Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamela wrote:A mnie ciągnie i do slodkiego i do słonego
staram się nie jeść chipsów i tym podobnych rzeczy ale czasami nie mogę się powstrzymać i zjem kilka
Ja na chipsy patrzec nie mogeale jakes chrupki smakowe typu cheetos zjem
mniamm
amela, celia lubią tę wiadomość
-
Camile bo martwy zab jest bardziej podatny na ukruszenie,jest poprostu slabszy. Dlatego staram sie pic duzo mleka i kefirow zawierajacych wapn,przeciez dziecko zabiera wapn od matki do budowy kosci i zebow. Wiec trzeba zapewnic organizmowi wieksza ilosc niz dotychczas. A ze ja juz po 30 jestem wiec wapnia bedzie ubywalo niestety a nie przybywalo.
A co do schudniecia to polecam hula hop. Kiedys przez 1 miesiac krecilam codziennie przez godzine non stop oprocz weekendow i schudlam 1 kg. Oczywiscie nie bedac na zadnej diecie
Zalezy tez komu gdzie sie tluszcz odklada. Bo mi np wszystko idzie w brzuch..rece i nogi mam szczuple. Po ciazy jak duzo przytyje zamierzam znowy zaczac krecic. Najlepsze jest takie hula z masazerem. Na poczatku sa siniaki ale potem znikaja
Uciekam do pracy,papaCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Quendi fajnie ze sie odezwalas ale wierzyłam ze wszystko okey
Camille dziękuje :*
Co do diety, moja jest jako tako, czasem, ale bardzo rzadko mam chęć na cos słodkiego, a bardzo je lubiłamteraz nie muszę jeść słodyczy. Mam dalej problem z jedzeniem mięsa. Rośnie mi w gardle. Nie mam kompletnie ochoty na wędliny itp. Ble. Najlepiej wchodzą mi warzywa, owoce....
Camille87 lubi tę wiadomość
-
A pewnie jest tak jak mówicie, Lanusia nie ma dostępu do internetu. Na pewno jest wszystko dobrze, nie ma innego wyjścia. LANUSIA jesteśmy z Tobą :*
Jeszcze co do wagi to ja mam tendencje do tycia. Chociaż zauważyłam ze w ciazy jem mniej. Zawsze jak z kimś rozmawiałam o ciazy, mówiłam ze będę wyglądać jak foka. Niektórzy pocieszali ze wcale nie, bo może pójdzie mi brzuch itd, ale ja wiem swoje i choć to piękny okres, bo człowiek nosi w sobie nowe życie, to boje sie go cholernie ze względu ma wagę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 13:23
Camille87, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda akurat hula hop to ja uwielbiam
takim zwyklym jeszcze przed ciaza potrafilam krecic dwie godIny non stop!
potwm kupilam taki z masazem 2,5 kg to byly siniaki jak piszesz ale talia pieknie wysmuklona
Ja zabieram sie za obiad moj maz zrezygnowal z miesa wiec dzis robie golabki wegetarianskie
Milego dniacelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrocilam ze sklepu, poducha kupiona
rzeczy dla maluszka poogladane heh
Zaraz sobie zrobie makaron z sosem pieczarkowym, maz wybywa wiec zostaje sama :p
Napewno z Lanusa jest wszystko dobrze, zostawili ja bo weekend...nie ma innej opcji
celia lubi tę wiadomość
-
U mnie rosołek się gotuje
Mi również od początku ciąży przeszła chęć na słodkie. Całe szczęście
Chipsa, paluszka absolutnie nie odmówię. A z dziwnych rzeczy - nigdy nie lubiłam zup, a teraz cały czas tylko zupki sobie gotuję
Ja przytyłam około 1,5kg, ale widzę, że odżywiam się znacznie rozsądniej niż przed. Choć muszę jeść niemal co 2h, oczywiście małe porcje. Zresztą jeśli zjem za dużo, od razu jest mi niedobrze.Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Pamiętacie karolcie? Ona miała pusty pęcherzyk i wiecie pisałam z nią ostatnio nadal go ma 8mm bo jej nie czyścili bo stwierdzili że sama się oczyści i nie wie co już jest grane teraz ma dostać @ i w 10dc idzie do jakieś pani doktor w katowicach ciekawe co jest grane jeden pow że to pozamaciczna ale ten pęcherzyk centralnie na środku macicy ma no masakra
-
amela wrote:A mnie ciągnie i do slodkiego i do słonego
staram się nie jeść chipsów i tym podobnych rzeczy ale czasami nie mogę się powstrzymać i zjem kilka
Zupki uwielbiam teraz , może dlatego że dopiero nauczyłam się je robićno cóż
Nie jem wędlin itp chyba że najdzie mnie ochota to je jem aż skończę, ale nie trwa to dłużej niż 1 dzień bo jem co 2 hcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:Cześć Kajoni w końcu trafiłam na Ciebie
Kilka dziewczyn już się nie udziela na forum np Nezumi Cleo 8485 wiecie co z nimi?
Spkojnej soboty bez spinania bo widze ze hormony dają znaćale już niedługo powinno się to troche uspokoić
o kochana, Ciebie też już brak na wieczornicy, prawie wszystkie ciężarówki zdezerterowały. Rzadko która się pokazuje. Szkoda, bo wesoło było.
No, niektóre robią się nerwowe. Ja mam olewkę na wszystko, byle bym się nie denerwowała, bo wtedy dzidziuś też się denerwuje. Szkoda zdrowia.Jus1985 lubi tę wiadomość