Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Tez liczylam na jakies wiesci z rana
Co ide do wc to z nadzieja
ale maly postep jest, bo boki mnie od wczoraj brzuch 
Za 2 h wpada do mnie kolezanka, musze sie niedlugo zebrac ale narazie nie mam sil..
Moni&, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Ja tez sie tylko witam i zaraz zmykam na ktg. Oj jak mi sie nie chce. Jakby choc jakas szansa, nadzieja byla, a tak to nic nie przewiduje. Te plamienia jakby przeszly, skurczy specjalnie nie odczuwam. Jedynie bola mnie plecy i czesto chodze siku bo mi brzuch opadl. I to by bylo na tyle. Dziekuje

U nas juz 23 stopnie, dobrze, ze do szpitala mnie tesc zawiezie, bo mezul w pracy.
Pozniej Was nadrobie, mam nadzieje, ze wszystko u Was w porzadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 08:13
Ruda27, Moni&, celia, Camille87, Dodi, Magda2013, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ja dzis ide na wizyte do mojego gina bo z urlopu wrocił i l4 mi musi wypisac... no i to by było na tyle, usg miałam 2 dni temu wiec raczej nie zrobi a zbadać mu sie pewnie nie bedzie chciało...
a mój M zwalnia sie z pracy na pół godzinki zeby po mnie przyjechac i mnie zawieść bo boi sie ze sama autobusem musiałabym jechac:P
Boze, te ostatnie dni/tygodnie są chyba najgorsze, wyczekujemy z niecierpliwością jakichś sygnałów, oznak porodu a tu nic. ja zaczne rodzić jak juz przestane myslec o tym wszystkim
U mnie objawy to płaczliwość, bo codziennie bym tylko beczała nie wiem czemu...
No o bólach miesiączkowych nie wspomnę ale one moga trwac i trwaaac
amela, Ruda27, celia, Camille87, Dodi, MILA, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
Jus gratuluję
To się maleństwo pospieszyło, ale najważniejsze, że wszystko w porządku. No i czekam na wieści imienne 
Marderkowa, Pekinka, Jus czekamy na fotki skarbów
U mnie to już zupełnie nic się nie dzieje. No i dobrze, bo jak bym miała mieć cc na szybko, to wolę to zaplanowane.
Męczy mnie strasznie zgaga
No i puchnięcie oczywiście.
Co do pocenia, dziewczyny u mnie jest masakra, a z tego co czytałam, po porodzie jest jeszcze większy dramat
Powodzenia na wizytach
Ruda27, Magda2013, Moni&, amela, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość

-
Witam sie z rana. Ja byłam na pobraniu krwi, tak wiec jutro do szpitala pójdę z teraźniejszym kompletem badań. Jest taka parówa, ze zdechnac idzie. Od rana znowu twardnienia wiec póki co leze... Potem wezmę torbę do szpitala i zobaczę czy wszystko spakowane.
Szkoda ze żadna sie nie rozpakowala w nocy
kto chętny jutro za mnie??
celia, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni&, amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witajcie

Jus gratulacje
i mamy kolejna mamusie:) duzo zdrowka dla Was 
Ja nad ranem mialam kilka skurczy i to by bylo na tyle w kwestii porodu...
Dzis ide do mojego gina na wizyte i zobaczymy czy cos sie dzieje czy nie...
Miłego dnia
Ruda27, celia, Dodi, Moni&, amela, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy, ja Cię rozumiem. Niby chcę już tulić maleństwo, ale wraz ze zbliżającym się 12 sierpnia, ogarnia mnie większa panika
Czuję się nie przygotowana i jakaś taka przytłoczona odpowiedzialnością i nieodwracalnością wszystkiego 
Ale masz rację, że to te myśli mają wielkie oczy, a w rzeczywistości świetnie sobie poradzimy
Dodi, Madzikovy lubią tę wiadomość

-
juz chce rodzic mmo ze boje sie jak cholera ale chce to miec za soba i miec Kacperka przy sobie, a najbardziej to wkurza mnie ze nie wiem kiedy too nastapi, taka pierwsza sytuacja w zyciu, zawsze wszystko pieknie zaplanowane, data, godzina a tu nic nie wiadomo a ja nerwus straszny jestem
ja Wam zazdroszcze ze date znacie
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]

-
wchodzę a tu taka wiadomość JUS GRATULUJĘ !!!
właśnie o tobie myślałam co u was?? a tu masz babo placek... trzymam kciuki by szybko połączyli was z córeczką...
my nadal w dwupaku... i o dziwo jakoś zupełnie mi się nie spieszy...
madzikowy trzymam za was kciuki jutro od rana będę stale o was myślała...
miłego dnia kochane...
Ruda27, celia, Dodi, Magda2013, Aggie, Madzikovy, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja zaraz lece z moczem do badania,ciekawe jakie bede miec wyniki 
Wczoraj was czytalam caly dzien ale nawet nic mi sie nie chcialo skrobnac
mam nadzieje ze mi wybaczycie 
U mnie tez cisza jak na razie,oprocz skurczy(wczoraj mialam jeden mega bolesny
),puchniecia i bolu brzucha to tez sie nic nie dzieje... Jedyny plus to sie nie poce
Upaly znow przyszly to Maja jakas leniwa sie zrobila.
Jus ogromne gratulacje
tak wogole to dzis wstalam z mysla co u Ciebie..czy juz pokoik skonczyliscie i polozyliscie tapete
a tu taka nowina
Czekamy na fotke i jakie imie wybraliscie dla coreczki 
Madzia,AMela gratulacje nowych tc
U mnie juz tez 40..ciekawe czy ostatni
Camilla ja nie mialam hemoroidow nigdy. Zadzwon do lekarza co by Ci polecil..moze faktycznie te czopki o ktorych pisz Sylka ?
Daria milej pogawedki z kolezanka
Madzia jejku to juz jutro
nie stresuj sie..wiem ze nam latwo powiedziec ale juz jutro przytulisz swoja kruszynke.Wszystko bedzie dobrze 
Paula a karmisz piersia Marcelka ?
Pekinka to dobrze ze masz pokarm, a pijesz te "wspomagacze" laktacyjne ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:41
celia, Moni&, Ruda27, amela, Sylka, Madzikovy, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia im bardziej sie czegos chce tym bardziej sie to odwleka w czasie

Tez bym juz chciala miec to za soba, ale nic sie nie zapowiada u mnie. U ciebie to chociaz szyjka sie skrocila i Kacperek jest juz niziutko a u mnie ani to ani to..
Moni& lubi tę wiadomość
-
a ja się jeszcze położyłam i snęłam

Celia nie strasz z tym poceniem po porodzie bo ja już mam tego tak dosyć a jak ma być jeszcze gorzej to oszaleje
Kasieńka powodzenia na wizycie !
Madzikovy jutro Twój wielki dzień
zobaczysz już jutro Zuzanke 
U mnie już skwar na całego... zdycham..
celia, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif