Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ...U mnie po wizycie ok mała waży 3250 gr lekarz powiedzial ze normalnie i na poród szybki sie nie zapowiada szyja sie skraca ale powoli i zamknięta. Za tydzien mam przyjsc zas do kontroli powiedzial ze moze prZybrać do porodu nawet ponad pół kilo. Ciekawa jestem jak bedzie do terminu jeszcze 2 tyg....
Dodi, celia, MILA, karm3lka lubią tę wiadomość
-
A u mnie jak zwykle się wyciszyło...
Byłam z koleżanką na kawie a wieczorem idę sprzątać. Już mam dość dopatrywania się objawów porodu..
Czuję się jak 9 miesięcy temu gdy dopatrywałam się objawów ciąży......MMA, celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:A u mnie jak zwykle się wyciszyło...
Byłam z koleżanką na kawie a wieczorem idę sprzątać. Już mam dość dopatrywania się objawów porodu..
Czuję się jak 9 miesięcy temu gdy dopatrywałam się objawów ciąży......Sylka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie chcę nic mówić, ale mam skurcze
Mam nadzieję, że to właśnie to. Ból jest silniejszy niż miesiączkowy i tak z minutę się utrzymuje... Ale żadnych plamień, żadnych czopów...
Zaraz ściągnę sobie aplikację i zobaczę czy pojawiają się regularnie
Jej może coś się jednak zadzieje !!!MMA, Sylka, Aggie, Dodi, karm3lka, Magda2013, Camille87, Sproquette, pekinka82, Niebieska, mala_mi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Celia czyżby się coś zaczęło hmm... fajnie by było
Mila ja w kwestii bólu się nie wypowiem bo ani bóli miesiączkowych nie miałam ani teraz dzięki Bogu, więc nie mam zielonego pojęcia jak to się wszystko powinno odbywać
Aggie czyli co tak źle tak niedobrze? Quendi by chciała się może w szpitalu znaleźć, ale dla biedaczyny miejsca nie ma a Ciebie boroko za wcześnie przyjęli?
Ewa daj znać co Ci Paweł powiedział jak wrócił heheAggie, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Mika,Karmelka ale dziewczyny was kompletnie nic nie boli???
Ja pojechałam do Lidla wróciłam wziełam sie za obiad i tak mnie napierdziela że nie mogę.
Ze sklepu to już ledwo do auta doszłam ból w krzyżu, bolesne twardnienie brzucha
I powiedzcie co oznaczają te bóle jak na miesiączkę??
No bo każda kobieta inaczej przechodzi okres??
Mnie nigdy na okres brzuch nie bolał tylko jajniki okropnie.
Teraz też mam tak że to właśnie napierdzielają jajniki a nie brzuch więc nie wiem czy u mnie tak to się objawia czy co ?? tzn pisza ze kiedy poród się zaczyna to są bóle jak na okres czyli w moim przypadkuy może to być ból jajników?
Kuźwa ja już nie wiem. Cieprię z bólu strasznie ale nic regularnego nie ma
No niestety nic a nic jedynie mała szaleje w brzuchu... żadnego stawiania się brzucha, kłucia itp. Byłam na KTG ale skurcze na poziomie 20 % więc nic a nic... tylko czekać U ciebie chociaz jajniki dają się we znakiMILA lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Dziewczyny nie chcę nic mówić, ale mam skurcze
Mam nadzieję, że to właśnie to. Ból jest silniejszy niż miesiączkowy i tak z minutę się utrzymuje... Ale żadnych plamień, żadnych czopów...
Zaraz ściągnę sobie aplikację i zobaczę czy pojawiają się regularnie
Jej może coś się jednak zadzieje !!!
Celia może wreszcie Justysia postanowiła opuścić Twoj brzuch Rowniez zazdroszczę, mimo że bolicelia lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z zaleceniami z SR poszłam do wanny i skurcze co 5 minut trwające ok 60sekund Aż jakoś nie wierzę, bo chyba z takimi to się już jedzie na porodówkę??? Poczekam jeszcze i zobaczę
Sylka zaczyna twardnieć i zaraz zaczyna się straszny ból na dole..
Dodi, Sylka, Aggie, karm3lka, Niebieska, mala_mi lubią tę wiadomość