Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja sierpnióweczki.
Dodi, trzymam kciuki żebyś jak najszybciej się rozpakowała, w koncu równolatka ciażowa moja jesteś, nie mozesz za dużo odstawać
Alicja skonczyła tydzien, az mi się wierzyc nie chce:), na razie radzimy sobie całkiem dobrze, chociaz jedna rzecz mnie niepokoi i moze jakas butelkowa mama cos podpowie. Mała je bardzo łapczywie. Zdarza się ze w czasie jedzenia kilka razy mi kaszle bo sie zachłyśnie pokarmem. Zmieniam jej pozycje do karmienia, teraz wyczytałam ze zdaje egzamin tez zabieranie butli zaraz po podaniu zeby sie uspokoiła, ale może któraś z Was ma sprawdzony sposób?
Je normalnie, w ciagu dnia srednio co 2,5-3h, ale w nocy niestety 2-2,5 to max, wiec chodzimy jak zombie.We wtorek wizyta u pediatry, to zobaczymy jak przybiera na wadze, chociaz wyglada już troszkę pełniej, wiec mam nadzieje ze te minimum przyrostu ma
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i tych co czekają, niech porody będą lekkie, a maluchy spokojneDodi, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Nadia faktycznie czas leci jeszcze niedawno odliczalysmy razem dni do konca a tu prosze.... Twoja sliczna, mala ksiezniczka ma juz tydzien super, ze sobie radzicie z wpisu wynika, ze nie karmisz piersia?
Buziaki dla Was i trzymaj kciuki za nasza pozostala garstke -
kochana nic Ja też dostaje PIERDOLCA ale chyba pogodziłam się z faktem ze przychodzi mi zaczekać jutro dowiem się co dalej Mój mały bączek jest ruchliwy w brzuszku więc mam nadzieje ze jest dobrze a boję się że nie zaczną wywoływać jeszcze jutro tylko zaczekają do soboty albo coś...
A Ty jak się czujesz?no i reszta nierozpakowanych?Dodi, Sylka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
mika Ciebie by musieli juz przyjac i zaczac dzialac bo w sumie juz tydzien po terminie bedziesz najwazniejsze, ze babel ruchliwy bo przynajmniej tym nie musisz sie martwic
A ja dalej mamsie zajefajnie.... Nic, kompletnie nic sie nie dzieje jak widac nawet masaz szyjki nie pomogl
Karm3lka teraz to juz kazda teoria bedzie dobra, by tosobie jakos wytlumaczyc
Tak wogole to moze id razu lepiej liczyc te 42tyg, bo 2tyg roznicy to wiecznoscccc :[genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Kochana mnie sie tez juznic robic nie chce bo ile mozna?
Lekarz mi mowi w pn: niech pani okna umyje a maz: zona juz ranomyla i tak w kolko co 2 tygodnie przez cala ciaze.... Od pt pomagalam mezowi drzewo ukladac bo nam na opal przywiezli, skacze w domu jak malpa, po schodach biegam i co? GuuaaannooMika 28, Sylka, genoweffa, Lanusia93, celia, Eva0507 lubią tę wiadomość
-
Widocznie nasze Pociechy też chcą zaczekać do września. Widziałam że tam co chwile jakieś akcje porodowe :p
Ją już też nie wiem co robić tymi popołudniami...mąż w pracy a di tego ciągle telefony od rodziny czy coś się dzieje czy nie...
Miałam pójść dziś na Ktg ale czy jest sens skoro czuje ruchy i ani pół skurczu ?Mika 28, Dodi, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Jestem i ja.. Nadal zapakowana
Nawet nie wiem co napisać.. Nie mam humoru
Wkurza mnie to siedzenie w domu i czekanie. Nic mi się nie chce robić, mąż cały dzień w pracy, rodzina w PL.. Oszaleć można...Dodi lubi tę wiadomość
-
karm3lka wrote:Widocznie nasze Pociechy też chcą zaczekać do września. Widziałam że tam co chwile jakieś akcje porodowe :p
Ją już też nie wiem co robić tymi popołudniami...mąż w pracy a di tego ciągle telefony od rodziny czy coś się dzieje czy nie...
Miałam pójść dziś na Ktg ale czy jest sens skoro czuje ruchy i ani pół skurczu ?Dodi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane!
Smutno mi trochę jak pomyślę jak tu rzadko bywam.. Ale przy Liluni wszystko się zmieniło. Wolę wyprać pieluszki, zjeść coś albo po prostu obejrzeć telewizję i wypić kawę zamiast odpalać laptopa.
Fajnie by było, gdybyście wszystkie były dostępne na fb, tam naprawdę łatwiej wymieniać posty i szybciej otrzymuje się odpowiedź. Ale może jeszcze te z Was które tam się nie udzielają pomyślą nad założeniem choćby fikcyjnego konta
Poczytam co u zapakowanych, bo wierzę, że jeszcze takie są i skrobnę kilka słówek co u nasDodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Karm3lka idź, Mika28 ma rację.. Lepiej dmuchać na zimne, a i czas Ci zleci...
Do mnie też piszą i dzwonią wszyscy, najbardziej mnie wkurza jak pytają "dlaczego jeszcze nie urodziłaś??" Jakbym k*** wiedziała
Nawet ludzie z którymi nie miałam długo kontaktu się odzywają.. Chyba sensacji szukają...
Dodi ja też już nie wiem co robić... w domu wszystko błyszczy..
Chciałabym rowerem pojeździć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:15
genoweffa, Dodi, Mika 28 lubią tę wiadomość