Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni, tak jak radzi Camille, ciepła kąpiel powinna Cię troszeczkę zrelaksować i uśmierzyć bóle. I oczywiście zwróć uwagę czy skurcze stają się w miarę regularne... No i nie czekaj długo, śmigaj do szpitala wkrótce - wiadomo, lepiej dmuchać na zimne :*
Kajoni, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille, mam nadzieję, że już niedługo i u Ciebie coś "zaskoczy". Widocznie Twojemu Synusiowi tak dobrze u Ciebie w brzuszku, że się zapomniał zupełnie, że czas na wyjście już...
Oby ten dzisiejszy dzień przyniósł i u Ciebie zmiany :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:23
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Chlusnelo cos cieplego ze mnie z niteczka krwi, potem chcialam sie wysikac przed prysznicem i zostala na papierze taka galaretka jak bialko kurze, dlugi cieply prysznic nie pomogl, skurcze co ok 5-7 minut. Susze wlosy i jade. Trzymajcie kciuki
renatkach, Camille87, Macca, celia, Dodi, Ruda27, mala_mi, Magda2013, Sylka, Aggie, MILA, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia zazdroszcze - u mnie od pol godziny wiatrak chodzi
A ja musze usunac to forum bo codziennie rano jak wstaje na siku przed 6 to zerkam czy nikt nie rodzi i takie newsy jak od Kajoni powoduja ze juz zasnac nie mogeKajoni, celia, Dodi, Ruda27, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
Haha chusnelo drugi raz i masa gluciaka. Nie ma bata, jade. Tak mialam miec jutro cc, to pewnie zrobia dzis... zlapalam stresaa.
Powodzenia dla Darii bo tez idzie dzis do szpitala, nie?
Buziaki dla Was, odezwe sie jak bede cos wiedziecMacca, Camille87, celia, le'nutka, Dodi, Ruda27, mala_mi, Magda2013, Sylka, Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
Kajoni super, dzisiaj jjz pewnie zobaczysz swoje szczescie
kurde wszystkie ktore maja cc cos łapie a my czekamy i czekamy
Daria powodzenia, pisz smsy do nas!:*
moja obsesja stal sie strach przed porodem wywolywanym.. boje sie tego jak cholera wiem ze mam jeszcze czas ale mimo wszystko...
u mnie dalej nic ze skurczami tylko twardnienie brzucha czesto w nocy i dlugo trzymacelia, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKajoni to daj znac co i jak
Monia daj spokoj, co Ty sobie wkrecasz?
Porod sn boli a to jak bardzo zalezy raczej od Twojego progu bolu, nie zawsze wywolanie boli bardziej, nie martw sie na zapas bo jak faktycznie przyjdzie Ci wywolanie porodu to sie zblokujesz tym strachemoczywiscie nie zycze
Daria wlasnie Tobie tez powodzenia w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:48
Moni&, Macca, celia, Dodi, Ruda27, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Monia, z tym twardnieniem brzucha w nocy to u mnie tak samo... No, i za każdym raz ta nadzieja, że może się rozkręci na dobre - a tu doooopa
. Ale, nie ma co narzekać, co będzie to będzie. Żadna z nas nie chciałaby mieć pewnie wywoływanego porodu, ale co zrobić - nie nam o tym przesądzać. Jeśli nawet do tego dojdzie to weźmiemy "byka za rogi" i damy radę, wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:52
Moni&, Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
eh na kazdym etapie ciazy sobie cos wkręcalam a ta koncowka jest najbardziej stresujaca.. dobra spokoj pelen luz:D cos czuje ze dzisiaj tez mam powera wiec trzeba sie bedzie wziac za jakas robote, wykorzystac ten cudny chłodek na spacerek
Kamilka przesylam troche chłodnego powietrza;-)Macca, Camille87, celia, Dodi, Ruda27, Sylka, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kajoni trzymaj się Kochana dzielnie :-* super :-*
Dariuś dużo siły dla Ciebie do szpitala :-*
Jejkuuu a u nas gorąco już od 6...można paść. ..położyłam się na chwilkę ale chyba wstanę bo mi gorąco. ...a w niedziele i sobotę chyba padne-35 stopni !!!!Moni&, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia przestalam wierzyc w sny
mialy mi wody dzis odejsc hahaha
Quendi obys szybciutko sama urodzila wowczas termin porodu bedzie nieistotny
Moj maluszek tez cichutki troszke tam sie wierci ale ogolnie widze spora roznice w jego aktywnosci.. czasem nawet sie zastanawiam jak on tam sie ma.. i podjelam decyzje - jesli nie urodze na wywolanie jade do olsztyna..celia, Dodi lubią tę wiadomość