Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada ja też mam dosyć wierz mi trzeba jeszcze wytrzymać i tyle wiem że ci ciężko bo cię boli jak piszesz ale sama widzisz ze te bóle o niczym nie świadczą bo gin by cię do szpitala skierował. Może zacznij więcej leżeć, odpoczywać, ale tak z 2 -3 dni i zobaczysz jak się bedziesz czuła. Ja np jak za dużo robię zaraz mam takie napięcia brzucha że boli jak cholera. Plecy bolą i wszystko co możliwe. Zaraz musze siadac z nogami opartymi na stole bo sie nie da. Więc spróbuj może w tą stronę
celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia brzuch mi bardzo twardnial i bolalo bodbrzusze bardziej niz na okres, ja liczylam na kalkulatorze ale na ktg tez ladnie wychodzily polozna mowila ze o to nam chodzilo
Gratulacje dla Darii i tu ciekawe czemu miala cc, myslalam ze jednak urodI sn ale w sumie z taka waga to moze i lepiejMILA, celia, Dodi, Lanusia93, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
mila ja jak za dlugo poleze to nie umie wstac taki bol ze masakra a jak stoje czy chodze tez boli i od razu skurcze lapia mowie o tym lekarzowi to mowi skierowalbym pania na cc ale to za wczesnie a pani nie chce cc i pogodane
-
Witam dziewczynki dawno mnie tu nie było. W każdym razie gratuluje tym które już są mamami i trzymam mocno kciuki za te przed którymi porody. Ja mam planową cesarkę 19-także też trzymajcie kciuki. Pozdrawiam
Moni&, MILA, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Daria gratulacje Synusia
Mila przeciez wiem ze porod boli ja jestem caly czas nastawiona pozytywnie. Przedemna duzo kobiet rodzilo a po mnie bedzie jeszcze wiecej. Chcialam sie tylko zorientowac czy sie duzo roznia od tych zwyklych BH. Dzieki
Dzis mam dosyc czesto te skurcze i caly czas bolesne. Ale niezbyt regularne.
Aggie no widzisz co za tepe baby dobrze ze to nic powaznego.MILA, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek Amela musi Cie dopisac do listy:)
Gratulacje i tutaj dla Darii!! Pewnie cc miała z powodu wagi bo duży maluch Najważniejsze że zdrowy!
Kamila to super, że juz takie skurcze:) Bedziesz nastepna kochana!
Agus współczuje takich położnych ehh, ale tak jak juz pisałam dobrze ze zostało to wykryte teraz i wiesz kiedy mozesz sie spodziewac wywołania porodu. Bedzie dobrze, nie martw sie!! :*
Ja byłam na ostatnim spacerku przed szpitalem...i na polsach posiedzielismy. teraz jakas dobra kolacja, kąpiel, mąż musi ogolic i nyny:)celia, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
magda najgorsze to jest ze sa nie regularne ja wczoraj mialam jak wracalam z gor i w domu 12 17 19 12 20 minut bol 10/10 i kuzwa zeby ta szyjka sie skrocila to nie jak sie wkrzurze na weekend i nadal tak bedzie wywioze sie na szpital albo pomoga albo wysla do domu znowu
wogoel jak mnie lekarz badal ginekologicznie to coraz barzdiej mnie na @ boli i krzyz moze jak maz przeczysci komin co bardziej rusze juz wszystkiego bede probowac zebytylko szyjka sie obnizylaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 19:09
-
Kada ja mam tez bole..tak jak kazda z nas. Ale staram sie duzo odpoczywac,tez z nogami uniesionymi wysoko. Mimo ze sie nieraz dobrze czuje.
Leze na boku-przewracam sie na drugi-skurcz. Przekrecam sie spowrotem-skurcz. Wstaje z kanapy-skurcz. Ide po ulicy-skurcz. I tak kilkanascie razy dziennie. Praktycznie caly dzien brzuch twardy jak kamien. Nikt nie mowil ze bedzie latwo.MILA, kada24, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek wrote:Witam dziewczynki dawno mnie tu nie było. W każdym razie gratuluje tym które już są mamami i trzymam mocno kciuki za te przed którymi porody. Ja mam planową cesarkę 19-także też trzymajcie kciuki. Pozdrawiam
Hej Gosiu
Ja mam CC 18 sierpnia , spotkamy się na pewno bedziesz w szpitalu Bonifratów? nic się nie zmieniło ? -
Daria gratuluję Natanielka No powiem Ci, że całkiem niezła ta waga
Coraz więcej nas już tuli swoje maleństwa, ja też chcę
Kamilka oby u Ciebie jak najszybciej się wszystko ruszyło
Aggie, szkoda gadać, żeby zlekceważyć taką kwestię ... Dobrze, że chociaż teraz się ruszyły z pomocą
Gosiaczku, jak dawno Cię nie było Podaj tylko imię synka. Ja też mam cc na 12 sierpnia czyli już lada dzień
Monia to przed Wami ostatni wieczór we dwoje
Magda2013, Moni&, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A my zaraz lozko skrecamy dzieciaczka poza tym juz wszystko znajomi nam przywiezli dla maluszka fotelik z baza wozek kosz dla dziecka wanienke ze stelazem laktator becik itp itd i teraz nie mam na to miejsca: d jutro przeniose zabawki do chlopcow pokoju i jakos wszystko rozplanuje pozniej tylko maluszkowi podwyzszyc lozeczko i moze juz sie rodzic
Tym ktore rodza zycZe szybkiego rozwiazaniaMILA, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość