Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to chyba cos jest na rzeczy dosc regularne skurcze co 7-9 minut takze jak beda co 5 min to chba pojedziemy do szpitala aha oczywiscie jest mi niedobrze pewnie bede wymiotowac mam juz nawet miske w pokoju....aa maz sie przebudzil i pyta sie czy rano idzie do pracy.....oooo znowu skurcz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 05:44
Niebieska, MMA, celia, MILA, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja cała noc nie śpię i kontroluje czy czasem nie rodze. Ale już mój termin minął także ciąże przenoszę i może przestanę się stresować. Weekend był okropny z tym wyczekiwaniem. A teraz to już wyluzujue, skoro przetrwałam pełnię
celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
U mnie wczoraj na noc podlaczyli cewnik, niedługo go zdejmuja i podlaczaja oxy. Także die zacznie
Agapast gratulujęcelia, MILA, Quendi, Sylka, Agusia ;), Aggie, aleksa.wawa, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Agapast gratuluję maleństwa, jakoś ekspresowo to zrobiłaś
Za wszystkie czekające w szpitalu - Amela, Moni oby jak najszybciej ruszyło
Ninkapa trzymam kciuki byś wróciła po szybkim porodzie z maluchem:D
A ja dziś idę do szpitala, a jutro witam na świecie moją Justynkę Wciąż nie mogę uwierzyć, że już ... Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki !!!
MILA, Gosiaczek, le'nutka, Sylka, mika1987, Aggie, mala_mi, MMA, Dodi, Sproquette, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej laski
gratulujé kolejnych tygodni dziewczyny
Celia, Ninkapa, Niebieska trzymamy kciukasy kochane
Amelka o toboe to juz nie wspominam he he
Monia czekam na wiesci od ciebie kochana
Aggie sliczny kacik
Ja tez mam juz dosyc dzisiaj znowu calá noc meczyly mnie bole kregoslupa i mam ochote ryczec jak lew !!!!!!!!!!!!! niech to sie juz konczyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 08:12
Niebieska, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Niebieska no wlasnie nie wiem dokladnie ile to u mnie jeszcze potrwa skurcze sa dosc regularne ale czekam az beda co 5 minut a jak na razie dochodzi tak do 10 minut takze moze byc tak jak w poprzednich 2-3 dni bede meczyla sie z takimi skurczami no nic zobaczymy dzis mam polozna na 14.45 ciekawe czy dotrwam i czy zbada mnie jesli powiem o tych skurczach sa dosc bolesne i trwaja okolo minute benajmniej wiem ze juz coraz blizej
Niebieska, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
No dziewczynki wlasnie zaczelam plamic pojawila sie krew teraz sie zastanawiam kiedy jechac do szpitala bo skurcze nie sa tak silne ale to juz 3 porod i moze w ekspresowym tempie pojsc zaraz ide wziasc ciepla kapiel
Niebieska, Aggie, MILA, Dodi, Sproquette lubią tę wiadomość
-
Brawo Ninkapa! Zaczęło się!
A mój syn bawi się ze mną w kotka i myszkę. Wczoraj wróciliśmy z wycieczki i położyłam się troszkę i zaczęły mnie męczyć skurcze co 4 minuty po 40 sekund!!!! Mówię sobie, że to nie możliwe żeby tak od razu.. Ale czerwona lampka się włączyła i zaczęłam sprzątać w domu, żeby w razie co było ogarnięte. Jak skończyłam skurcze miałam co 9-10 minut, aż po jakimś czasie całkiem się wyciszyły.. W nocy spałam jak dzidzia
Pełnia nie podziałała na mnie więc czekamy dalej... Mąż mówi, że urodzę w tym tygodniu, a mi się śniło dziś, że urodziłam w 40t6d czyli 30 sierpnia
Aggie cudowny kącik, ale tam przytulnie
Niebieska a Ty masz jakieś skurcze przepowiadające czy nic Cię nie rusza?
Mila jeszcze tydzień i będziesz miała maluszka przy sobie. Zazdroszczę, że wiesz dokładnie kiedy to nastąpi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:01
Aggie, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
witajcie Sloneczka:)
Ninkapa trzymam kciuki:))oby to bylo juz to:**a faktycznie 3 porod moze pojsc blyskawicznie:)
Celia super ze juz jutro bedziesz miala malutka obok siebie:** Moja to sie nie wybiera..a wogle zaczynam watpic w imie Maja dla niej:)a chodzi mi po glowie Michalina:Dcelia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mika Misia bardzo ładne imię
Ninkapa to jest właśnie najgorsze wyczuć moment kiedy to naprawdę już... Poruszaj się troszkę, jeśli skurcze nie miną to jedź do szpitala. Dziewczyny mają racje - to Twój 3 poród i może pójść migiem
Niebieska Ciebie to pewnie chwyci nagle i tak jak Agapast napiszesz nam że już maluszka masz przy sobieNiebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mika, wiem co czujesz mnie dzis reka tak bardzo bolala ze musialam mojego obudzic zeby mi zrobil sniadanie juz nawet nadgarstki mnie bola i lokiec jeden
Ninkapa, niezle trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie sie
Celia, powodzenia zazdraszczam Ci ze to juz
Sylwia, dziekuje przynajmniej wiesz ze masz skurcze ja bolesne mam tylko czasem (ze 3-4 dziennie), zwykle jak sie ruszam, i albo to twardnienie to skurcze albo ja nie mam
Mika1987 ja tez w pewnym momencie zwatpilam w to imie ale moj sie uparl ze zostaje wiec zostaje
Sylka, celia lubią tę wiadomość