Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh,moj maz uznal pomysl przygotowania jedzenia na zapas za glupi
powiedzial ze ktos by mnie wysmial jak by uslyszal co mowie. Poklocilismy sie i juz mam dosc
on moze mysli ze ja zaraz po porodzie bede obiady gotowac..osobno dla niego i osobno dla mnie. Wkurw...mnie na calego,nici z
Ide sie polozyc.
-
Magda pogadaj z nim i mu wytlumacz, no chyba ze on chce Ci pomagac wlasnie robiac obiady. ja niw mam tego problemu bo i tak tesciowa bedzie gotowac no ale gdybym musiala sama to tez bym pomyslala o zamrazaniu, sloikach itp zeby chociaz na tydzien po porodziw miec gotowce w domuMonis
[/link]
-
Madziu dokladnie, Porozmawiaj z nim po prostu jak on to widzi ! U mnie tez maz będzie mial miesiąc urlopu i na pewno będzie mi pomagal. Porozmawiajcie na spokojnie kochana a napewno cos ustalicie, nie denerwuj się Słońce !
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Zauważyłam że nasi (oczywiście nie wszyscy) mężczyźni zaczynają nam wchodzić za skórę
Mój też mało dzisiaj kumaty. Pojechał do sklepu i zrobił zakupy na obiadki-dzisiaj gotowałam ale ledwo co przeżyłamw upale
Placuszki mu się marzą i schabowe wrrrr super z wielką chęcią-kocham gotować, teraz kuchnia powinna być lekka a nie smażenieeeeeee i to pod koniec ciąży, w małej kuchni bez przepływu powietrzaMacca, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ale nie denerwuj sie - uswiadom go ze po porodzie mozesz nie miec ani sil ani czasu na gotowanie i powiedz ze te zapasy beda robione glownie z mysla o nim! My zrobilismy leczo w garnku 12litrowym
ze dwa sloiki dam tacie reszte zostawiamy na pozniej
jest dosc pikantne wiec po porodzie raczej sobie nie pojem a szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 22:04
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O Jeezusieeee, skurcz na skurczu chyba. Co za bol! To ma tak bolec? Jestem az spocona! Oszaleje... to ma tak bolec u dolu brzucha? Przechodzi jak sie podnosze, ale na lezaco to masakra
A nie. Na siedzaco tez nie przechodzi. Na chodzaco tez nieeeeee!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 05:03
-
Macca wrote:Kajoni, jeśli te skurcze są regularne to chyba "to już to"
. Oby...
Trzymaj się dzielnie, Kochana! Już niebawem przytulisz Adasia
Tak miedzy 4 a 7 minut i trwaja od 30 do 60 sekund, juz co najmniej 4 godziny. Zwariuje jak boli. Jak taki mega bol okresowy. Czyzbym miala sie zbierac do szpitala? -
nick nieaktualnyKajoni!!!!!!!!
Wez ciepla kapiel jesli skurcze nie ustapia licz odstepy mniedzy nimi, musza byc regularne! Byc moze to juz?!
A Ty nie mialas miec planowo jutro cc?
Powodzenia
Ja chyba do konca zycia bede w tej ciazytak wam zazdroszcze!!
Kajoni lubi tę wiadomość