Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie wrote:kochane, mam problem... i jestem ciekawa czy to normalne... mam szwy rozpuszczalne i tak mnie laskocza i gilaja ze wsciekodoopy dostane zaraz... jedyna ulga to w wodzie, zastanawialam sie czy to oznaka ze sie goji...
Moje kochane Sloneczko pomylilo sobie dzien z noca i mamy dramat w domu... dzis jestem dla niej psycho mamuska ktora nie daje pospac dziecinie ale co robic? w dodatku jakby zmniejszyla mi sie ilosc mleka w cyckach dwie noce z rzedu dostala butle zebym mogla pospac to Darek ja nianczyl czuje ze wszystko robie nie tak... -
nick nieaktualnyAggie co do krocza to normalne tez tak mialam swedzialo mnie tak ze myslalam juz ze sie grzybka dorobiłam ale juz mi sie zagoilo wszystko i jest ok!
Co do pokarmu to tez normalne ze zdarzaja sie kryzysy ja tez mialam i dalismy malenu butle ale juz jest mysle dobrze w nocy piersi twarde i koszulka mokra pij duzo wody minetalnej!!
Aicha a Ty putalas w czym chodzilysmy po porodzie w zwiazku z rana to ja na poczatku chodzilam w sukienkach i tunikach nosilam majtki siateczkowe i podklad potem za rada dziewczyn staralam sie wietrzyc krocze i lezalam pod przescieradlem bez majtek podmywalam sie czesto i rane psikalam octeniseptem teraz chodze normalnie w legginsach i bawelnianej bieliznie juz ze mnie nie leci nisze wkladke tylkogenoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie aicha u mnie kazdy dzien jest inny i nigdy nie wiem jaki bedzie, raz placze i marudzi caly dzien a raz tak jak dzis grzeczny jak aniolek spi wiekszosc dnia
Moja polozna mowila ze najgorsze sa pierwsze trzy miesiacegenoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie wrote:kochane, mam problem... i jestem ciekawa czy to normalne... mam szwy rozpuszczalne i tak mnie laskocza i gilaja ze wsciekodoopy dostane zaraz... jedyna ulga to w wodzie, zastanawialam sie czy to oznaka ze sie goji...
Moje kochane Sloneczko pomylilo sobie dzien z noca i mamy dramat w domu... dzis jestem dla niej psycho mamuska ktora nie daje pospac dziecinie ale co robic? w dodatku jakby zmniejszyla mi sie ilosc mleka w cyckach dwie noce z rzedu dostala butle zebym mogla pospac to Darek ja nianczyl czuje ze wszystko robie nie tak...
Aggie ja też tak miałam, ciągnął Cie szwy bo się goją, jak przyjdzie położna poproś żeby Ci je zdjeła, ja przez te cholerstwo ustać na noge nie mogłam bo juz zaczeły mi wrastać przyszła położna do małęgo i sama mi zaproponowała zdjęcie ich i jaka ulga ufffffffff!! jak ręką odjął, ona sama móiwła że one sie 3 tyg, roszpuszczają.genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygenoweffa wrote:Camille87,tylko czasami wydaje się, że tego nie da się przetrwać. Wczoraj Grzesio był spokojny, a dziś znów polka galopka i wieczny płacz.
To fakt czasem brakuje sil i cierpliwosci ale czas i tak zleci
Niebieska ma racje czasem dziecko chce zmiany pozycji
SYLKA trzymm kciuki aby to byly te skurcze!! Oby sie rozkrecilo
Dodi, genoweffa, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny