Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikovy wrote:No cholera sama nie wiem, po prostu sie boje bo nie wiem....wole dmuchać na zimne? Niż potem sobie płuc w brodę? Nie wiem... Dlatego was sie radzę....
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, Amela cieszę sie ze tez tak myślisz
wizytę mam na 18:40, może i panikuje ale ostatnio miałam dużo stresów....muszę bardziej zadbać o siebie i Malucha... Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze... A tydzień czasu w nerwach by nie poprawił mojego samopoczucia. I zamiast Madzikovy zrobię sobie Główna Panikara
amela, Camille87, Gosiaczek, celia, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już po wizycie: maluszek ma już 40.24 mm
(jak dorwę skaner to wstawię zdjęcie do galerii). Poza tym dzisiejsza wizyta była dla mnie mega stresująca: zaczęła się od badania cytologicznego: gdzie gdy lekarz wyjmował wziernik bardzo buchło krwią: pobrudziłam cały gabinet: lekarz sprzątał chyba z pół godziny...ja wystraszona a on ciągle powtarzał: mówiłem trzymać pupę wysoko!! podobno mam też jakiegoś polipa...spędziłam u niego godzinę ale wyszłam niezadowolona: próbował ukryć ale był zły jak osa po tym zdarzeniu. Miał mi załatwić badania prenatalne za free ale dziś zmienił zdanie...wiec ja zdaje się muszę zmienić lekarza. Nie wyobrażam sobie rodzić przy nim...Nie zrobiłam tego specjalnie, wystraszyłam się nigdy nie krwawiłam przy cytologii, płace za wizytę, za badania nie małe pieniądze i chyba mam prawo czegoś wymagać...Sprzątał pół godziny, usg przez to trwało 2 minuty, wszystko zrobił na koniec na odczep się...bo zrobiłam mu kolejkę!!!
MILA, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
O kur.... Gosiaczek...zmieniłambym lekarza, co za skurczybyk... Jakbyś mu specjalnie to zrobiła... Chory człowiek... Współczuje ale dobrze ze z maleństwem wszystko ok... Kur... A Ty jeszcze płacisz za takiego gnoja...wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 17:00
-
nick nieaktualnyGosiaczek wspolczucia! Ja przezylam to samo ostatnio
tez badal mnie i wyma bral a tu krew.. Ale mie przyznal sie ze to on Zrobil. Mysle ze niezbyt delikatnie cy cos. Pozniej plamilam ale lezalam 2-3 dni wiekszosc..
Ja niestety do mojego chodzic musze, to panstwowy wiec jesCzw 4 wizyty przede mna, oby nie wiecej.. -
nick nieaktualnyGosiaczek nie przejmuj sie, to ewidentnie wina nieumiejetnie wykonanego badania!! Jak nie potrafi to po co sie zabiera? I jeszcze ciezarna obwinia.. zmien lekarza i to natychmiast bo ten Ci jeszcze krzywde zdrobi!!
burak jeden.. wazne ze dzidzia zdrowa
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny