Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
2 dni tu nie zaglądałam, a tak niewiele miałam do nadgonienia.. Zaledwie 1,5 strony! Lenicie się dziewczyny, gdzie te czasy, gdy stron przybywało jak na drożdżach
Dodi, tak, do nas przyczepiła się żółtaczka pokarmu kobiecego. Pod koniec 12 tygodnia powinna już zniknąć, ale póki co w 10tż ciągle ma się dobrze
Quendi, taka żółtaczka nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia. Moją małą szczepiono z poziomem bilirubiny 8,3.
Genoweffa, też nie umiem zmusić Klary do leżenia na brzuszku. Kiedyś to lubiła, a od paru tygodni płacze w tej pozycji i żadne próby zaciekawienia nie działają. To niedobrze, bo maluch powinien ćwiczyć grzbiet, a pod koniec 3 miesiąca nawet umieć przewracać się z brzucha na plecy. U nas na razie z tym lipa.
Camila, chyba miałaś tylko chwilowy kryzys z pokarmem. Fajnie, że już jest lepiej
genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala_mi licze na to i trzymam kciuki zeby to byly istatnie dwa tygodnie. waszej walki z zoltaczka a to maly leniuszek z Klary no cyyba ze bedzie od razu raczkowac bez lezenia na brzuchu to ma wybaczone Amelka co dzien to lepie glowke trzyma i pare razy na plecy sie przewrocila
Faktycznie duzo tu ciszej.. Moze jednak dasz sie namowic na fikcyjne chocuazby konto na fb?mala_mi lubi tę wiadomość
-
Kochana ja pisze po karmieniu Amelka pije ok 3-4 a ja potem buszuje po necie ale spostrzegawcza jestes
Super, ze widac postepy u Maciusia predzej czy pozniej sie brzdac przyzwyczaiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 23:48
seneka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Seneka, babydream ma lepsze i gorsze produkty, jedne są świetne, a inne kiepskie. Trzeba chyba testować lub pytać mam, które dany kosmetyk sprawdziły. Kremu, o którym piszesz nie używałam, ale kupiłam np. wkładki laktacyjne i okazały się porażką, więc ich zdecydowanie nie polecam.
My do buzi używamy nivea, tak jak Genoweffa.genoweffa lubi tę wiadomość
-
Hej a ja musze cwiczyc z Maja bo prawie wcale nie przekreca glowki na lewo i przez to ze trzyma wciaz na prawo to ma lekko splaszczony bok i tyl ehh Bylam u rehabilitantki i pokazala pare cwiczen,mam tez do niej podchodzic z lewej strony i klasc zabawki po lewej.
Mam nadzieje ze nauczy sie patrzec w lewo i wszystko wroci do normy
A jaki krem polecacie na zime ?
Tak pozatym to ok, 31 ide znowu na usg bioderek. Maja juz coraz wiecej gaworzy,oglada sobie piastki i obkreca je w rozne strony
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Nie wierzę udało mi się odpalić Belly... po tylu miesiącach nieobecności witam się Postaram się czasem zaglądać choć nie ukrywam że na FB zaspokajacie wszystkei moje potrzeby :*
A tak w ogóle jestem w szoku! przeglądam forum a tam już Czerwiec 2015!!! Szok i niedowierzanie!
JustynaDodi, genoweffa, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny cicho tu trochę. My mamy problem z ropiejącymi oczkami bez okulisty sie nie obejdzie, jak dlużej jak tydzień ropieją to trzeba interwenjować.
A jak wasze maleństwa się chowają?
Magda2013 ja zdecydowałam się na nivea baby na każdą pogodę bardzo fajny i wydajny nie zawiera wody więc nie trzeba pamiętać o tym żeby 20 min wcześniej przed spacerem pokremować buźkę koszt 13zł w rossmaniegenoweffa lubi tę wiadomość
-
Seneka, cicho tu to mało powiedziane. Forum wygląda jak wyludnione miasto
Mojej Klarce też ropiało oczko, dawno temu. Zawzięcie je masowałam i udało mi się odblokować kanalik.
A na dwór używam tego samego kremu co Ty W tesco są za 12,5.genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Faktycznie pustki tu U nas do buźki Linomag za ok. 7 zł lub bambino od Nivea, w podobnej cenie http://www.ceneo.pl/10197457#tab=spec
W piątek ważyłam Grzesia na wadze łazienokwej i mały waży już 7100g Lubi rano sobie pogadać, albo popiszczeć. Czasami wydaje z siebie tak dziwne i głośne dźwięki, że udaje mu się mnie przestraszyć W sobotę udało mu się podciągnąć do pozycji pionowej, gdy go potrzymałam za ręce. Co prawda póki co w tej pozycji wygląda jak nawiany facet, bo się buja na boki, ale to jego mały sukces. Niestety gorzej jest z leżeniem na brzuszku. Bardzo szybko się niecierpliwi. Podnosi główkę, ale nie próbuje się przewrócić na bok, a wcześniej kilka razy mu to wyszło. A jak wasze dzieciaczki, przewracają się z pozycji na brzuszku? -
To ja chyba tez kupie Nivea
Maja czasem tez sie przekreci z plecow na boczek ale na brzuszek tez jeszcze nie glowke tez wysoko podnosi. Ale za raczki jeszcze jej nie ciagne. Jak bylam u rehabilitantki ostatnio to powiedziala ze dzieci do 6-7 mies.tylko leza,kulaja sie,obracaja a siadac zaczynaja 7-8 miesiac -
nick nieaktualnyDiablo, podciągam go za rączki, ale on mocno pracuje na tym by wstać, bo rączki nie są proste, a zgięte w łokciach, a głowka sztywno podąża za pleckami. Wiem, że do siadania to daleka droga, ale on się zawsze tak fajnie usmiecha jak przez te pare sekund znajduje sie w pionie
Diablo lubi tę wiadomość