Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiablo, aktualnie tego nie sprawdzałam. Nowa pediatra nic takiego nie zleciła, więc zakładam że jest ok. Gdy będę szła po receptę na szczepionkę to zapytam, czy powinniśmy to jeszcze sprawdzić. A u was jaki jest jej poziom?
Faktycznie z ubrankami szook ALe też rozmiar rozmiarowi nierówny Mam ubranka 68, które są ciasne i 1 zestaw taki, w którym jeszcze się topi. Ale faktem jest, że nie dawno dokupowałam półśpiochy i były za duże, a wiele nie brakuje by były za małe.
Zauważyłam, że Grześ ostatnio je nie równo. Raz wisi cały czas na cycku i mam wrażenie, że nie mam pokarmu, innym razem sobie odpuszcza, a moje piersi kamienieją od nadmiaru pokarmu. Nie wiem od czegpo tak ma.Diablo, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie, że masz chwilkę by coś porobić. U Nas było super, bo Grześ był albo zajęty na macie, albo świat z leżaczka podziwiał czyteż spał, a ostatnio robię tylko coś gdy śpi, bo jest marudny. Najlepiej to cały czas wisiał by na mnie. Może to skok rozwojowy, a może co innego, ale dziwnie się zachowuje.
Diablo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiablo, super że bilirubina opanowana, pewnie te próby wątrobowe są podwyższone przez tę bilirubinę i z czasem wszystko wróci do normy.
Jeśli idzie o morfologię to nie masz się czym martwić u nas było to samo i m.in. dlatego poszłam do innego lekarza, a w zasadzie doktora nauk medycznych z dużym doświadczeniem i on powiedział, że niedobór neutrocytów i podwyższony poziom Limfocytów jest normalny w tym okresie, bo kończy mu się zapas przeciwciał otrzymany od Ciebie w ciąży. A zwiększona liczba płytek krwi (PLT), wynika głównie z tego, małemu też się kończy zapas żelaza. Polecił nam stosować Actiferol start, to żelazo z wit. C i kwasem foliowym. Kłopot w tym, że Grzesio tym plujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 10:08
Diablo lubi tę wiadomość
-
Część kochane, wpadam tylko na chwilę, niestety popsuł mi sie tel jakiś czas temu i niestety nie mogę być tu tak często jakbym chciala a na komputer stacjonarny przy małej nie ma szans a na,fb to już wogóle ..
Myślę że w poniedziałek bede już miała tel
Mam nadziehe że u was wszystko dobrze, nadrobie wszystko
U nas wszystko ok, malutka ma katarek i triche kaszle ale byliśmy u lekarza i to nic poważnego , dostaliśmy kropelki u we wtorek na kontrolę, aa i wazymy już 5,5 kg
Do uslyszenia niebawem, buziakiDodi lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
To super amela:) chyba wszystkie dzieci przechodzą katar, mój już miał.
Zmagamy się z ropiejącymi oczkami byiśmy u okulisty i muszę masować kanaliki łzowe.
Dziewczyny jak waszym małym będą ropieć oczka to nie zastanawiajcie się iść do okulisty, na mnie i tak troche warkneła że troche zwlekałam.genoweffa, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też mamy K+D Bioaron, a wit. D mam D-Vitum. W ciąży też brałam D-Vitum.
Wczoraj Grzesio spał od 19.30 do 2,00; a potem pobudka ok. 5,30 i znów o 7,40 i na tym koniec spania Potem było wierzganie i śpiewanieDiablo, Dodi lubią tę wiadomość
-
U nas też już sporo ubranek odłożonych bo za małe
Martwię się bo Alicja nie wygląda jakby chciała się przekręcać na bok Na brzuchu nie lubi za bardzo leżeć, oczywiście ją kładę ale wtedy też się nie przekręca (główkę trzyma ładnie, wysoko). -
nick nieaktualny
-
NO UDAŁO MI SIE ZAJRZEC NA CHWILKE.
u nas kanalik sie juz odetkał jakies 3 tyg temu, ale regularne masowanie tak jak diablo pisze to podstawa !!
Nela lubi na bhrzuszku lezec a nawet spac, ale zawsze jak ja kłade to przed nia stawiam sterte zabawek i patrzy cały czas.
a ja myslałam ze jeszcze nie powinny sie dzieci przekrecac na boki..bo nla własnie od jakiegos czasu laduje na boku i nie wiedziała,m czy to dobrze ?
Seneka uda sie masuj tylko regularnie oczko !
czy wasze maluchy tez tak gadaja i piszcza? mnie juz głowa boliDodi, Diablo, seneka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Ja zerkam ale nie pisze bo nerwy teace przy telefonie
Kurcze przerabane z tymi oczkami. Oby sie Wam udalo udroznic te kanaliki. Swoja droga to ropiejace oczko tak samo od siebie sie robi?
Amelka cos ostatnio zaczela sie buntowac na brzuchu, ale bedziemy walczyc a przekrecic czasem Jej sie zdarza na plecy
Milego dnia dziewuszki :*Diablo, amela lubią tę wiadomość
-
No mam nadzieję że mi się uda dziewczyny tragedii z tym ropieniem nie ma ale ropieje.
Mój od 3 dni woła ejjjjjjjjjjj hahaha tak mu sie udaje taki głośny się robi a tak siedział jak myszka pod miotłą :)No i dumnie trzyma główkę w górze a tak się martwiłąm że nie chcę podnosić.Diablo, amela, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Amela bardzo Cię proszę o pomoc i podpowiedz. We wtorek urodzilam córkę przez cc. Ja mam gr krwi 0rh+ a mąż A rh+ córka ma krew pi mężu wystąpił u nas konflikt grup głównych. Dziewczyny podpowiedzialy że Tobie się to przydarzylo. Co sie z tym wiąże? Jak leczyli twoją corke? Czy to ma jakieś konsekwencje na potem prosze Cię o odpowiedz bo jestesny w szoku