Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Camille ale tak bardzo ten brzuch mnie swedzi że szok wrzucę jutro Wam fotke mojego beca hihi
Paulia sprobuj z oliwka bardzo mocno nawilza mi pomogla jak mialam jakas wysypke na udach i sie non stop drapalam az skora mi sie sucha zrobila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wamdokladnie nie powiem w ktorym tyg poczulam wydaje mi sie ze w pierwszej okolo 19 tyg a w 2 chybaokolo 16 tyg teraz tezpewnie kolo 16 poczuje a ja cos zle sie czuje mialam z mezem ogladac film ale spasowalam zrobilam sobie herbatke z cytryna i pewnie cos w tv bede ogladala
-
A propo ruchów dziecka to jak byłam na usg lekarz pokazał mi jak się przyciśnie to dziecko tak jakby oddawało. Jak się ciepłą rękę położy to dziecko się do niej zbliża ale podobno tylko na ciepło matki reaguje i wtedy słychać takie delikatne chlupanie bulgotanie nie wiem jak to określić. Sprawdzcie u siebie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:Camille tak sobie patrze na twoj suwaczek i tak sie zastanawiam na kiedy masz termin?
Na 30 lipca wg gina i usgwiec nie jestem sierpniowa mama ale belly podaje 3 sierpiej dlatego stad nie odchodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 20:13
celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda mnie caly czas cos pobolewa w podbrzuszu ale poki co nie byl to nigdy bol ze zwijalam sie.ciezko tak odpowiedziec nie wiedzac jaki rodzaj bolu masz na mysli
chyba intuicyjnie musisz odroznic..
Najwazniejsze aby nie bylo skurczu macicy (twardnienia brzucha i bolu). A najlepiej zapytaj gina na najblizszej wzycie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Camille to wlasnie nie sa mega bole, takie czuje jakby rozciaganie podbrzusza, czasami lekko jak na okres.. Czasami biore nospe mimo ze to nie jest mega bol.. Dziekuje Ci za odpowiedz
Niby nospa nie szkodzi ale jesli bol nie jeat silny to ja bym nie brala za duzo tabletek..