Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika, mi najbardziej prawa dokucza... pewnie dlatego ze to jest moja "glowna" reka a bol w nocy czasem jest niemozliwy wrecz, i musze sie podniesc posiedziec, pomachac itd itd ale duzo nam nie zostalo
Mala mi, Klarka jest przecudna, a ta jej minka gratuluje
Sylwia, juz nam blizej jak dalej do naszych malenstw.
Wielkie gratulacje dla Lanusi
Ja nie wiem, ale mam coraz czesciej to sciskanie w klatce razem z twardnieniem brzuszka... hmmm ciekawe, jutro wizyta w szpitalu, zobaczymy co powiedza...Sylka, celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Mala mi sliczna coreczka:)
Lanusia gratulacje:)
U nas jak na razie zastoj skurcze sa bardzo rzadkie wiec czekam niecierpliwie....poprosze polozna o zbadanie wew choc i tak pewnie powie ze nie ze mam czekac...powiem wam ze skurcze mam czestsze jak chodze bo jak siedzie lub leze to mniej ale w nocy lezalam i byly regularne
mala_mi lubi tę wiadomość
-
Witam sie poniedziałkowo
Aggie podczytałam wczoraj na szybko a potem padłam jak kawka a dzisiaj do tej pory nie miałam neta, czujesz????? rano na pół śpiąca jeszcze biorę telefon w łapę by poczytać co nowego u Was a tu dooopa i wnerw..... Piękny kącik dla Mayi masz przygotowany
Agapast gratuluję cudnego dziecięcia jakoś wyjątkowo szybko to u Ciebie poszło
Sylka faktycznie synuś Cię robi w bambuko hehe ale jesteś już bliżej niż dalej, więc w każdej chwili może Cię wziąć
Celia ale super że już jutro utulisz swoją Justysię
Mila Ty też już niedługo...
Kamila chyba jeszcze nie napisałam, że jestem pod ogromnym wrażeniem szczegółowego opisu porodu i tego ile musiałaś znieść... Podziwiam Cię ogromnie i jeszcze raz gratuluję cudnego prezentu rocznicowego :* swoją drogą Kubuś miał być zdaje się kruszynką
Amela, Niebieska, trzymam za Was kciuki cały czas
Mika1987 macie jeszcze troszku czasu, więc ostateczna decyzja może się jeszcze zmienić Michasia też bardzo ładne imię
Mala_mi córeczka prześlicznaaaaa gratuluję Wam serdecznie :* cieszę sie, że cc nie była taka zła
Lanusia zanim skończyłam pisać posta doczytałam, że Lilianka jest już razem z Tobą również gratuluję z serduszkiem pewnie będzie wszystko ok, czasem na poczatku zdarzają się jakieś maleńkie problemy, które po krótkim czasie znikają i tego Wam życzę :*
i bądź tu człowieku bez internetu u mnie kompletna cisza, nic się nie dzieje, żadnych skurczy... czy ja urodzę w tym miesiącu?Niebieska, Camille87, Sylka, Aggie, MILA, celia, mala_mi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylka tylko ja od 2 w nocy mialam regularne co 7 gora 9 minut a okolo 9 rano zaczely stopniowo sie wydluzac no i po tej nocy okolo 8 mialam sluz z krwia a teraz nie mam kurde mam nadzieje ze dzis ta polozna mnie zbada choc szczerze w to watpie bo one tutaj nie badaja tylko w szpitalu....
no ale w 2 poprzednich ciazach meczylam sie okolo 2-3 dni ze skurczami wiec teraz podejrzewam ze bedzie podobnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:52
-
Hahaha Sylka to mily komentarz:D moj brzuszek juz troszeczke opadl ale jest typowy na chlopca no i jest dosc maly jak porownywalam z waszymi to moj jest mikro.... hehe a na poczatku rosl w zastraszajacym tempie az balam sie ze blizniaki beda:D
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie pokłóciłam się z mężem, , który okazał się wrednym dupkiem!! Chłopcem, nieodpowiedzialnym facetem!! Leżę i płaczę!!
Nie wiem jak dalej będzie. ..mam ostatnie tygodnie (mam nadzieje) przed porodem, chce zostać sama z Moim Maleństwem. Tak mi głupio że muszę pisać takie posty, ale to pomaga ten ból kłótni i rozczarowania z siebie wyrzucić. Akurat teraz musi mi się w życiu tak popierd....
-
Ehhhhhhhhh Quendi ty widze często masz z chłopem przeboje a jesteście małżeństwem czy nie? bo tak się zastanawiam czemu się obawiasz ze zostaniesz sama \
przykro mi kur.... ja nie wiem co w takich facetach jest takiego ze przed samym porodem tak sie zachowują -
Tak Miluś-w październiku będziemy mieli pierwszą rocznicę ślubu.
Nie obawiam się że zostanę sama-bo czasami bym chciała być choć na chwilę.
Mój Mąż ma trudny charakter-choć to dobry człowiek. Ja teraz na końcówce ciąży i w ogóle w ciąży to mu nie odpuszczam takch głupich zaczepek i jest awantura murowana.
A teraz się korzy na kolanach. On najpierw zrobi potem pomyśli...masakra!!!
Bo on już chce tulić Huberta...a ja nie???? WrrrrMILA lubi tę wiadomość
-
czytam posty Quendi i mysle sobie dlaczego swiat nie moze byc taki piekny ze wszyscy sie super dobieraja i sa ze soba szczesliwi, jak dwie polowki jablka ?;-( , mnie klotnie na szczescie nie dotyczą bo my jak piękne jabłuszko sie dobralismy ale wiem co to znaczy byc z kims , patrzec w lustro sobie w oczy i nie moc powiedziec-jestem szczesliwa. dlatego kazdej z Was zyczę zeby mogla spojrzec w lustro i bez obaw wykrzyczec ze jest szczesliwa w 100% powodzenia kochane, ja czekam niecierpliwie no ale nic a nic sie nie dzieje
Aggie lubi tę wiadomość
-
Mala_mi cudna jest Klarka
Lanusia gratuluję córeczki, na pewno świetnie sobie dasz radę z maleńką
Quendi strasznie współczuję, żeby na tym etapie facet jakieś fochy odstawiał. Ehh, szkoda gadać
A ja juz w szpitalu, czekamDodi, mala_mi, MILA lubią tę wiadomość