Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus najważniejsze że wszystko dobrze u Was
Wspaniała informacja na sam wieczór
Monia dzięki :*
Ja też czuje się już okropnie ociężale, wszystko boli, a w nocy to z boku na bok to jest wyzwanie się przewrócić !!MILA, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Jus najważniejsze że wszystko dobrze u Was
Wspaniała informacja na sam wieczór
Monia dzięki :*
Ja też czuje się już okropnie ociężale, wszystko boli, a w nocy to z boku na bok to jest wyzwanie się przewrócić !!
Ehhh amelka skąd ja.to znam:$
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus faktycznie bardzo szybko Ci poszlo!!
I tak jak Daria zauwazyla wszystkie porody przedterminowe, a my bedziemy sie kisić do 42tc haha tfu tfu ! Oby nie
Amela ja pamietam ze my chyba tego samego dnia test robilysmy albo dzien po dniu jakos tak
Dobranoc Anitka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 22:54
Dodi, Ruda27, Jus1985, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila dobrze ze wyplulas
nie mozemy sie kulac do 42 tygodnia
Anitka dobranoc
Ja juz tez wykapana i leze w lozku.. Ojj Anita masz racje, obracanie sie w nocy to jest horror.. Ja ze soba lapie poduszke mala pod brzuch ktora wkladam i koldre.. Do tego duchota i chodzenie siku.. Noce sa po prostu boskie
Dobra czas sie zbierac. Dobranoc laseczki, moze u kogos w nocy ruszyCamille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejka!! Wróciłam późno z przystani bo wiedziałam ze za szybko tam nie wrócę. A tu takie info!!!
JUS!! serdeczne gratulacje!! Mam nadzieje ze córcia bedzie sie dobrze chowaća poród na prawdę miałaś ekspresowy
ale to dobrze
jak ma na imię Twoja córeczka??
Tak coś czułam ze któraś jeszcze urodzi przede mnąale mi przypominacie ze to juz ... Jutro muszę wstać z samego rana, zrobic badania i pewnie tak mi czas zleci szybko ze nim sie obejrzę a bedzie juz wtorek. Masakra...
Sylka cieszę sie ze juz wróciłas. Ale patrząc na Twoje zdjęcia na fb to Ty masz sile!! Tyle włazic...zazdroszczę dobrego samopoczuciadobrze Amela napisała, przekręcić sie na drugi bok w nocy to bolący koszmar. Choć dzis jak duuuuzo leżałam na leżaku i odpoczywalam to miałam na prawdę mało twardnien brzucha. Ostatnie dni po prostu były dla mnie za intensywne.
Aggie dobrze ze juz Twoj Darek wrocilkochany jest ze tak Cię wyrecza
Kamila, Daria...tak może byc ze Wy będziecie czekac na poród... Póki co musicie ustąpić tym co miały sie rozpakować pózniejRuda27, Camille87, MILA, Sylka, Jus1985, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy nie badz taka, nie skazuj nas na taka dluga ciaze
Co do obracania sie to jest masakra ale najgorsze jest chyba wztawanie po dłuższym lezeniu - wszystko ciagnie w dol i boli
Ja jeszcze pije radlerka i ogladam program o zbieraczach jedzenia
Taki maja syf w domu ze ja bym 5 minut nie wytrzymala haha
Madzia ani sie obejrzysz a juz bedziesz lezala do cc!
Spochom mowie dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 23:18
Madzikovy, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia, na bank Ci zleci
zazdroszcze Ci tego ze juz bedziesz z Zuzia pojutrze
ale moja niech jeszcze siedzi, dla niej lepiej
u mnie przewracanie sie z boku na bok to tez masakraDarek zeby mi ulzyc ciut kapke zgodzil sie na nocne zmiany w poniedzialek i wtorek... stwierdzil ze chociaz dwie noce bedzie mi sie lepiej i luzniej spalo
na prawde jest kochany
lepszego nigdzie nie znajde
Madzikovy, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wy sie cieszycie bardziej niż ja ze to juz za 2 dni... Może jestem jakaś mało dojrzała jeszcze..?? Zastanawiam sie o co chodzi... Chociaż ja zawsze tak miałam ze jak sie czegoś bardzo bałam to wolałabym aby sie wydarzyło dużo pózniej. A czas robił psikusa i szybko leciał. A po fakcie wiedziałam ze nie było sensu sie bać i przeżywać tak wszystkiego bo moje mysli maja duże oczy a rzeczywistość nie jest taka zła.
Kamcia, ja nie specjalniejak dla mnie to możecie juz rodzic
tylko to z reguły tak jest ze te które miały byc pierwsze - czekają. Ja bym nie powiedziała za żadne skarby ze pierwsza urodzi Pekinka i co?!
wszystkie obstawiały Ciebie
a Kubuś ani rusz
Aggie to na prawdę jest Kochanybo nocki teraz są przekichane. Rzeczywiście, przewracanie, wstawanie, sikanie...i jeszcze ten cholerny upał....
Aggie, MILA, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to bylo do przewidzenia ze ja nie bede pierwsza
Bylam swiadoma ze predzej czy pozniej ktos bedzie mial cc ale w sumie Pwkinki nikt nie obstawial
A niech siedzi sobie jak mu tam tak dobrze, jak nie bedzie mial litosci to mu gdzies mama padnie i tyle bedzie
Ja Cie rozumiem ze chcialoby sie pewne sprawy odwlec w czasie ale co sie odwlecze to nie uciecze jak to mowiate z nas ktore nie maja cc nie sa chyba swiadome tego ze w kazdym momencie moze ske zdarzyc porod a Ty juz wiesz stad ten stres, przyjscie na swiat dziecka to wielkie wydarzenie! Gdybys sie nie bala to wtedy byloby cos nie tak
Dobranoc :*Aggie, Madzikovy, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzikovy ja też tak mam że dużo się stresuję na zapas, a później stwierdzam, że wogóle było to niepotrzebne. Mam nadzieję, że po cesarce też to stwierdzisz i będziesz cieszyła się, że to "JUŻ"
Hehe będziesz już tuliła malutką w ramionach a my nadal będziemy się kulać i narzekać
Co do narzekania - znów obudziły mnie mega duszności. Ostatnio strasznie mi dokuczają i kompletnie nic mi nie pomagaMuszę przeczekać na siedząco bo inaczej się duszę... Ehhh...
MILA, Camille87, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki córcia nie ma imienia mój M wybiera w ostatniej chwili zmiany ma dzisiaj przyjsc z wybranym.
Dziękuje za gratulacje i życzę Wam takiego porodu (oczywiście o tempo mi chodzi).
Dzisiaj mam nadzieje że przywiozą Maleńką a jak nie to sama zaraz pójdę bo już powoli wstajeMacca, Camille87, amela, Madzikovy, Ruda27, celia, Dodi, positive, Magda2013, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość
-
Jus, moje najserdecznie gratulacje!!! Tak dawno mnie tu nie było (opuściłam forum na rzecz wakacji, naszych ostatnich już tylko we dwoje, z mężem
)... I proszę, wchodzę sobie dziś z rańca i co czytam??? Kolejna Mamusia Sierpniowa!.
Teraz tylko czekać na kolejne szczęśliwe rozwiązania.
Miłego poniedziałku, LadiesWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 05:00
MILA, Camille87, Madzikovy, Ruda27, celia, Dodi, Magda2013, Aggie, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka wrote:Co do narzekania - znów obudziły mnie mega duszności. Ostatnio strasznie mi dokuczają i kompletnie nic mi nie pomaga
Muszę przeczekać na siedząco bo inaczej się duszę... Ehhh...
Kochana rozmawialam z ginem na ten temat bo tez mialam dusznosci takie ze plakalam w nocy z bezsilnosci, kazal spac na wyzszej poduszce, bo spalam za plasko i macica uciskala przepone przez co nie moglam odpowiednio oddychac i sie dusilam. Zmienilam poduszke na grubsza i jest ok!
celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja wstałam na siusiu o 7 i nie moge już usnąć, jem danio
Póki co na dworze jeszcze fajny chłodek ale słońce już zaraz zacznie grzac ;/
Kamilka tak pamietam ze testowałysmy jakos razemjej kiedy to było
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif