Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Tez liczylam na jakies wiesci z rana
Co ide do wc to z nadziejaale maly postep jest, bo boki mnie od wczoraj brzuch
Za 2 h wpada do mnie kolezanka, musze sie niedlugo zebrac ale narazie nie mam sil..Moni&, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Ja tez sie tylko witam i zaraz zmykam na ktg. Oj jak mi sie nie chce. Jakby choc jakas szansa, nadzieja byla, a tak to nic nie przewiduje. Te plamienia jakby przeszly, skurczy specjalnie nie odczuwam. Jedynie bola mnie plecy i czesto chodze siku bo mi brzuch opadl. I to by bylo na tyle. Dziekuje
U nas juz 23 stopnie, dobrze, ze do szpitala mnie tesc zawiezie, bo mezul w pracy.
Pozniej Was nadrobie, mam nadzieje, ze wszystko u Was w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 08:13
Ruda27, Moni&, celia, Camille87, Dodi, Magda2013, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ja dzis ide na wizyte do mojego gina bo z urlopu wrocił i l4 mi musi wypisac... no i to by było na tyle, usg miałam 2 dni temu wiec raczej nie zrobi a zbadać mu sie pewnie nie bedzie chciało...
a mój M zwalnia sie z pracy na pół godzinki zeby po mnie przyjechac i mnie zawieść bo boi sie ze sama autobusem musiałabym jechac:P
Boze, te ostatnie dni/tygodnie są chyba najgorsze, wyczekujemy z niecierpliwością jakichś sygnałów, oznak porodu a tu nic. ja zaczne rodzić jak juz przestane myslec o tym wszystkim
U mnie objawy to płaczliwość, bo codziennie bym tylko beczała nie wiem czemu...
No o bólach miesiączkowych nie wspomnę ale one moga trwac i trwaaacamela, Ruda27, celia, Camille87, Dodi, MILA, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jus gratuluję
To się maleństwo pospieszyło, ale najważniejsze, że wszystko w porządku. No i czekam na wieści imienne
Marderkowa, Pekinka, Jus czekamy na fotki skarbów
U mnie to już zupełnie nic się nie dzieje. No i dobrze, bo jak bym miała mieć cc na szybko, to wolę to zaplanowane.
Męczy mnie strasznie zgagaNo i puchnięcie oczywiście.
Co do pocenia, dziewczyny u mnie jest masakra, a z tego co czytałam, po porodzie jest jeszcze większy dramat
Powodzenia na wizytachRuda27, Magda2013, Moni&, amela, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana. Ja byłam na pobraniu krwi, tak wiec jutro do szpitala pójdę z teraźniejszym kompletem badań. Jest taka parówa, ze zdechnac idzie. Od rana znowu twardnienia wiec póki co leze... Potem wezmę torbę do szpitala i zobaczę czy wszystko spakowane.
Szkoda ze żadna sie nie rozpakowala w nocykto chętny jutro za mnie??
celia, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni&, amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Jus gratulacjei mamy kolejna mamusie:) duzo zdrowka dla Was
Ja nad ranem mialam kilka skurczy i to by bylo na tyle w kwestii porodu...Dzis ide do mojego gina na wizyte i zobaczymy czy cos sie dzieje czy nie...
Miłego dniaRuda27, celia, Dodi, Moni&, amela, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy, ja Cię rozumiem. Niby chcę już tulić maleństwo, ale wraz ze zbliżającym się 12 sierpnia, ogarnia mnie większa panika
Czuję się nie przygotowana i jakaś taka przytłoczona odpowiedzialnością i nieodwracalnością wszystkiego
Ale masz rację, że to te myśli mają wielkie oczy, a w rzeczywistości świetnie sobie poradzimyDodi, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
juz chce rodzic mmo ze boje sie jak cholera ale chce to miec za soba i miec Kacperka przy sobie, a najbardziej to wkurza mnie ze nie wiem kiedy too nastapi, taka pierwsza sytuacja w zyciu, zawsze wszystko pieknie zaplanowane, data, godzina a tu nic nie wiadomo a ja nerwus straszny jestem
ja Wam zazdroszcze ze date znacie
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
wchodzę a tu taka wiadomość JUS GRATULUJĘ !!!
właśnie o tobie myślałam co u was?? a tu masz babo placek... trzymam kciuki by szybko połączyli was z córeczką...
my nadal w dwupaku... i o dziwo jakoś zupełnie mi się nie spieszy...
madzikowy trzymam za was kciuki jutro od rana będę stale o was myślała...
miłego dnia kochane...Ruda27, celia, Dodi, Magda2013, Aggie, Madzikovy, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja zaraz lece z moczem do badania,ciekawe jakie bede miec wyniki
Wczoraj was czytalam caly dzien ale nawet nic mi sie nie chcialo skrobnacmam nadzieje ze mi wybaczycie
U mnie tez cisza jak na razie,oprocz skurczy(wczoraj mialam jeden mega bolesny),puchniecia i bolu brzucha to tez sie nic nie dzieje... Jedyny plus to sie nie poce
Upaly znow przyszly to Maja jakas leniwa sie zrobila.
Jus ogromne gratulacjetak wogole to dzis wstalam z mysla co u Ciebie..czy juz pokoik skonczyliscie i polozyliscie tapete
a tu taka nowina
Czekamy na fotke i jakie imie wybraliscie dla coreczki
Madzia,AMela gratulacje nowych tc
U mnie juz tez 40..ciekawe czy ostatni
Camilla ja nie mialam hemoroidow nigdy. Zadzwon do lekarza co by Ci polecil..moze faktycznie te czopki o ktorych pisz Sylka ?
Daria milej pogawedki z kolezanka
Madzia jejku to juz jutronie stresuj sie..wiem ze nam latwo powiedziec ale juz jutro przytulisz swoja kruszynke.Wszystko bedzie dobrze
Paula a karmisz piersia Marcelka ?
Pekinka to dobrze ze masz pokarm, a pijesz te "wspomagacze" laktacyjne ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:41
celia, Moni&, Ruda27, amela, Sylka, Madzikovy, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia im bardziej sie czegos chce tym bardziej sie to odwleka w czasie
Tez bym juz chciala miec to za soba, ale nic sie nie zapowiada u mnie. U ciebie to chociaz szyjka sie skrocila i Kacperek jest juz niziutko a u mnie ani to ani to..Moni& lubi tę wiadomość
-
a ja się jeszcze położyłam i snęłam
Celia nie strasz z tym poceniem po porodzie bo ja już mam tego tak dosyć a jak ma być jeszcze gorzej to oszaleje
Kasieńka powodzenia na wizycie !
Madzikovy jutro Twój wielki dzieńzobaczysz już jutro Zuzanke
U mnie już skwar na całego... zdycham..celia, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif