Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quendi wrote:Na szczęście mnie zostawili. Jestem na ginekologii, bo wszystkie miejsca zajęte. Także spokojnie będę czekała co i jak...
Jestem dzielną dziewczynką i dzisiaj jestem z siebie dumna
Wywalczyłaś czekamy na rozwój wydarzeń -
Quendi wrote:Karmelka nawet jakoś nie musiałam zbytnio zmierzyli ciśnienie i nie było mowy żeby puścili także jestem spokojna.
Nieprzytomna jestem...9 godzin na IP, stres itd.
9 godzin>??
Masakra jakaś ... ale widać- opłacało się, chociaż synek i tak uparty! -
nick nieaktualny
-
To wlozyli mi tego "tampona", w ciagu 24 h powinno sie cos rozkrecic, niestety szyjka sie nie skrocila, wkladanie tego czegos bolalo jak diabli, masaz szyjki to przy tym pikus zostalam sama do jutra 12 ale Darek przynajmniej wyspi siw jak trzeba mi beda jeszcze dzis robic echo serca przez to czucie ciasnoty w klatce...
Quendi, dobrze ze jestes pod opieka odpoczywaj teraz :-*
A wiecie co? Ta moja siostra to taka zazdrosnica i podla zmija ze az sie zastanawiam czy ktos jej w szpitalu nie podmienil! Ma szczescie ze na ta cjwile nie chce sie denerwowac, bo zjechalabym ja jak szmaciarz koniaCamille87, karm3lka, MILA, Dodi, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju jeju ale się dzieje, też trzymam kciuki za Celię!
Aggie, a co z tą siostrą? Pcha Ci się na porodówkę nadal?
Dodi, mój Paweł mało zawału nie dostał jak spojrzał w telefon po przyjściu. Opierdzieliłam go, a on tylko "Boże, to przez ten seks!" Hahaha i przerażony Gadał potem ciągle o tym czopie, podekscytowany chyba bardziej niż jaAggie, Dodi, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ja juz sie doczekac nie moge, brzuch mnie mocniej boli, czyli cos tam sie dzieje
Ewus, juz sie nie pcha, ale to co dzis zrobila z mama to paranoja, dostala tyle pomocy od mamy, a mama chciala mnie psychicznie wesprzec i przyjdchala dk mnie na godzinke a ta smsy jej wysylala z pretensjami, ze mama mnke bardziwj kocha (serio??) Itd az zal pisac...
Hahaha ciekawe podejsxie ma Twoj Pawel do tego:-P no ale tel pewnie juz nke zapomni.