Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. U mnie nic się nie dzieje, humoru dzisiaj nie mam, pogoda paskudna i tak jest totalnie do dupy jakoś. Nie mam pojęcia jak sobie poprawić nastrój. Paweł w pracy, wraca dziś późno. Cały dzień będę sama.
Niebieska, MMA - trzymam kciuki żeby u Was coś ruszyło dziś :*Niebieska lubi tę wiadomość
-
Amela powodzenia
a ja mam jednak powera zeby nie plecy i przerwy na glupie posilki i badanie cukru, juz dawno mialabym cala chate opierdzielona zostala tylko lazienka ale chyba na jutro sobie zostawieNiebieska, celia, genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Niebieska to sie ciesz ja mam przekichane w przyszlym tyg bo Darek 12h na nocki robi, a nie zwyczajny jest tego, wiec nie bedzie mial nawet jak zrobic mi zakupow nie mowiac o tym zeby cos poogarniac moze szybciej urodze
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Hejooo..
A mnie mąż zabrał na spacer, lody a później na wycieczkę w góry
Przewiózł mnie po takich wertepach, tak mnie wytrzęsło, że jak mały nie wyjdzie po tym to jest hardkorem
Eva współczuję samotnej niedzieli... Ja dziś mam męża, ale jutro już powrót do rzeczywistości i co najmniej 10h w pracy..
Niebieska, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja to jak pisalam dostalam dzis powera, a potem plakalam na plecy w sumie dalej napierdalaja (przepraszam, ale slowo bol to lekkie nieporozumienie), juz wszystko skonczone dla malej jutro w salonie jeszcze naklejki przykleje nad kojcem bo chcialam dziennego swiatla do tego, a dzis sie szybko ciemno zrobilo
A jak sie czujecie dziewczyny?
No Sylwia w sumie racja z zastojem w niedziele, moze od jutra znow sobie dziewuszki o forum przypomnaSproquette, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
No u mnie skurcze przepowiadajace dlugo nie trzymaja inie sa czeste ale w poprzednich ciazach trwalo to okolo 2-3 dni zobacze jak bedzie jutro ale mam nadzieje ze cos zaczyna sie dziac 3 majcie kciuki
Sproquette, Dodi, Aggie, Niebieska, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ninkapa, to trzymamy kciuki i za Ciebie roboty w domu skonczone to juz mozesz rodzic
Ewa, no ja w sumie Ci sie nie dziwie, zal cokolwiek robic jak wiadomo ze sie bedzie przeprowadzalo, my na tej chacie zostaniemy jeszcze przynajmniej rok, chyba ze sie poszczesci i jestem taka ze nawet gdybysmy mieli zostac tylko pare miesiecy i tak pewnie cos bym wykombinowala, taki typ
A ja juz ledwo na oczy patrzam dobranoc Myszkicelia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość