Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Genoweffa super, ze Grzesio zaszczepiony a czy zauwazylas jakies objawy poszxzepienne po tych NFZ-towskich szczepionkach? akbo inne dziewczyny?
Marderkowa spoznione wszystkiego dobrego dla Mili. Kurcze kiedy ten czas tak przelecial musze przyznac, ze odwazni jestescie tak daleko sie wybierac z takim maluszkiem bo ja bym sie bala co nie zmienia faktu ze zazdroszcze wakacji i milego wypoczynku jednoczesnie zycze
Magda, Maja rosnie jak na drozdzach i jest cudna
mala_mi moze to faktycznie ta zoltaczka pokarmu kobiecego? Przeciez to niemozliwe by tak dlugo sie utrzymywala jak patrze na Amelke to tez sie zastanawiam czy jeszcze przypadkiem cos z tego zoltego gowna nie tkwi ale moze to tez sprawa ilosci wypijanych przez mnie sokow marchewkowych
Amela jak sie mieszka?
Kurcze tak czytam o Waszych badaniach i sie zastanawiam czy u nas wszystko ok bo zadnych badan nie robilismy poki coamela, genoweffa, Magda2013, mala_mi lubią tę wiadomość
-
hej
Dodi dziekuje ze pytasz no teraz moge powiedziec ze jestem szczesliwa, mam swoj dom dziecko..jest super, a mieszka sie wspaniale:) zawsze chciałam miec swój własny dom
ja tez szczepiłam na nfz, mała nie miała zadnych poszczepiennych problemów!! a Ty na co sie zdecydowałas??
Kamilka kurcze przykro mi...moze jeszcze cos da sie zrobic? zapytaj moze gina? no i nie obwiniaj sie kochana bo to nie twoja wina, czasem po prostu tak jest
my wczoraj buszowalismy po ikei kupilismy sporo fajnych rzeczy do domu no i dla Neli do pokoju
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj wieczorem sprovowalam odciagnac pokarm i przez pierwsze minuty nic nie lecialo same kropelki ale po pewnym czasie zaczelo plynac strumieniem to mleko i lacznie sciagnelam 130ml !! Chyba tez dlatego sie Kubus denerwuje bo jemu same kropelki leca a zanim dokopie sie do tych strimieni to sie musi nassac i chyba musze laktotor zmienic bo ten moj chyva juz nie zasysa tak jak wczesniej tak jakby gdzies powietrze sie dostawalo.. jak wczesniej odciagalam to bridawka az po sama ra scianke byla zasysana a teraz tak do polowy.. byc moze od czestego wyparzania.. polecacie jakies reczne laktatory??
Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela, genoweffa dzieki za info odnosnie szxzepien
Amela super, ze masz juz komplet tzn dom, rodzine, dziecko mozna powiedziec ze pelnia szczescia :* my zdecydowalismy sie na te refundowane wlasnie a za tydzien pneumokoki.genoweffa, amela, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
Wreszcie nie mam problemów by wejść na forum. Wcześniej nie mogłam-zawieszało się.
Marderkowa-my walczymy z anemią niestety. Pijemy żelazo 2 razy dziennie, wit.C B6 E oraz folik.
Mała Mi u nas ciągle walka z tą cholerą! Nie robiłam teraz Małemu poziomu bilirubiny ale 2.X
miał 11, 67 a 10.X 9, 3 także spada...pediatra stwierdziła żółtaczkę pokarmową...już mam jej dość.
Zaszczepili Wam Maluchy z żółtaczką?
Bo my mamy jutro niby...buerzemy 6w1 i pneumokoki. Mały ma katar chyba nic nie zrobimy. A dzisiaj kończy 2 miesiące
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi, Grzesia ostatecznie zaszczepili z poziomem 3, ale to po zmianie przychodni. Wcześniej konsutowałam się prywatnie z dobrym pediatrą, który stwierdził, że skoro próby wątrobowe wyszły ok. i z wyników nie wynika stan zapalny, to z korzyścią dla maluszka będzie jego zaszczepienie. Ale gdyby przejżeć forum to się okaże, że co pediatra to inna opinia. Jedne maluchy szczepione z dość wysokim poziomem, a nas z poziomem 3,12 chciely wysłać na patologię do kliniki gdańskiej.
Dodi lubi tę wiadomość
-
amela wrote:hej
Dodi dziekuje ze pytasz no teraz moge powiedziec ze jestem szczesliwa, mam swoj dom dziecko..jest super, a mieszka sie wspaniale:) zawsze chciałam miec swój własny dom
ja tez szczepiłam na nfz, mała nie miała zadnych poszczepiennych problemów!! a Ty na co sie zdecydowałas??
Kamilka kurcze przykro mi...moze jeszcze cos da sie zrobic? zapytaj moze gina? no i nie obwiniaj sie kochana bo to nie twoja wina, czasem po prostu tak jest
my wczoraj buszowalismy po ikei kupilismy sporo fajnych rzeczy do domu no i dla Neli do pokoju
Zazdroszcze że twoja mała fajnie szczepienie przeszła, mojego rączka bolała 3 dni że nie dał się dotknąć i miał gorączkę, może przy nastepnym szczepieniu bedzie lepiej:/.
Mam pytanie czy wasze pociechy podnoszą główkę jak leżą na brzuszku?
Moj straszny leniuszek i jakoś nie garnie się do tego ale za to niezle już gaworzy
genoweffa, amela lubią tę wiadomość
-
Hej
Kama ja mam laktator z Babyono reczny z pompka. Jako ze ja malo sciagam pokarmu to jestem zadowolona z niego
U mnie Maja tez dobrze zniosla szczepienie,duzo spala tylko a tak zadnych innych objawow nie miala. Szczepilam refundowanymi + rotawirusy. Druga dawka szczepienna w listopadzie
Seneka,Maja juz tez glowke wysoko unosi i czasem uda jej sie obrocic z brzuszka na plecki. Ja ja codziennie klade po pare razy na kilka minut. Ale nie na brzuch do siebie tylko na kanapie cwiczy
A ja dzis zrobilam pranie,zupe ugotowalam,posprzatalam Maja dzisiaj ladnie spi a wczesniej lezala w lozeczku i smiala sie do rybek na karuzeli dzis mam chwile oddechuseneka, genoweffa, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda to super ze mala tak ppspala moj dzis zasnal mi na rekach a jak go idlozylam do lozeczka to po 15 min sie zbudzil
Genoweffa moj tez na brzuszku darl sie i ssal raczki ale znalazlam na niego sposob wlaczam na telefonie piosenke na youtube i klade przed nim to on patrzy i chcac nie chcac musi przy tym glowke podniesc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila, zanim przeczytałam Twój kolejny post, okazało się że na Grzesia działa tv Położyłam go na kanapie i się gapił w tv podnosząc główkę, a potem spokojnie jeszcze trochę poleżał na brzuszku, co mu do tej pory się nie zdarzyło.
Diablo, jakoś specjalnie się nie przyglądałam ciemiączku, ale z tego co zaobserwowałam to on nie pulsuje. Zauważyłam, że się porusza gdy Grześ był bardzo zdenerwowany.Diablo, Dodi lubią tę wiadomość