Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
seneka wrote:Marderkowa nie chcę Cię martwić ale 5h przerwy w jedzeniu to za dużo!
dziecko wtedy spada z wagi, z moim brzdacem na poczatku mialam problem bo nie chciał jeść, i położna mi powiedziala niech się dzieje co chce ale dziecko najdłużej może nie jeść 2.5h bo potem może i żółtaczka wrócić.
Narazie odpukać ładnie przybiera...39 grsm/ dzień. Gdzieś wyczytalam, ze dzieci powinny przybierać ddziennie 35-40 gram.
Szczepienie OK, nawet tak bardzo nie płakała, a za tydzień pneumokoki. -
Mojej malej kupka tez jest raczej rzadka z takimi grudkami a koloru jest takiego pomarańczowego. Myślę ze jakby miala biegunkę to chyba bylaby bardziej taka wodnista ..
Lanusia93 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziś o 15: 3n 5 snprzyszla na światt Madzia 3380 g 57 cm 10 pkt ból nie do opisania... W wolnej chwili opisze. Dzieki za kciuki pozdrawiam:-*
marderkowa, Niebieska, Camille87, Sylka, Aggie, karm3lka, genoweffa, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Dodi, mala_mi, Ruda27, celia, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Współczuję i podziwiam. Ale masz już swoją małą istotkę przy sobie, ciesz się, że najgorsze już za Tobą.
Ja mimo wszystko czekam, aż zacznie boleć. I tak muszę przez to przejść, a wolę szybciej niż później..karm3lka, aicha, Camille87, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
aicha wrote:Dziś o 15: 3n 5 snprzyszla na światt Madzia 3380 g 57 cm 10 pkt ból nie do opisania... W wolnej chwili opisze. Dzieki za kciuki pozdrawiam:-*
Moje Gratulacje aicha Miałaś termin po mnie a już masz Malutką ptzy sobie Czekamy na foto Madzi -
nick nieaktualny
-
Oooo!!! to Ja równiez gratuluje dziś tylko piszę gratulacje bo wrześniówki tez się rozpakowują aż trudno uwierzyć ale dziś aż 3 a Ja nadal w 2 w 1 i nic a na polu boju widzę że zostałaś Sylka Ty i Karmelka no i Ja jako ostatek
karm3lka, Sylka, genoweffa, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:Oooo!!! to Ja równiez gratuluje dziś tylko piszę gratulacje bo wrześniówki tez się rozpakowują aż trudno uwierzyć ale dziś aż 3 a Ja nadal w 2 w 1 i nic a na polu boju widzę że zostałaś Sylka Ty i Karmelka no i Ja jako ostatek
No na palcach jednej ręki można nas policzyć... ehh ja też z niecierpliwością śledzę akcje na wrześniówkach, bo tu już praktycznie same świeże mamusie
Mika może nasze Skarby wynagrodzą nam to oczekiwanie lekkim i ekspresowym porodemSylka, Mika 28 lubią tę wiadomość