Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam bellybestfriend wylicza mi termin porodu na 1 sierpnia, więc jak najbardziej się zaliczam O ciążę staraliśmy się od pół roku, po ciąży obumarłej zakończonej w marcu. I w końcu się udało, w poniedziałek zobaczyłam dwie kreseczki! W piątek czeka mnie wizyta u ginekologa, USG, żeby zobaczyć jak się maluszek zagnieździł. Dopadła mnie grypa, biorę bezpieczny antybiotyk, więc mam nadzieję, że nie będzie to miało wpływu na dalsze losy Kruszynki... Powodzenia i zdrówka dla Was wszystkich
Ruda27 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Nie wiem slonce, wczoraj wziela znowu wymaz wiec jak cos bedzie nie tak zadzwoni jak dostanie wyniki..
Antybiotyk do jutra rana na szczescie i koniec
A ty od jutra duphaston? Ja mam andzieje, ze nie biorac nic, nic sie nie stanie
Wiesz gin na nfz dał mi skierowanie na bete! aż byłam w szoku:) ide w piątek i chyba przy okazji zbadam progesteron. A Ty badałaś Kochana ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Dokladnie, ja tez będę spokojniejsza
Jak się dziś czujesz kochana ?
Mnie czasami pobolewa delikatnie podbrzusze tak w okolicy prawego jajnika.
Nie wiem czy wytrzyma jeszcze dwa tygodnie do USG!
nick nieaktualny
-
Będą sierpniowe dzieciaczki! Ale fajowsko. Też chciałam w sierpniu, najlepiej na 1.08. Bo impreza nieziemska by była: pradziadek 30.07, babcia 31.07 a matka (znaczy się ja) 2 sierpnia. A tu klops! Maleństwo postanowiło odłączyć się od grupowych urodzin i wybrało sobie czerwiec! Niech mu będzie no.;P Niezależne po mamusi. Gratulacje dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 14:19
-
Nalka wrote:Będą sierpniowe dzieciaczki! Ale fajowsko. Też chciałam w sierpniu, najlepiej na 1.08. Bo impreza nieziemska by była: pradziadek 30.07, babcia 31.07 a matka (znaczy się ja) 2 sierpnia. A tu klops! Maleństwo postanowiło odłączyć się od grupowych urodzin i wybrało sobie czerwiec! Niech mu będzie no.;P Niezależne po mamusi. Gratulacje dziewczyny!
Dużo zdrowka dla WasNalka lubi tę wiadomość
hej sierpniowe mamuśki przybywajcie
Ja w środę miałam betę 552,1 lekarz mówi ,że w normie ,a dziś jadę właśnie za chwilkę na kolejną betę bo ginek powiedział ,żebym sprawdziła czy ładnie przyrośnie po 48h , bo niestety poroniłam w przeszłości , a co do badania progesteronu to jeśli już badamy to przed podaniem tabletek z progesteronem bo będzie wyższy niż normalnie , mi gin przepisał luteinę dopochwową bo miałam beżowy śluz , po luteinie wrócił do normy , nie miałam badanego progesteronu , lekarz mówi ,że po przebytym poronieniu lepiej go brać tym bardziej jeśli śluz się zabarwia niepokojąco.
Pisała już tutaj chyba z tego co kojarzę , ale jak wczoraj chciałam napisać to nie mogłam mimo ,że byłam zalogowana ,ale wyświetlało mi ,że mam wybrać nick nie wiem czemu bo już mam nick , wysłałam wiadomość o problemie i dziś już mogę pisać ,ale pod tym drugim nickiem , już raz mnie stąd wywaliło jak zanotowałam na ovufriend plamienie w dniu spodziewanej @ , co mnie zdenerwowało bo w ciąży nadal jestem i mam nadzieję ,że tak pozostanie do 3 sierpnia ;)Dużo zdrówka dla Was kobietki i dla Waszych maleństw.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Lillenka wrote:Hej, ja mam termin (wg Ovu) na 8 sierpnia
W środę zrobiłam betę i wyszedł wynik 55. To mój 6 cykl starań, z czego 5 intensywnych na Ovufriend.
Zdrówka życzę i zaglądaj do nas
kobietka26 wrote:hej sierpniowe mamuśki przybywajcie
Ja w środę miałam betę 552,1 lekarz mówi ,że w normie ,a dziś jadę właśnie za chwilkę na kolejną betę bo ginek powiedział ,żebym sprawdziła czy ładnie przyrośnie po 48h , bo niestety poroniłam w przeszłości , a co do badania progesteronu to jeśli już badamy to przed podaniem tabletek z progesteronem bo będzie wyższy niż normalnie , mi gin przepisał luteinę dopochwową bo miałam beżowy śluz , po luteinie wrócił do normy , nie miałam badanego progesteronu , lekarz mówi ,że po przebytym poronieniu lepiej go brać tym bardziej jeśli śluz się zabarwia niepokojąco.
Pisała już tutaj chyba z tego co kojarzę , ale jak wczoraj chciałam napisać to nie mogłam mimo ,że byłam zalogowana ,ale wyświetlało mi ,że mam wybrać nick nie wiem czemu bo już mam nick , wysłałam wiadomość o problemie i dziś już mogę pisać ,ale pod tym drugim nickiem , już raz mnie stąd wywaliło jak zanotowałam na ovufriend plamienie w dniu spodziewanej @ , co mnie zdenerwowało bo w ciąży nadal jestem i mam nadzieję ,że tak pozostanie do 3 sierpnia ;)Dużo zdrówka dla Was kobietki i dla Waszych maleństw.
Ja dzisiaj byłam na becie i progesteronie, wieczorem wyniki
Co do badania progesteronu po zażywaniu leków to nie mają one wpływu na wynik badania, było już kiedyś wcześniej na wątku o tym
W którym jesteś tygodniu bo nie widzę suwaczka u Ciebie
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif