Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
JUŻ JUTRO KOLEJNA KRUSZYNKA PRZYJDZIE NA ŚWIAT
MADZIU POWODZENIA KOCHANA
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL/ 12.07 - sn
marderkowa Mila/ 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 18.08/ 27.07
CZEKAMY NA :
Madzikovy - - 29.07 CÓRKAZUZANKA - CC
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Domi IRL - - 1.08-- CC
Kajoni - - 01.08 SYNADAŚ - CC
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - CC
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Mila - - 19.08 SYNBARTUŚ - CC
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
le'nutka - - 27.08SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:18
Camille87, celia, Aggie, Moni&, Madzikovy, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa chyba tez bede brala te same
Na allegro znalazlam ta wieksza tubke purelanu za ok 40zl z przesylka wiec sie oplaca tylko bylo kilka komentarzy ze przesylki zle zabezpieczone i kremy wyciekalyNiby 15zl taniej niz w aptece ale jakos boje sie kupowac na all
no i czas realizacji kilka dni..
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ło matko, jeszcze krem na brodawki...a już się cieszyłam, że wszystko mam. chociaż się zastanawiam, chyba nie będę kupowała, mam ze 4 apteki na osiedlu, więc mąż się skoczy:) muszę zapamiętać, że medela, mam laktator tej firmy to może nie zapomnę
Camille87, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kupujecie podgrzewacz do butelek? Ja niby od siostry dostalam ale jest zepsuty
no i nadawala butelek itd ale ze smoczkami juz zalozonymi na butelke i nie wiem ktore to nowe a ktore nie (podobno z mama kupowala nowe smoczki do nich dla mnie, ale ja juz nie wiem), sterylizator tez dostalam ale jest w oplakanym stanie, i znalazlam promocje o ponad 60% mniej za caly zestaw: sterylizator elektryczny, 2x 150 ml butelke z slow flow smoczkiem, 2x 260 ml z takimi samymi smoczkami, 6x pojemniczki na suche mleko, i szczotka do butelki i smoczka, oczywiscie tommee tippie... co sadzicie?
-
aaa, przed porodem? to może kupię...
Aggie, podgrzewacz raczej się przyda, też mam w spadku. a co do butelek, to może kup dla pewności jedną lub dwie nowe jeśli nie wiesz czy smoczki były używane. Podobno dr browns ma najlepsze butelki, tak mówiła pani z poradni laktacyjnej.Kajoni lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Aggie ja tez dostalam od kolezanki podgrzewacz ale go nie sprawdzilam jeszcze a lezy juz od kwietnia
a jak sie tez okaze zepsuty ?
musze go podlaczyc.
A co do sterylizatora to ja nie kupowalam,kupilam na allegro taki woreczek do sterylizacji ktory sie wklada do mikrofali. Bede go uzywac albo ewentualnie w goracej wodzie wyparzac butelki. -
w ogole dziewczyny tak sobie ostatnio myslalam ze w Pl to jest okropna drozyzna a w szczegolnosci jesli chodzi o dzieci np u nas ja kupie 10 sloiczkow hippa za 5 F a to beda przeciez obiadki i przeciery owocowe i jeszcze jakies inne wynalazki do tego trzeba jakas kaszke kupic ale ja akurat jezdze do pl sklepu i tam kupuje nestle czasami bobovite ale wole te z nestle.... pampersy tez sa cenowo porownywalne a my do tego mamy jeszcze znizke pracownicza wiec nie wiem jak ludzi w Polsce stac na dzieci do szkoly tez nie potrzebuja ksiazek itp itd tylko mundurki do tego teraz weszlo nowe prawo ze dzieci do 7 lat czyli do konca 2 klasy maja darmowe lunche w szkole....
celia lubi tę wiadomość
-
i Ja Witam dziś trochę czucia w ręce to chociaz coś moge napisać a powiedzcie w tej gemini aptece ile chcą za przesyłkę ?
u nas dziś strasznie upalnie jesttragedia
Ja też myślę o tych woreczkach do sterylizacji bo zawsze w sumie w wodzie to robiłam ale chyba bym spróbowała a nie wiecie czy ktoś juz sprawdzał działanie tych woreczków ?celia lubi tę wiadomość