Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria może to nie zwidy ??!
trzymam kciuki że by jednak coś się ruszyło u Ciebie kochana
Mi mama powiedziała dziś że czuje że Nelka już niedługo się pojawi na świeciemi się za to coś wydaje że jeszcze troche ... ;/
Czy Wy też tak macie że cokolwiek zrobicie czy się poruszacie i wam już tak gorąco i jesteście całe mokre ? no bo ja to normalnie już mam tego dosyć, zaczęłam teraz troche przepakowywać torbe do szpitala, kilka rzeczy przełożyłam do drugiej to normalnie tak się zmęczyłam że aż się rozebrałam i wszystkie okna pootwierałam ! przeraża mnie to już !!Ruda27, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
AMELA ja sie non stop bym musiala myc pod brzuchem mokra i pod cyckami blee a nogi jak balony juz mi nic nie pomaga
jus wlasnie kiedy urodzilas ??? i czekamy na zdjecie coreczki!amela, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety dziewczyny to chyba zwidy byly
teraz nic nie ma wiec nie licze na cud..
Anita ja tez sie poce, jak jestem na spacerze to masakre mam miedzy nogamimoja mama do mnie a moze wody sie sacza, a ja ze nieeeee ze sie tak poce
dzisiaj tez wyciagnelam ciuszki z torby synka, bo kurde tyle czasu juz takie scisniete, co jakis czas musze je przewietrzyc
U nas na sierpniowkach nie wiem czy zauwazylyscie, ale narazie leca te przedterminowe.. A my bedziemy jeszcze czekac i czekac i czekacamela, Camille87, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Jus wow gratuluje
prosimy o zdjecie malutkiej
jak sie macie?
Daria, no moze nie zwidy i cos sie ruszy
Amela mi tez strasznie goraco i tez sie mocno poce
A mi moj ukochany zrobil truskawkowo-bananowy smoothiemmm pycha
lepszy nawet jak w macu
Ruda27, Jus1985, MILA, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj ok 2:00 zaczęło wypływać ze mnie po trochu jakiegoś płynu przy wiztach w toalecie. Nie często i nie dużo. Zaczęły sie skurcze dodatkowo co pół godz. ale bardzo lekkie. O godz. 4 były już co 10 minut a za godzine już co 5 min. Pomyślałam wezme nospe to pewnie skurcze przepowiadające. Ale na wszelki wypadek podjechaliśmy do szpitala żeby nie urodzić w drodze powrotnej z w-wy bo byliśmy w gościach
Lekarzy badało mnie 4 aż ostatni stwierdził że mam dużo wód w górnej granicy i wyciekaja powoli.
Na porodówce ok 13:00 stwierdzono że wody nie wyciekaja jednak i chyba nie urodze dzisiaj. Podłączono mnie pod ktg i wyszło że skurcze są już silne. Zaraz odeszły wody. Było ich bardzo dużo. pod łóżkiem rzeka.
O 14:45 zaczęła sie druga faza porodu a o 15:07 przyszła na świat nasza Kruszynka
Zaraz mi ja zabrali bo malutka ważyła 2230 g a ja nie mogę do niej pójść bo mnie mdli i cały czas kręci mi sie w głowie możliwe że z powodu ciśnienia bo mam wysokie i po porodzie nie spadłoamela, Ruda27, kada24, Aggie, MILA, Camille87, Dodi, celia, Kajoni, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witamy kolejną kruszynkę na świecie
czekamy na jakieś informacje
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 / EMIL/ 12.07 - sn
marderkowa Mila/ 14.07 - CC
Paulia87 18.08 / MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 18.08/ 27.07
CZEKAMY NA :
Madzikovy - - 29.07 CÓRKAZUZANKA - CC
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Domi IRL - - 1.08-- CC
Kajoni - - 01.08 SYNADAŚ - CC
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - CC
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Mila - - 19.08 SYNBARTUŚ - CC
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
le'nutka - - 27.08SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:57
Dodi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Jus gratulacje! w koncu nastepny maluszek:) ale faktycznie same przedterminówki lecą
Daria ja dzisiaj tez myslalam ze mi cos odchodzi bo na papierze byla lekka rozowa niteczka ale cos mi soe wydaje ze to jesnak nie to:/
w ogole to bylismy dsis u rodziow, wymoczylam nogi w basenie i soe chlapalam bylo super no i w cieniu posiedziec.
a wczesniej to sie poryczalam mojemu mezowi i sama nie wiem czemu, hustawka nastrojow eh. ale przytulil pogadalismy i mi przeszlo:)
Sylwia fajnie ze Ci zlecial czas przy gosciach no i aktywnie, kazdej z nas przydalaby sie chyba taka odskocznia zeby niw myslec za duzo i nie doszukiwac sie objawow porodu:P no i super ze macie takie warunki w szpitalu.
Amela gratuluje 40 tygodnia:)
ja to juz mam dosc, czuje sie jak slon, przewracac siw ciezko, kregoslup boli, kurde niech sie cos zaczynaaaa
ja to juz nie wierze w zadne proroctwa rodziny:P
a jutro do lekarza po l4 tak mi sie chce ze ...
ide spac dobranoc rozkrecajcie sie w nocy ktoras heheSylka, MILA, amela, Ruda27, Dodi, Jus1985, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]