Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie jak się wyciszyło to spróbuj się przespać i zregenerować siły :*
Mika28 Ty się biedna namęczysz.. Ja dziś też czekałam w nocy aż mały zacznie się ruszać, ale wystarczyła siła sugestii i zaczął się wiercić. Szkoda tylko, ze nie chce mnie słuchać w sprawie wyjścia z brzuszka
Byłam się jeszcze położyć, ale po raz kolejny wygoniła mnie z łóżka biegunka.. Ku*** ileż można sr****!!!Aggie, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki:-)
Celia jeszcze raz gratuluje:-) Aggie trzymam kciuki zeby ruszylo i zebys tulila malenstwo:-)
U mnie cisza..wczoraj mialam takie uczucie jakbym zle tampon zaaplikowala..i nie wiem czy to szyjka sie rozwierala?dzis ktg z ktorego nic pewnie. Nie wyniknie:-)MILA lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
U mnie kolejna noc koszmar jakieś 50 razy sikanie, okropny bol krzyża i brzucha i chujnia dalej a niewyspana totalnie
Celia kochana jeszcze raz gratulacje
Aggie jeszcze raz wszystkiego naj naj no i obyś dzisiaj urodziła
Mika powodzonka na KTG kochana
Sylka sraczka dobrze wróżyDodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Hej kobietki
U mnie kolejna noc koszmar jakieś 50 razy sikanie, okropny bol krzyża i brzucha i chujnia dalej a niewyspana totalnie
Celia kochana jeszcze raz gratulacje
Aggie jeszcze raz wszystkiego naj naj no i obyś dzisiaj urodziła
Mika powodzonka na KTG kochana
Sylka sraczka dobrze wróży
Z tym spaniem w nocy to jakaś katastrofa... ja się budzę sama z siebie, może wewnątrz się stresuje ... nieświadomie. Mila cały czas masz te bóle krzyżowe... jakieś znaki są, u nas nic a nic -
Dodi, SYlka, ja tak dolina z powodu przenoszenia :P , az wybralam sie na wycieczke przed obiadem, zjadlam lody i troche mi przeszlo, mój maluszek dziś aktywny bardzo ale i tak pewnie nic sie nie zmieni i w niedziele na oddział. ciekawe czy uda sie dostac czopki na rozwarcie zamiast tego cewnika, po czopkach szybciej i bardziej komfortowo, a jak tam MOni& ? podobno druga kroplowka nie pomogla, kurde jak to wazne trafic na "człowieka" podczas porodu
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Karmelka to, że nie masz żadnych objawów zbliżającego się porodu jeszcze o niczym nie świadczy Sama widzisz ile ostatnio mamy tego przykładów
MMA ja tam zawsze uważałam, że lody są dobre na wszystko!!!
Ja wyprasowałam i powiesiłam moskitierę. Tak mnie zaczęła boleć kość łonowa, że myślałam, że mi pęknie. Teraz usiadłam i już chyba nie wstanęDodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Celia gratulacje i tutaj
Aggie trzymam kciuki,podziwiam Cie ze w czasie skurczow mozesz cokolwiek pisac ja bylam nieprzytomna i wogole nie patrzalam co sie wokolo mnie dzieje tylko krzyczalam i dyszalam hehe
Gosiaczek ja nie zwracalam na to uwagi,KTG bylo podpiete wiec nie musialam
Kurcze koniec pisania,Maja sie obudzila po 3 godz.spaniuDodi, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Kotki bylam na ktg:-) dzis cos w koncu sie ruszylo..jeden skurcz,czy to napiecie na 90% czuje takie lekkie pobolewanie w podbrzuszu..lekarz pow.ze jak bede czula to czesciej to mam przyjechac..zobaczymy:-)
Mila slonko wspolczuje nieprzespanej nocy..ja dzis tez sie budzilam co chwila;\
Bylam w takim sanktuarium dzisiaj i nachodzilam sie po takim parku..MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oj pomimo że święto to Ja dostałam hopla i sprzątam kuchnia już błyszczy a pokoje na jutro i liczę że coś przyspieszy nie powiem bo z rękami na siłe i tak mnie bolą to jak coś robię to przynajmniej zapominam Ja boję się tylko nocy niczego więcej poród i tak muszę przeżyć i tak
A Jak wasze objawy ? podobno sraczka przepowiada szybszy poród tylko my jeszcze dziewczyny trochę czasu mamy prócz MMA bo Ty to już w ogóle powinnaś być rozpakowana no i aggie :)mam nadzieje że Ona biedna urodzi dzisiaj bo nikt nie zasługuje na takie cierpienia szkoda że faceci nie mogą rodzić dopiero by wyli -
nick nieaktualnyDziewczynki, napisala do mnie Moni& ze urodzila dzis o 15:15
Kacperek wazyl 3690 g i mial 56cm
Niestety mimo rozwarcia na 10cm maly nie chcial sie wstawic do kanalu wiec miala cc. Dziekuje za kciuki i wsparcieRewolucjaSięDzieje, MILA, karm3lka, Magda2013, Aggie, Dodi, Lanusia93, mala_mi, Moni& lubią tę wiadomość