Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamela wrote:Genoweffa a noce przesypia ?? Bo u mnie w nocy nie ma narazie problemów tylko w dzień ..
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Moj Kubus tez robi wodniste zolte kupki jak zdarzy mu sie zrobic kupe bedac na przewijaku bez pieluchy to baardzo wodniste te kupki .. tez myslalam ze to biegunka ale ladnie je i przybiera na wadze i raczej nie mamy dlugotrwalych akcji placzu.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karm3lka u mnie nic.. Tzn to co zawsze - przepowiadające i ból przy chodzeniu (aż mnie czasem zgina wpół).. Ale nic konkretnego. Codziennie wieczorem mam skurcze dosyć częste i odrobinę bolesne, ale kładę się do łóżka i zasypiam więc wkurza mnie to strasznie, że boli a postępu nie ma.. Czekam..
U mnie niestety zasada 3xS nie działa.. Dom błyszczy, mąż zaspokojony, na spacery nie mam już gdzie chodzić, bo wszystkie ścieżki znam na pamięć
Teraz to tylko cierpliwość może mnie uratować...
Mąż mówi, że dziś motorem mnie przewiezie to urodzę Gdybym się jeszcze na niego zmieściła...Camille87, Dodi, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Karm3lka u mnie nic.. Tzn to co zawsze - przepowiadające i ból przy chodzeniu (aż mnie czasem zgina wpół).. Ale nic konkretnego. Codziennie wieczorem mam skurcze dosyć częste i odrobinę bolesne, ale kładę się do łóżka i zasypiam więc wkurza mnie to strasznie, że boli a postępu nie ma.. Czekam..
U mnie niestety zasada 3xS nie działa.. Dom błyszczy, mąż zaspokojony, na spacery nie mam już gdzie chodzić, bo wszystkie ścieżki znam na pamięć
Teraz to tylko cierpliwość może mnie uratować...
Mąż mówi, że dziś motorem mnie przewiezie to urodzę Gdybym się jeszcze na niego zmieściła...
No ale masz przepowiadające ... ja jeszcze tak myślę że może moja córka chce mi zrobić prezent i zdecyduje się wyjśc nagle i ekspresowo bo skoro nic a nic się nie rusza... :> nawet bóli jak na @ nie mam tylko chodzę jak kaczka
Dom wysprzątany,torby spakowane, no mąż nie do końca zaspokojony więc chyba w tej kwestii muszę nadrobić Spacery z psem są, ale staram się sama nie odchodzić za daleko co w razie czego dałabym radę wrócićCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Często dziewczyny nie miały żadnych objawów i brało je z zaskoczenia, więc ciesz się, bo pewnie i Ciebie to czeka..
A ja co mam skurcz to błagam aby zaczęło mnie boleć..
Matko, jakaś psychiczna jestemDodi, genoweffa, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj Kubus dzis tez cos odstawia.. nakarmilam go o 16:45 zasnal od razu obudzil sie o 17:15 i ryk zrobil kupe wiec go przebralam ale dalej plakal maz go nosil ja go nosilam i dopiero cycek o 18 znow pomogl na razie spi ale nie wiem jak dlugo oj zly dzien dzis ma zly.. nie chcialam ku dawac cyca bo az ulewa tyle je! Ale co poradzic.. nawet smoczek nie pomaga!
Sylka robisz smaka! Ja przed chwila zjadlam knedle ze sliwkami jestem pelna! Musze sie w koncu wziac za siebie bo waga stoi w miejscu a 10 kg samo nie zejdzie!Sylka, genoweffa, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Często dziewczyny nie miały żadnych objawów i brało je z zaskoczenia, więc ciesz się, bo pewnie i Ciebie to czeka..
A ja co mam skurcz to błagam aby zaczęło mnie boleć..
Matko, jakaś psychiczna jestem
Na wrześniowkach chyba to było że jedna wykorzystała męża i odeszły jej rano wody ... gdzieś czytałam Więc może spróbuję dzisiaj ...
Obyś miała rację z tym nagłym i szybkim porodem
A Twoje skurcze niech wreszcie się przydadzą na coś i rozkręcą akcję! ...rozumiem Twoją desperację!Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:No i juz przed 19 sie obudzil i ryk nie wiem co jest?! maz go nosi bo mi juz glowa peka
-
nick nieaktualnyKochane to chyba byl atak kolki! Plakal ponad godzine, ba ryczal az sie zanosil krztusil i przestawal oddychac cycka wypluwal plakal nadal i sie prezyl, z mezem wlalismy ciepla wode do termoforu inpolozyoismy go na nim brzuszkiem dopiero po 20 przestal plakac. Wykapalismy go i spi mi na rekach jak go odlozylam do wozka po 5 minutach zaczal plakac wzielam go i na rekach dalej spi. Boje sie nocy
celia lubi tę wiadomość
-
Kamila mimo wszystko dobrej nocy zycze i mam nadzieje, ze znajdziecie jakies rozwiazanie na to dziadostwo
Dziewczyny tak co jutra Ktoras z Was wskoczy level wyzej w tabelce
Dobranoc &&&&&&&&karm3lka, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Jejku Camille87- nieciekawie.
Sprobujcie cos podawac moze przed karmieniem- Infacol moze czy cos podobnego na kolki.
Nasza mala tak miala podobnie jak u Ciebie ze dwie noce- zaczelismy podawac infacol na kolki, wiatry przed kazdym karmieniem i sie uspokoilo.
Teraz mala spi w nocy po 3-4 godziny miedzy karmieniami i w dzien to samo.
Camille87, genoweffa, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Kamila mimo wszystko dobrej nocy zycze i mam nadzieje, ze znajdziecie jakies rozwiazanie na to dziadostwo
Dziewczyny tak co jutra Ktoras z Was wskoczy level wyzej w tabelce
Dobranoc &&&&&&&&
No Tobie też życzymy przejscia do listy rozpakowanych mam )Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mam zamiar kupic ten infacol i sab simplex!
Po tych placzach jak Kubusia uspalam ok 22 tak do 3 niw moglam go dobudzic ja karmienie! Pojekiwal w wozku juz ok 1:30 wzislam go do lozka a on spi! Potem obudzilam sie o 2, 2:30 i nadal spal wiec zaczelam go wybudzac dopiero ok 3 chsycil piers! Byly kupy porzadne zmienilam pieluszke i dalej ssie cyca mam nadzieje ze zasnie
P.S. wypatruje jakichs wiesci z porodowek a tu nic! Kochane licze na wasgenoweffa, Dodi, Sylka, Lanusia93, Domi IRL, celia lubią tę wiadomość
-
No Camille na mnie nie licz :-* moja corka póki co postanawia trzymc się z daleka od porodowki i tylko każe mi non stop wstawać siku...miałam wykorzystać męża ale ogarnął mnie totalny brak chęci i sił. Termometr na dworze pokazuje 6 stopni!! ... Nie dziwię się że małej nie spieszno...eh
Dobrze że u Kubusia lepiejDodi, genoweffa, Sylka, Camille87 lubią tę wiadomość