Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też nic w porównaniu z poprzednimi dniami czuje się rewelacyjnie zaczęłam 41 tydzień i chyba synek nie chce wyjść dzisiaj mam termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 09:32
Sylka, MMA, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wracam do domu jak coś mam wrócić jakby wody odeszły albo bym zaczęła krwawic mocno szyjka się skrocila ale brak rozwarcia wiec mam jechać do domu i spokojnie chodzić sobie w domu
Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka, ciesze sie ze Kubus mial spokojniejsza noc, a co za tym idzie, Ty moglas sie wyspac
Kada gratuluje kolejnego tyg, wspolczuje ze tak biedna cierpisz...
Niebieska, MMA, 41 tydz to juz czas na Was i Wasze malenstwa a co do plci i przenoszenia to nie ma reguly juz mialysmy tu dyskusje na ten temat
Quendi, milego dnia na dzialeczce
A u nas chlod i deszcz ah jak cudownie i sporo roboty mamy na dzis, w sumie bardziej Darek niz ja, ale moglabym chociaz posprzatac... nie wiem czy to przez pilke na ktorej poskakalam wczoraj, czy po prostu tak mialo byc, ale dzis cala noc skurcze mnie lapaly ciekawe co z ta szyjkaNiebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
MMA, Niebieska może dzisiejsza pełnia coś pomoże Powiem Wam szczerze, że u mnie wszystko się uspokoiło. Plamienia nie mam już, bóle tak jak zawsze...
Za to czuję się jakby I trymestr wrócił - mdli mnie, czyści, bolą cycki i jakby tego było mało atak pryszczy!
Aggie co z naszymi szyjkami dowiemy się pewnie jak już sie zacznie No ale skurcze to dobry znak
Mika ja ostatnio co coś gorącego w pobliżu to się poparzę Też mnie zaatakowała prostownica
Dziś spędzam dzionek z mężem (w końcu) planujemy jakiś spacer i lody. No i Hehe trzeba korzystać z ostatnich chwil
Miłego dzionka dziewczynki! Bolesnych skurczów i odchodzących wód!Dodi, Niebieska, Aggie, MILA, mika1987, celia lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny ja mam chwilke zostalam w domku z mlodszym a maz pojechal ze starszym na pilke..wlasnie ustawilam w salonie kosz w ktorym maluszek bedzie sobie spal jak bedziemy na dole...
my dzis tez pracowity dzien mamy najpierw maz jedzie na silownie a my do sklepu pozniej do ikei no i do domciu pewnie obiadek zjemy w macu zanim zladujemy sdo domku to bedzie pora na kapiel dzieci i mam nadzieje ze dzis szybciej zasnaa my z mezem cos pobaraszkujemy moze cos przyspiesze choc i tak mam wrazenie ze raczej kolo terminu urodze raczej nie powinnam przenosic no ale lepiej nie mowic tego bo jeszcze przenosze....
dziewczyny ktore sa w terminie i po ropakowywac sie bo dzidziusie sa takie slodkie ze napatrzec sie nie mozna...
milej niedzieli zycze....Dodi, Niebieska, Sylka, Aggie, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej w koncu chwila spokoju - Kuba od rana albo piers i spi na rekach albo płacz nic nie moge zrobic ani wziac prysznica ani porzadnie zjesc sniadania maly puszcza baczki mose bedzie mu lepiej. Poprosilam pielegniarke aby wykapa Kubusia bo wczoraj ladnie spal po kapieli przebralam go w swierze ciuszki bo rampers ktory zalozylam rano wilgotny tak sie spocil tym placzem
Kobietki widze ze zaczynacie sie przeterminiwywac jak ja!
Do boju! Rodzic!
Powodzenia wam zycze!! :*Niebieska, MILA, Dodi, genoweffa, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka, mi beda szyjke sprawdzac we wtorek, ze wzgledu na ta cukrzyce wola nie ryzykowac przenoszeniem, i jak cos beda wywolywac przed terminem, ale dokladnie czegokolwiek dowiem sie wlasnie we wtorek.
Jak to jest ze jak moj jest w domu to nie mam checi sie ruszac z jakakolwiek robota? No len masakryczny No nic, musze sobie liste pierdyknac co powinnam zrobic (zawsze pomaga) i ruszyc do boju
Moj nie chce przyspieszac bo szykuje sie wiecej roboty na przyszly tydzien i chce finansowo nadrobic a ja juz mam dosc
Kamilka, ja bym chetnie Ciebie posluchala sama sie doczekac nie moge a jak po kapieli? usnal Kubusiek?MILA, Dodi, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej:) ja juz wrocilam ze szpitala, nic sie nie dzieje, na ktg maluszek troche pospal,troche powiercil sie i tyle, usg tez w porzadku, wody i przeplywy ladne, glowka niziutko, och jakbym chciala juz miec to za soba i zeby sie samo zaczelo, juz drugi raz po terminie pierwsza corka, teraz chlopiec takze nie ma reguły NIebieska powodzenia bo widze ze mamy taka sama sytuacje
Niebieska, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w szpitalu, przyjęli mnie rano na oddzial, miałam już dwa ktg i usg, skurcze słabe, mała wazy 3500. Wieczorem mają mi zakładać ten cewnik a jutro oxy.
Teraz muszę czekać do wieczora na ten cewnik..
Trzymam kciuki za Was wszystkieMILA, Niebieska, Dodi, Sylka, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela powodzenia w takim razie
Kamila, ale pewnie nie oddalabys za zadne skarby malego terrorysty?
Ja jakas slaba, znow zaraz moge w koncu kawke wypic i zjesc cos, i dalej za sprzatanie sie lapie a moj bob budowniczy ladnie pracuje bez nadzoruamela, celia lubią tę wiadomość
-
Koteczki a u mnie znowu upaly od wczoraj..jade nad jezioro poplywac zaraz..a wiecie ze ja ani jednej kawy nie wypilam w ciazy:)
Quendi no idziemy leb w leb:)cikawe ktorej maluszek pojawi sie jako pierwszy:)))MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny. Tutaj jest w miare chłodno na mojej sali, jakos idzie wytrzymać ale robi sie gorąco, wyobrażam sobie jak jest na dworze
!
Ja juz od 14 nie mogę nic jesc ani pic masakra..celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif