Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja czuję się nie źle szczerze to lekarz powiedział ze wtorek środa do domku choć dziś zauważyli u małego lekka zoltaczke jutro się okaże na obchodzie... Chciałam Wam wszystko po kolei opisać co czułam jak to było a więc :
W poniedziałek zeszły szłam powolutku z psem zadowolona szczęśliwa i nagle poczułam silny ucisk na głowę aż straciłam przytomność ockelam się leżąc na trawie gdzie mój miki lizal mnie po twarzy... Od razu poszłam do domu i napisałam smsa Marcinowi ze Zemdlalam ale nic mi nie czuje ruchy spox... Mąż zadzwonił do mnie opieprzyl i kazał natychmiast dzwonić do mojego gina wkurzony na męża bo przecież nic się nie stało glz fochem zadzwoniłam do lekarza który nakrzyczal na mnie ze po godz od upadku dzwonie do niego jestem nie poważna mam godz by stawić się w szpitalu on czeka... Zadzwoniłam do męża i kazałam mu natychmiast przyjeżdżać bo szpital spakowalam się do szpitala tylko ja i rura... Jak dojechaliśmy to podłączyli mnie pod ktg wszystko ok teraz usg... Na usg lekarz patrzył nic nie mówił a ja już wiedziałam że coś jest zle ale pech chciał w trakcie usg usg jeblo tzn rozwalilo się na amen zdążył mi lekarz tylko powiedzieć ze z usg wynika ze niestety dziecko jest mniejsze o ile on nie wie bo nie zapisało... Decyzja mojego lekarza zostaje w szpitalu... W środę jak przywieźli nowe usg powtórka i juz lekarz Potwierdził ze mały jest malutki bo 2 kg i decyzja mojego lekarza taka w pt powtórka usg jeśli masa nie nie zmieni to cc w pt... Cała w nerwach byłam bo niespodziewanie bo malutki serce pękło mi.w tym szpitalu.. W pt usg i diagnoza hipotrofia płodu cc natychmiast dziecko się poddasza... Ok. Wjechalam przygotowana na salę operacyjna anadtezjologa wytłumaczył mi co i jak i zgiecie do znieczulenia lędźwiowego ale tak się trzeslam ze nie mógł się wbić nawet nie próbował... Jakiś opamowalam swoje nerwy a bo ja nie dam rady pomyślałam wbił się i nagle poczułam ze nogi moje robią się gorące i nic nie czułam od żołądka po palec u stopy wszedł mój gin który uwielbia cc i do mnie ze zrobią ze mnie fit zaraz tam wytna tu przytna ale mi nie było do śmiechu zauważył to i pocieszal o 13:15 równo usłyszałam płacz mojego dziecko łzy laly się jak grochy kochane dokończe za troszkę dam cyca małemu...
Magda2013, Kajoni, Ruda27, MILA, amela, Macca, Madzikovy, Moni&, Camille87, mika1987, celia, Sylka, Domi IRL, Dodi, positive, ona20 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
jej Paula najwazniejsze ze maly juz jest z Toba:* tez czekam na cd:)
a ja sie zaczelam obawiac wywolywania porodu itp eh masakra cala ciaze sie balysmy skracania szyjki, przedwczesnego porodu a teraz jak sow ma cos dziac to sie kurna nie dzieje nic:/Monis
[/link]
-
Dziecko ba cycu mama jedna ręką pisze Cd..
Płacz tak płacz dziecka na które czeka się 4 lata dali mi go pocałować w policzek.a on tak płakał i nagle dotyk moich ust spowodował ze przestał płakać a ja nie laly mi się łzy wynieśli miska Marcinowi a in jak dziecko płakał i mnie zaczęli szyć a małego do inkubatora.. Wyjechałam po szyciu na pooperacyjna a Marcin kleczal płakał ze dziękuję za syna ze nas kocha i w ogóle ja wciąż płakałam. Na sali pooperacyjnej wszystkie matki miały dzieci przy sobie ja nie i nadal płakałam... Ból zaczął się jak schlodzilo znieczulenie które schodzi od piersi w dół kurwa myślałam że zdziczeje taki ból był dostawałam środki przeciwbólowe które pomagały ale na chwile o godz 4 błagam by wstać chce do syna i tu zaczęło się pod górę najpierw przewróciłam się na bok co sprawiło ze mój organizm zniósł juz duży ból wydawało wtedy mi się ze pokonalam ból oj nie nie jak bardzo się myliłam,. Usiadłam uf jak dobrze rana rwie ciągnie jak skurwysyn a ja fil do tylu co to on Zemdlalam z bólu wszystkie poty mnie odeszły duszno z zimnym i tak w kółko ale myśl o synu Paula dasz rade i wstajemy hop no było hop na wyro bo Zemdlalam położna.kazała mi już nie wstawać a ja nie dam rade wykape się i pójdę do syna Paula weź się w garść i wtedy nastał przełomowy moment wstałam z zapałem i krok pierwszy ala kurwa jak boli i drugi hop hop..pod prysznicem ok i teraz,do synalka... Kolejne wstanie walka z bólem płaczem ale ja jestem fest baba dałam rade....
Kochane o to cała moja historia w czwartek z Marcelem Marcinem i Nikim zaczynam nowy etap swojego życia BUZIAKI DLA KAŻDEJ Z WAS I CZEKAM NA NASTĘPNE PORODY :-*Ruda27, Madzikovy, mika1987, amela, Camille87, Kasieńka:), celia, Sylka, Macca, Mika 28, Kajoni, MILA, Dodi, ona20, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Matko....aż mi sie ryczeć chce... Paula dzielna jestes. Bardzo. Na serio...zaraz sie porycze...niedość ze boje sie jutra to jeszcze pokłóciłam sie z tym durniem!!! A i Paula napisała coś tak fantastycznego... Ehhh..,
celia, MILA, Dodi, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Sama płacze jak głupia jak to czytała
czytałam wszystko wróciło... A zresztą po porodzie zrobiłam się jeszcze bardziej wrażliwa... Madzia widok Uśmiechajacego się do Ciebie noworodka który jest uzależnionych Ciebie i pragnie Twojej bliskości a Ty jego nic się nie pamięta nic a nic dla tego małego szczęścia zniesienia wszystko GWARANTUJE CI TO!!!Ruda27, Madzikovy, celia, Macca, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za każdą mocno trzymam kciuki i dopinguje... Dacie rade dzielne z Was babki... Powtarzajcie tylko sobie w bólach ZARAZ ZOBACZĘ MAŁEGO / MAŁA!!!!! I tak w kółko... Dodaje sił i wzmacnia
amela, celia, Macca, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
NA DOBRANOC JESZCZE POPATRZMY NA NASZĄ LISTĘ KTÓRA Z DNIA NA DZIEŃ SIĘ POWIĘKSZA
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL/ 12.07 - sn
marderkowa Mila/ 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK/ 25.07 - CC
Jus1985 18.08/ 27.07
CZEKAMY NA :
Madzikovy - - 29.07 CÓRKAZUZANKA - CC
Camille87 - - 29.07 SYNKUBUŚ
Ruda27 - - 31.07 SYNNATANIEL
Domi IRL - - 1.08-- CC
Kajoni - - 01.08 SYNADAŚ - CC
Kasieńka:) - - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKALILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKANELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKAMAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYNKACPEREK
mala_mi - 06.08 CÓRKAKLARA - CC
Niebieska - - 10.08 SYNKACPEREK
Celia – - 12.08 CÓRKAJUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYNMATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKAALICJA
agapast - - 13.08 SYNMICHAŁEK
Positive - - 14.08CÓRKA ALICJA
Quendi - - 18.08SYN HUBERT
Ninkapa - - 19.08 SYNLUCAS
Mila - - 19.08 SYNBARTUŚ - CC
Sproquette - - 20.08CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKAJULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKAMAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKAMAJECZKA
ona20 - - 24.08 CÓRKAOLIWIA
Sylka - - 25.08. SYNOLAV
le'nutka - - 27.08SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKAMADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKAALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKAAMELKA
Ruda27, Camille87, celia, Mika 28, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa bylam na tym rozancu, myslalam ze sie rozplyne wycieralam sie jak stara baba ale wytrzymalam.. potem pojechalismy na zakupy teraz zjadlam bulki na parze ze śmietana i Kubus ma czkawke
czuje jak sie wierci, tak jak pisalyscie - na wieczor troche aktywniejszy jest
uspokoilam sie!
Anitko pieknje prowadzisz liste
Pieknie wyglada!
Jeszcze musze mezowi koszule wyprasowac bo jutro rano na rozmowe kwalifikacyjna jedzie
amela, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka u mnie to był chyba najgorszy dzień jeżeli chodzi o upał, nie wiedziałam już sama co ze sobą zrobić...
Ide spać, bo wykończona jestem
Dobranoc mamusie, jutro trzymamy kciuki za MadzieMadzikovy, Camille87, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Na tej liście brakuje mi osobki o nicku Macca!!
odezwij sie Monia kiedy masz termin
Piękne to Paula, czytam i czytam...
Nie rozumiem jak można sie dzis poklocic...dzis...wlasnie dzis kiedy potrzebuje jego wsparcia!! Może co znaczy wiecej niż mi sie tylko wydaje...celia, Macca, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny