Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane :*
Gratuluje nowo rozpakowanym ale tez widzę dużo zniecierpliwionych uwierzcie...korzystajcie ze snu póki możecie ja dopiero sie z Zuzanką poznaje...w domu jest całkiem inaczej. Mniej nerwowo niż w szpitalu, wystarczy pare dni żeby sobie wszystko poukładać... Dziś juz nie mam za dużo siły, aby opisywać cały przebieg cc i tego co sie działo w szpitalu, ale jak jutro Maluszek zasnie to wpadne i opisze wszystko po kolei
Oczywiscie czekam z utęsknieniem na Wasze Skarbycelia, Dodi, amela, Lanusia93, Moni&, Macca, Niebieska, Camille87, Aggie, le'nutka, Ruda27, Sylka, mala_mi, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kamila no właśnie nie ma reguły na tą szyjkę fakt, mam jeszcze nieco czasu, więc nie będę jakoś specjalnie schizować tylko czekam na rozwój sytuacji
a Ty się kochana wyśpij bo to może być przedostatnia lub ostatnia spokojna nocka
Madzikovy jak super, że się odezwałaś :* czekamy na szerszą relację w miarę możliwości. Ważne, że sobie radzicie i jest ok. Buziaki dla Was dziewczynyMadzikovy, Moni&, Macca, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dodi, ach jaka ślicznotka I jaką ma piękną wagę Za tydzień możesz zacząć działać z przyśpieszaniem żebyś nam się nie przeterminowała
Madzikovy, fajnie, że masz malutką przy sobie, że w domku Wam dobrze Czekamy na jutrzejsze wiadomości od Ciebie Ciekawa jestem jak się czujesz w nowej roli, jak mała przesypia noce, jak z kąpielą, karmieniami, w ogóle jestem ciekawa jak Zuzi po drugiej stronie Rzadko mamusie do nas zaglądają i nie ma kogo podpytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:04
Moni&, celia, Dodi, Macca, Madzikovy, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Dodi jaka śliczna Buzka super ze wszystko dobrze
Lanusia no szkoda...widzisz może jakby byl inny lekarz na zmianie to by zbadał, akurat była taka babka i tez ja ściągnęli chyba z poloznictwa, podejrzewam ze jej się nie chcialo, ale w środę zapytam się czy mnie zbadaja może będzie inny lekarz...
Kamilka ja juz leże i tez jakoś oko mi się przymyka ...Lanusia93, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Lanusia szybko Ci odpowiem bo jak juz weszłam na forum to nie mogę sie odpedzic
Z karmieniem na początku było krucho, mianowicie przez pierwsze 2 doby prawie nie miałam pokarmu bo po cc następuje to trochę pózniej. "Umordowałam" sie przez to z Mała w szpitalu bo ona ciagle płakała, ja byłam przerażona, bo nawet nie wiedziałam jak zmienić pampersa, a ona tak strasznie krzyczała....bo...była glodna, wiec po wielu trudach (tu wszystko opisze jutro, bo długa historia) doszliśmy do ładu i składu, a juz po powrocie do domu miałam pokarm i mała jest juz tylko na cycku. Je często... Czasem nawet za często kąpieli Zuzka nie lubi za bardzo choć dziś pierwszy (!) raz sie nie darla przy kąpieli tylko trochę zamiągwała. I ODPADŁ JEJ JUZ PĘPUSZEK dziś rano znalazłam go w pampersie z nocami jest cieżko, choć ostatnia noc była bez płaczu, za to 3 karmienia po 40 min, wiec okey
Dobra resztę jutro bo zaraz znowu sie obudzi i co.....i cyc....Moni&, celia, Camille87, Niebieska, Aggie, Dodi, Macca, Ruda27, Lanusia93, Sylka, mala_mi, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Anitka super ze wszystko ok! Dodi sliczna buzka! Amela to sobota juz niedlugo!
Ja sie jeszcze nie nastawiam na ten czwartek, mam nadzieje ze nie pojde tylko na obserwacjw, moj gin mowi ze musimy d razu zaczac dzialac jak nie ruszy kroplówa z oxy i czekamy. boje sie szpitala jak cholera..
amela, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madzia super ze sie odezwalas! widzisz dovrze Ci idzie a tak sie balas:P czekamy oczywiscie na jutrzejsze szczegóły:)
a czego uzywalas do odkazania pępuszka?
kada my jutro boja sie dzisiaj czuje nie powiem jak po tym masazu
ale cos mnie czyscic zaczelo, nie wiem czy to po hamburgerach popitych mlekiem czy cos sie dzieje, ale nigdy mnie tak nie ruszalo moglam mieszac przyslowiowe ogorki z dzemem i nicCamille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyWlasnie Madzia ten sen! Jak sobie pomysle ze Kubus juz sie urodzi to wyobrazam sobie te nieprzespane noce i wtedy do porodu az tak nie spieszno no ale dzieciatka wynagradzaja to wszystko swoja obecnoscia
Ja juz w lozku! Dobranoc!Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Kamilka
Monia ja tez się boje szpitala .. ale z drugiej strony juz się nie mogę doczekać kiedy mała się urodzi Monia a to u Ciebie wywoluja ile po terminie ??Dodi, Moni&, genoweffa lubią tę wiadomość
Od kilku dni mam takie bardzo mocne bóle tak jakby w pachwinie, czy któraaś ma coś takiego ? takie nagłe ciągnięcie bardzo bolesne i przechodzi, jak złapie mnie jak akurat ide to aż nie moge isć przez chwile..
chyba też się zaraz kładeCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
Hej wam ja dzis mialam wizyte u dr i co sie okazalo ze szyjka zgladzona i rozwarcie na 1 palec wiec "w kazdej chwili moze pani urodzic" a ja o_O no bo moglby synus jeszcze poczekac ze 2 tygodnie. Dostalam nawet propozycje zostania w szpitalu ale powiedzialam ze bede bardzo grzecznie lezec w domku i zaciskac nogi heh. Wiec mam lezec i za tydzien na ktg i juz sie z moim panem dr nie zobacze wiec mam wyslac mmsa jak sie Maly urodzi takze niby planowana cesarka na 27 ale wszystko sie moze zdarzyc... ale najlepsze jest to ze ta informacja sprawila ze To wszystko stalo sie bardzo realne a ja ciagle nie moge uwierzyc w to szczescie ze bede Mama cudownego Dzidziusia
Jakby sie tak dalo to oddalabym wszystkim tu niecierpliwiacym sie mamusiom troche tego "naszego pospiechu"
Tymczasem jednym z was (i sobie) zycze spokojnej nocy a drugim nocy,pelnej pozytywnych wrazenDodi, Aggie, Macca, Camille87, Moni&, Ruda27, Niebieska, Sylka, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Lanusia ja się własnie zastanawiam czy się brać za przyspieszanie czy pozostawić sprawy własnemu biegowi bo jak patrzę jak się mordujecie żeby coś pogonić a wychodzi zupełnie odwrotnie to nie wiem co lepsze Trzymam kciuki by jednak Lilianka zdecydowała się szybciutko wyjść
Madzikovy super, że Zuzkę karmisz naturalnie bo to pewnego rodzaju sukces
Lenutka fajnie, ze u Ciebie zaczyna się coś dziać, ale faktycznie dzidzia mogłaby jeszcze troszkę poczekać bo jakby nie było to jeszcze kilka tygodni do końca zostało
ja też sie zbieram do spania i będę śledzić na bieżąco sytuację.... Zniecierpliwionym i na terminie życze zaostrzenia akcji
Dobranoc :*
Macca, Camille87, Moni&, amela, Lanusia93, celia, le'nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
U mnie noc znow nieprzespana krecilam sie z boku na bok zadna pozycja nie bhla odpowiednia, goraco i wogole masakra..
Anitka ja miewam takie klucia, ale najczesciej jak leze i noge "postawie" zgiwta w kolanie oj potrafi zabolec! Jakby ktos noz wbijal!
Lenutka oszczedzaj sie zebys za wczesnie jednak nie urodzila choc jak widac rozwarcie nie zawsze postepuje szczegolnie gdy sie tego chce
A ja witam sie a pieknym 42 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 06:11
Moni&, kada24, Dodi, amela, Aggie, Sylka, celia, MILA, le'nutka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ja też noc do bani...nie da się spać. ..już mam dosyć tej pogody. Serio chcę zimę dzisiaj
Jutro mam wizytę, jedyne co mnie cieszy to to, , że położna posłucha Hubsona i że lekarz omówi badania-reszta bleeee
Mąż idzie do pracy a ja dalej lulu
Kamcia już jutro Kochana :-* będziesz najszczęśliwsza!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 06:52
Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość