Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, od wczoraj w nocy boli mnie w podbrzuszu.... Jest to uczucie ciagniecia, ale dość bolesnego bo przeszkadza mi... Wczoraj cały dzien lezalam, noc przestałam normalnie, wstalam i dalej COS czuje... Nie wiem czy to wylezec czy co... Śluz jest normalny.. Napisze jeszcze ze na początku ciazy przelezalam pare dni bo przy rozciaganiu tez mnie dość mocno bolało... A teraz sama nie wiem co jest... Czy któraś z was tak miała?
-
nick nieaktualnyMadzikovy no wlasnie ja tak mam... Od wczoraj boli mnie w podbrzuszu..
Z tym ze ja w nocy zawsze sie budze.. Dzisiaj tez ale wieksZych boli na szczescie nie zaobserwowalam.. Rano znowu troche.. Nie jest u mnie mocny, ale czuje go... Mysle, ze sie wszystko rozciaga i przejdzie za niedlugo.. -
U mnie tez dziś nie jest mocny, tylko go czuć, ale wczoraj bardziej bolało... Zaobserwowalam ze jest to uczucie ciagniecia czasem w dół... A czasem sama nie wiem gdzie. Ale zaczęłam sie niepokoić, bo wczoraj w nocy obudziłam sie bo czułam mocniej, a dziś przespalam cała noc... A ten ból wczorajszy znikła na chwile i znowu powracal.... A nie chciałabym czegoś przegapić
-
A czytałam tez ze w 14 tygodniu macica sie najbardziej rozrasta. Więc może stad ten ból? Zawsze miałam potwornie bolesne miesiączki i może dlatego przy rozciaganiu tak boli.... O ile to rozciaganie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 08:53
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:A czytałam tez ze w 14 tygodniu macica sie najbardziej rozrasta. Więc może stad ten ból? Zawsze miałam potwornie bolesne miesiączki i może dlatego przy rozciaganiu tak boli.... O ile to rozciaganie...
Ja mysle ze to to, wiesz jak boli brzuch to chyba jest gorzej.. Podbrzusze to chyba dlatego ze sie rozrasta.. Mnie tez boli dzisiaj, czasami mocniej czasami mniej.. Ale poczekam bo nie boli non stop a z jakimis przerwami.. Pewnie nospe pozniej wezme.. Chociaz mam juz tylko nospe max -
Dziewczynki mnie od wyjścia ze szpitala boli podbrzusze promieniuje na miednice z tylu jest dość silny ból nie umiem Wam jego opisać jak rozmawiałam na wyjściu z lekarzem to on gwarantował mi ze to rozciagajaca się macica między 11-15 tc rozciąga się najbardziej boli...
Nie pamikowac i na następnej wizycie powiedzcie o tym uczuciu bólu lekarzowi....
Oj u mnie chyba choroba odchodzi powolutku we wtorek prenatalne i troszku się stresuje a zarazem chcę już moja kruszynke zobaczyć...Ruda27, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej dziewczynki
To jeszcze nic co piszecie o tych bólach.ja od kilku dni mam tak, ze jak rano po brzebudzeniu ide sikac to czuje taki okropny ból nad spojeniem łonowym i bój jajników przy tym sikaniu że masakrka, normalnie sie zwijam z bólu przy tym załatwianiu się. Nie sądzę ze to np zapalenie pęcherza bo by mnie bolało cały dzień, a to tylko z rana boli tak okropnie
Lanusia pisała?? -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny to i ja pomarudze
Dzis w nocy obudzilam sie na siku z tak silnym bolem glowy tylko po prawej stronie ze malo nie plakalambol promieniowal na prawe oko! Cisnienie 109/58 mierzone na lezaco..Obudzilam meza to mi zimny oklad zrobil i po jakms czasie zasnelam.. dzis jest delikatnie lepiej ale jutro ide po skoerowanie do neurologa jak poradzil moj ginekolog.. nigdy nie miewalam takich boli!
P.S..ja boli podbrzusza nie mam, tzn czuje macice ciagniecie ale nie boli mocno, czasem zakuje.
Mysle ze nie ma sie co martwic szczegolnie ze nie plamicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 10:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie jestem tego swiadoma tak jak w poprzedniej ciazy bylam u ortopedy z bolem kolana to uslyszalam "moze pani sobie kupic ziolowa masc a tak to zapraszam po porodzie bo inaczej pani jie pomoge"
ale nie moge tego zbagatelizowac te bole sa koszmarne
Jesli az tak boli koniecznie zglos do lekarza no i chyba bez nospy sie nie obejdzie..
Gdybys byla w szpitalu tylko bys nospe dostawala wiec chyba sobie nie zaszkodzisz -
nick nieaktualnyCamille no tez tak mysle, w ciazy nic nie poradza, ale idz bedziesz spokojniejsza..
Ja narazie daje rade, nie boli caly cas wiec jest dobrze, jak cos pozniej wezme nospe.
Czy ktoras brala nospe max?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 11:08
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Camille no tez tak mysle, w ciazy nic nie poradza, ale idz bedziesz spokojniejsza..
Ja narazie daje rade, nie boli caly cas wiec jest dobrze, jak cos pozniej wezme nospe.
Czy ktoras brala nospe max?
Ja nie bralam, wgl to moze ze 3 nospy wzielam od poczatku ciazy..
A nie mozesz kupic zwyklej nospy?? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
U mnie noc tez minela bez budzenia. Chyba ze zmeczenia po pracy..Pierwszy raz od dluzszego czasu. Camille tez Ci wspolczuje, kazdy bol jest okropny...
A ja w pracy coraz wiecej musze dzwigac, wlaze pod sam sufit na prawie 4m drabine ehh...boje sie ze spadne. Jeszcze jutro musze isc do pracy bo musze miec 30 dni przepracowanych a we wtorek ide juz do lekarza po L4. Mam nadzieje tylko ze zwykly lekarz mi da zwolnienie
Za chwile wrzuce fotke mojego brzuszkacelia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Współczuję Camille ja w ogóle nie miewałam bóli głowy. Teraz w ciąży czasem mi się zdarza i jest to okropne.
Ruda nie brałam nigdy nospy max.
W ogóle jakoś nic mnie mocniej nie boli na razie, na szczęście
Choć wróciły mi mdłości wieczorem
Paulia ja też idę we wtorek na prenatalneDopiero na 17.15, a myślę o tym już od 3 tygodni
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie noc bez wiekszych problemów, poza wystawaniem na siku ze 3 razy !!
Camilka moze to jakiegoś rodzaju migreny ?
Co do boli podbrzusza to ja nie mam ale czasami mnie boli tak w boku cos, często w nocy jak leże na prawym boku i się przekręce na plecy to wtedy czuje taki bol w boku ale tez nie zawsze to występuje ! Tez nie za bardzo wiem co to.
Miłej niedzieli
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif